Cock Cage Den 13.2

30.3.2021 09:54 · 1.152 Aufrufe CukrAbic

Byl jsem nesnesitelně nadržený.
,,Vymrdáš mě lásko?”
Zeptal jsem se tě. Souhlasilas.
Oblíkl jsem ti postroj s připínákem. Ohnula sis mě přes stůl. Už si mě vytrénovala. Zajela jsi do mě na první příraz, až po ty gumové koule. Slast.
Mám jí vystrčenou a ty si mě nabodáváš jako couru. Projíždíš mě tím gumovým čůrákem tam a zpět a nešetříš mě. Až mi z toho bimbaj kulky. Takhle si mě omrdáváš poctivých deset minut. Pak mi dáš vydechnout.
Už nevím v jakou denní dobu mi ho zas honíš. Nebo kdy ti s ním šukám ruku. Nebo kdy ti strčím žalud do prdelky. Už jsem ze všeho toho vzrušení zmatený. Fackuješ mi ho. Pliveš na mě. Na něj.
Také si vybavuju jak si užíváš, když do mě strkáš dva prsty. Já na zádech vydán ti napospas chci víc. Ty přidáš třetí. Kolena mám u hlavy. Pak čtvrtý. To už cítím dost. Ale chtěl bych, abys mi tam strčila celou ruku. To ještě nepůjde. Zkoušim si tam tu tvojí ruku narvat sám. Pět prstů ano, ale jen po klouby. Škoda. Tak někdy příště.
Na sklonku dne máme genitálie úplně odřené. I když jsi tekla neskutečně. I když jsme vyplácali asi 3dcl lubrikantu.
Dost možná jsem toho ještě spoustu zapomněl. Tak se nezlob. Bylo toho tolik. Že jsem se úplně ztratil. Vím jen že to bylo nekonečně vzrušující. Tys byla nádherná a zvrhlá. Oba nadržení pořád. Ale vyčerpaní.
Miluju tě každý den víc a víc...