Skupinový sex - začátečnice II

4.2.2021 04:27 · 3.647 Aufrufe groupprague

Pokračování příběhu "Skupinový sex - začátečnice I.".

Oba texty jou záměrně popisné, jakési manuály, protože to některé naše příznivce prostě zajímá, a nemají zkušenosti, naopak strach - takže v rámci de-tabuizace tyto články vznikly. Pevně věříme, že si získají více příznivců než haterů, protože vznikly v dobré víře. Enjoy :-)

"...nikdo už nechce čekat, všichni jsou vzrušení na maximum. Jeden z nás proto trhá obal kondomu, povzbuzován dalšími, zatím co ho žena i její partner pozoruje, jak si ho navlíká na ztopořený úd. Mezitím už žena leží na zádech s podloženým zadečkem, a připravený muž přistupuje k ženině rozkroku s trčícím pérem. Než ho zaboří do rozevřené a mokré kundičky ještě nechává ženu i jejího partnera vychutnávat ty momenty před penetrací – projíždí po povrchu – krásně rozhrnuje pysky, prstem dráždí poštěváček... Žena mu jde svými pohyby naproti a je vidět, že už ho tam chce. Borec tak zasouvá svoje péro pomalu do připravené kundičky a sleduje reakce ženy a jejího muže. Když narazí na dno žena vyjekne – je větší než čekala v záklonu sleduje vzrušený výraz ve tváři svého partnera. Vše do sebe hezky zapadlo a to je pokyn pro prvního hřebce, aby pokračoval a hezky si ženu vzal. Přitom stále pozoruje její reakce a podle nich mění tempo, sílu svého přirážení, další projevy jako je líbání, dráždění prsou, nějaké plácnutí, kousnutí, potahání za bradavky. Uspokojení ženy je hlavním cílem, a od toho se odvíjí i spokojenost jejího partnera.

Zatím co jeden ženu šuká, jiní borci se věnují dalším ženiným partiím. Zahrnují ženu polibky, hladí a mačkají její, prsa, bradavky.I žena má doslova plné ruce práce – v obou drží penisy a její pusinka je také plná. Zábava se rozjíždí na plno – žena zažívá poprvé více mužů najednou v živé akci, užívá si pozornosti mnoha rukou, jazyků a penisů. Měníme polohy, aby žena ochutnala všechny úhly zásunu, aby si vychutnala pohled na souložící těla z různých stran, aby si na své přišel i její partner. Takže klasický misionář – obvyklá startovní poloha, na čtyřech zezadu – žena přitom může hezky kouřit dalšího borce z druhé strany, zboku, na koníčka, i obráceného – oblíbená poloha většiny žen – sama si řídí průběh, navíc umožňuje přístup dalších mužů k ženině lačné pusince a ruce se mohou chytit nabízených penisů. Žena střídá polohy a muže – vždy jsou připraveny čerstvé síly, kondomů je dostatek, včetně XL velikosti a bezlatexových. Nenasytná žena tak nemusí přestávat a vždy je plná – penisy si udržuje v pozoru pusou a rukama, takže vždy je připraven nějaký muž zasunout. Žena zažívá různé délky i tloušťky, mívá i několik orgasmů během jedné akce.

Po dohodě umožňujeme pořizovat citlivě a ohleduplně záznam do alba partnerů s tím, že si pár potom společně připomíná vášnivé momenty a zpestřuje si svoje milování slastnými vzpomínkami – ženy i páry se ale rády vracejí, protože prožívat takové věci naživo se ničemu nevyrovná.

Hodiny vášnivého milování se střídáním všech možných poloh a mužů ženu vyčerpají takže přichází zasloužená pauza, která umožní všem doplnit vypocené tekutiny. V pauze se probírají zážitky z prvního kola – všichni pohodlně usazeni na posteli, muži hladí něžně ženu a probírají, co se líbilo, co třeba ještě zlepšit nebo přidat. Obvykle při prvním setkání nedojde na nějaké složitější sestavy – jako sendvič apod., protože přece jen to chce nějakou dobu se znát a sehrát, ale i tak je žena i partner plný dojmů, které budou ještě dlouho vstřebávat… aspoň je na co se těšit a co společně plánovat.

Ať to bylo splnění snu jako jednorázová akce nebo se žena potkává se skupinou opakovaně, přispívá to k oživení a udržení partnerského vztahu. Muž se nemusí bát, že mu žena chodí za milencem a mají téma i inspiraci pro své milování doma. Pokud žena nebo pár vklouzne do tématu milování s více muži lehce, nenásilně, přirozeně, bez nucení, s možností kdykoliv odejít nebo zůstat jen u povídání, případně mazlení je to i pro stydlivější ženu možnost jak poznávat svoji sexualitu a posouvat hranice směrem k většímu a intenzivnějšímu prožitku.

Opět nás zajímají vaše názory, náměty, nebojte se nám dát like a můžete se přihlásit do přátel pro odběr "novinek". Chystáme další příběhy naši přátel amatérů. Sexu zdar a skupinovému zvlášť ;-)