Jak jsem teď druhý

15.5.2021 01:17 · 2.001 Aufrufe TmsCuck

Ahoj. Někteří mě znáte jako autora cuckold povídek, některých smyšlených, jiných inspirovaných skutečností a nebo úplně reálných. Někteří také vědí, že již máme s partnerkou určité zkušenosti za sebou!=)

Tento blog se ale bude zaobírat skutečnostmi zcela novými a právě prožívanými!=)
Ale protože nás s partnerkou všichni neznáte, tak se Vám lehce představíme!=)
Jmenuji se Tomáš a mám 34 let. Už 14 let žijeme s přítelkyní Petrou, která má 33 let. Máme spolu 10 měsíčního synka.
Já jsem cuckold a Petra má Hotwife! Řekl jsem jí o svých touhách a fantaziích asi po pěti letech vztahu. Byla z toho dosti překvapená a trvalo dlouho, než jsem se vůbec dobrali k nějakým pokusům. Po pár letech a nabírání nových zkušeností, jsem oba narazili na společnou řeč!
A tou jsou právě puberťáci, zajíčci. No prostě mlaďoši! Mě vzrušuje to možné ponížení, být nahrazen puberťákem a Petru zas láká, to zakázané ovoce nevěry s někým plným energie a chuti do akce a také mladším!

Od července minulého roku jsme se přestěhovali na sídliště na západním okraji Prahy do bytu 3+1. Máme byt s výhledem na nedaleký lesopark a dětské hřiště. Já jsem podnikatel, mám obchod s craftovým pivem a Petra je na RD. Vše je v našem domě OK, tedy až na jednoho pubertálního Spratka. Na svůj věk je takový urostlý, 175 cm vysoký, ostatně hraje hokej. Jeho otec má autosalon a matka je zástupkyní ředitele státního úřadu, takže jsou to lidé jak se lidově říká ve vatě. O něj se ale nijak zvlášť nestarají a tak on nejenže kouří, což by bylo asi to nejmenší zlo, ale je to sprostý, drzí a nevychovaný zmetek!!!, který si o sobě myslí jaký to není borec. Šikanuje děti a nebojí se jít ani do konfliktu s dospělými, nebo v bytě o dvě patra nad námi s pár kamarády, pouští nahlas hudbu a chlastá tátovi zásoby alkoholu!!! Zkrátka puberťák k pohledání. má samá negativa. Jmenuje se Robin a lidé kvůli jeho povaze pro něho nemají vlídného pojmenování než ten hajzl, ten spratek, grázl apod.

A tady vše začíná!=) Jak už Vám asi došlo, tak tento Spratek, jmenuje se Robin, bude hrát v našem blogu úhlavní roli!=)

Do této akce se Spratkem mne vlastně dostrkal jeden zdejší uživatel, jehož nick neprozradím, ale jmenuje se Libor. Píšeme si už dlouho a tak dost o mě a mé Petře ví. Počátkem května jsem mu tak nějak tu svou do té doby čistě teoretickou cuckold představu o mé Petře nastínil, jak dokonale by mne to ponížilo a vzrušovalo, kdyby si s ním má Petra něco začala. A on mi napsal, že proč to tedy nezkusím, že třeba to s ním ani nemusí vyjít, ale že když to nevyzkouším, může mne to pak mrzet. Připomněl mi tu starou zkušenost, že drzý hajzlové, egoisté a sebevědomí suveréni ženy přitahují a že i hodně těch, co navenek budou tvrdit že ne, s tím bych nikdy nemohla, protože je mi odporný, nesympatický a protivný, tak jsou z těchto týpků pak roztřesené a lezou jim do náruče!!!
Prostě že tam bývá ta pro nás slušňáky nepochopitelná fascinace drzouny, sprosťáky a agresivními grázly, z nichž ten testosteron prostě stříká a kteří všem v okolí jakoby říkali: Uhněte mi z cesty, teď jdu já a beru si co chci.
Přemýšlel jsem o tom a nezapírám, že takoví týpky jsem nikdy neměl rád! Prostě jsem je nesnášel. Když jsem poznal svou Péťu, tak jí se na mě líbilo právě to, že jsem k ní byl milý, pozorný, že jsem vyloženě neprosazoval svou ale dokázal se přizpůsobit, že jsem ji miloval a stále miluji, přičemž bych pro ni snesl modré z nebe. Petra je moc hodná holka, velmi dobrá máma našemu nyní desetiměsíčnímu synkovi, kterého oba moc milujeme. Je to moderní mladá žena, která umí být romantická ale někdy i divoká.
Vzít jsme se chtěli už před dvěma lety, ale já tehdy rozjížděl podnikání, tak najednou nebyl čas. Pak otěhotněla a s břichem se vdávat nechtěla a když vloni v červenci přivedla na svět našeho syna, zase se všechno točilo kolem něj, tak opět nebyl čas. Jsme ale už rozhodnutí, že se letos v létě vezmeme.

