Cock Cage Den 8

26.3.2021 13:41 · 655 Aufrufe CukrAbic

8.den byl v duchu nicnedělání a zevlování. Tedy alespoň v té sexuální rovině. Jediné co mi připomínalo dny předešlé a dny budoucí byl tlak v oblasti třísel.
Ale šli jsme se projít. Moje královna mi vybrala základ outfitu. Legíny a obojek na řetězu. Klec na ptáčka už myslím nemá cenu zmiňovat. Zbytek jsem už doladil po svém. Černé tričko, tmavý svetr, světle šedý kabát a kožené kotníkové boty. Můžeme vyrazit.
Bál jsem se abychom nepotkali sousedy a lidi všeobecně. Legíny by mohli přitáhnout pozornost a obojek by byl asi jasnej. Několik lidí jsme sice potkali, ale víc jak patnáct jich nebylo. Nebo byli z dálky. Nervozitu mi to neubralo.
Chtěl jsem jí udělat radost, tak když jsme byli na takovém holém kopečku, stáhnul jsem si legíny pod vercajk. Krásně to drželo, lehce tlačilo a hlavně hezky prezentovalo čůráčka v klícce spolu s nateklými koulemi. Když jsem ještě rozepnul kabát a otočil se na svou lásku, zasvítili jí v očích ty jiskřičky co tak miluju. A že to chce fotku. Tak jsem tam stál. Nadržený, zamčený, odhalený. Modelem své královně. -Pokud budete mít zájem o tu fotku, tak napište do komentáře: “Ukaž ho ty zvrhlíku” a my vám ji pošleme do SZ.
Už se do nás dala zima a tak jsme vyrazili k domovu.
,,Můžu si ho schovat?”
,,Ne. Když jsi ho už vytáhnul...”
Polknutí.
To jsem nečekal. Při chůzi se totiž občas objevil, když se to kabátu zrovna hodilo. No co můžu dělat?! Teď jsem byl nervóznější. Na legíny i obojek jsem dočista zapomněl. Ale myslím že nikdo nic neviděl, takže dobrý. (Já vím. Nuda.)
Doma donaha. Moje láska se zas hodila do gala. Respektive vypadala by tak, kdyby měly sprostý zvrhlý coury nějaký galavečer. No byla nádherná. Síťované punčocháče s velkými oky. A takové šaty. No byly krátké. Pod zadek. Ale nad ním už zas začínala díra, ze které koukali zase ty punčocháče. To byla to hlavní. Jasně, slintal bych i z toho zbytku: napěchované kozy v té černé látce, vlasy stažené do ohonu, podmanivé oči, ale ty nohy v punčocháčích...strop.
Připravoval jsem večeři. Během čehož me pomáhala bičíkem. Vlastně měla dva. Jeden držátko a třásně. Druhý dlouhý, jezdecký bičík s koženým srdíčkem. I tak mi to trvalo celkem dlouho. Takže jsem si užil plácání, pleskání, švihání, hlazení i doteků až až. V pérku mi cukalo.
Po večeři nás čekala vana. Úkol byl jasný: omýt jí kundičku jazykem. Šlo by mi to asi i dobře a čistá by byla. Ale ráda mi to dělá zajímavější. Dnes mi u toho načůrala do pusy. Bylo to moje poprvé. Bylo to zvláštní. Chuťově to hodnotit nebudu. Ale jinak celkem WOW. A vzrušující.
A protože mám na starost aby byla stále nejkrásnější, oholil jsem jí. Ale jen podpaží a pizdičku.
Za odměnu mě osvobodila a umyla. No péro. Když ho namydlila, mohl jsem jí šukat ruku. Bohužel ale jen nataženou dlaň. Je to deprimující. Nemůžete si pomoci a děláte ty pohyby. Žalud klouže po dlani a nic z toho. Směšná podívaná. Nejspíš...