Nejdříve to byla sranda a škádlení co by kdyby, protože Petra byla dotčená, že jí, mamku, zdravil "Čau" a tykal jí.
Všiml jsem si ale, že se pozastavovala nad tím, jak je ten kluk na svůj věk urostlý. Na druhou stranu že je neomalený drzoun, nemající úctu k nikomu a k ničemu. Já jednou nadhodil, že když ji vzrušují puberťáci protože jsou takový zdatní a plní energie, přitom často rozpačití (což o Spratkovi Robinovi rozhodně neplatí), tak ať se s tím klukem sblíží. Třeba ať ho požádá o pomoc, až pojede s prckem v kočárku a že třeba ve výtahu se ho může na cokoli zeptat. Prostě aby se příště už nemuseli jen zdravit, ale i prohodit pár vět. A že krůček po krůčku se spolu sblíží. Ona se ale ohradila, že tenhle Spratek je už moc!!! No znáte to, hlavně v posteli při našem milování jsem útočil na její touhy, představy, prostě jí toho kluka předhazoval s tím, že bych od něho chtěl být ponížený tím, že bych věděl, jak to s tebou dělá, když bys mi to popisovala. Petra asi týden váhala a já ji pozvolna přemlouval, říkal jsem jí, že bych chtěl, kdyby ho svedla a šukala s ním. Nakonec jsem jí toho Spratka Robina, jako brouka do hlavy nasadil. Asi týden jsme zvažovali pro a proti, aby nám to neublížilo nějakou ostudou. Nakonec souhlasila . To bylo v pátek 7.5. a tehdy mi řekla, že něco zkusí.

No, člověk míní, ale osud mění. Na něco se chystáte včetně variant, dokonce jsme trénovali některé věty, kterými na něj, ale ono to nakonec vyjde vždy docela jinak!!!

Sobota 8.5.2021!

Petra mi volala, že měla štěstí a potkala Robina v metru, když se vracela ze srazu s kámoškou!=)

Prý si dodala odvahy a pořád se po něm dívala a vždy když se na ní podíval, tak se na něj stydlivě usmála a pohodila vlasy!
Přiznala se mi, že s kámoškou trošku popila víno a tak byla víc uvolněná a v ráži! On se pak na ní díval celou cestu domů a prý se zvláštně usmíval!!! Z metra pak vycházela po schodech před ním a snažila se co nejvíce špulit zadek, aby se jí mohl dívat pod její minisukni!!! Před vstupem do domu jí dohnal a dokonce jí pozdravil!!! Tedy řekl jí prostě "ČAU"!!! Ale aspoň jí otevřel dveře!

Do výtahu nastoupila Petra jako první a položila si tašku na zem! Na zadní stěně je zrcadlo a Petru napadlo se k němu otočit čelem a pak se předklonit a začít hledat klíče!!! Dívala se na něj přitom v tom zrcadle a čekala co bude! Pak se na sebe podívali a oba se na sebe zase usmáli! Těsně před tím, než výtah zastavil v našem patře, si Robin položil hokejovou tašku na zem a pak náhle nataženou rukou přejel Petře přes vyšpulenou prcinku v kalhotách až k prdelce!!! Na to s úlekem vyskočila zase na nohy a otočila se na něj celá rudá a překvapená!!! Výtah zastavil a on jí jen řekl "To si přece celou dobu chtěla ne?" A otevřel jí dveře!!! Petra rychle zvedla tašku a pomalu se okolo něho protáhla. Když už byla skoro venku, tak jí ještě plesknul po zadku a zavřel dveře a odjel do svého patra!!!

Petra tím, že se na něho vždycky usmála a že flirtovně pohazovala vlasy mu dala najevo, že se jí líbí a že má zájem. Kdyby se v tom výtahu nesehnula aby jí viděl až do krku, asi by si víc nedovolil, ale ona jej vlastně nepokrytě sváděla. mohla to ještě napravit fackou, ale to neudělala, čímž mu dodala další odvahy a proto jí ještě plácl po zadku.

Petra prostě zabodovala ne na 100, ale na 500%!!! Sama se mi pak ale přiznala, že kdyby s ní vystoupil, tak by vůbec nevěděla co dělat!
Z celé té akce byla trošku rozhozená, ale také strašně vzrušená a nadržená! Prý trochu překonala vlastní hranici a moc se jí to nakonec líbilo!
Prý se jí z něho ještě dlouho klepaly nohy, bušilo srdce a měla mokro v kalhotách! Nečekala, že bude až takhle drzý,
ale nakonec to jen umocnilo její výsledné pocity! Celou noc jsem to pak spolu probírali a ranní výsledek byl, že to v neděli zkusí znova!!!

Neděle 9.5.2021!

V neděli jsem musel do práce!=) Místní dobrák Libor!=) mě od rána uháněl a chtěl znát podrobnosti k dnešní akci. Já nic konkrétního nevěděl, jen to, že pokud by k něčemu mělo dojít, tak mi napíše SMS! Bylo krásně a tak opět ve slušivé mini a topu vyrazila kolem 13 hodiny s našim prckem na hřiště před náš dům. Den utíkal a žádná zpráva nepřicházela. Zkoušel jsem jí tedy volat, ale nebrala mi telefon!!!

Kolem 17 hodiny mi přišla SMS: Promiň zlato. Mám návštěvu!=) To jsem trošku znejistěl, ale nechal jsem jí čas. Kolem půl sedmé jsem jí opět zkoušel volat, ale zase mi to nebrala, tak jsem napsal SMS, zda se něco neděje? Za chvíli přišla odpověď: Všechno je v naprostém pořádku!!! Kolem 21 hodiny mi ještě přišla SMS: Vše se dozvíš v klidu doma!=)))

Když jsem dorazil o půlnoci domů, tak na mě čekala v obýváku na gauči. Tohle jsem se od ní dozvěděl!

Petra šla s prckem ven kolem půl druhé! Na hřišti už byli asi 30 minut, když Robin vešel na balkón!
Petra na něho upřeně zírala!!! Evidentně si toho všiml, protože se na ní také díval přitom se smál! Petru ale zaujala i jiná věc! Vypadalo to totiž, že tam stojí úplně nahý a přes drátosklo, to dokonce vypadalo, že si ho, při dívání na ní normálně pomalu honí!!! Dívala se na něho takto zaujatě asi pět minut! On tam pořád stál a masturboval!!! Když si uvědomila co dělá, tak rychle odvrátila zrak!!! Cítila ale silné vzrušení a kundička se jí prý pěkně orosila!!! Když se po chvilce odvážila podívat zpět, tak Robin už tam nebyl!
Docela si prý oddechla, protože z toho byla lehce rozhozená, ale v podbřišku jí to lechtalo jako už dlouho ne!!!

Asi za 45 minut jí pípla SMS, že se u nás zastaví její maminka s dárkem pro prcka a tak se sbalili a šli domů!!!
Její maminka dorazila v půl čtvrté! Zatímco co si hrála s prckem, tak šla Petra vyhodit odpatky! Měla na sobě pořád tu minisukni a bílé tílko bez podprsenky!!! Když se vracela a nastupovala do výtahu, tak se strašně lekla, protože za ní najednou odnikud přiskočil Spratek Robin!

Jakmile se výtah rozjel, tak Spratek Robin zmáčkl stopku a výtah se zastavil!!! Petra prý pořád ještě polekaně dýchala!!! On se jí díval upřeně do očí a měl takový ten nebezpečný úsměv!!! Petra se ho začala docela bát a když udělal pohyb směrem k ní, tak instinktivně couvla a dala ruce před sebe!!! On si jí ale přitáhl k sobě, jednou rukou jí držel za ruku a druhou jí chytil za zadek!!! Pak jí řekl "Líbilo se ti, co si viděla?" Petra na něho vystrašeně hleděla a jen kývla na souhlas!!! On se prý na ní tak podivně usmál a pak si jí přitáhl k sobě a začal jí normálně líbat!!!!!!

Petra nevěděla co má dělat, jen cítila strach, úzkost a také silné vzrušení a mokrou kundičku!!! Nechala jeho jazyk proniknout do její pusy a už se normálně líbali!!! On jí přitom mačkal zadek pod sukní a pak přesunul ruku na kundičku a rychle odhrnul lem kalhotek a normálně jí prohrabnul prcinu!!! Prý docela hrubě a tak sebou škubla a heknula mu do pusy!!! Ale prý vůbec neví jak, ale najednou se sama víc rozkročila a udělala mu tím víc místa!!! On jí ještě chvíli dráždil pipku a pak se narovnal a podíval se jí do očí!

Vzal přitom její ruku a položil si jí na stojícího ptáka v kraťasech!!! Petra byla úplně zmatená a v první chvíli jí to vůbec nedošlo!!! Pak se jí ale zaškubal v ruce a to jí vrátilo do reality!!! Podle toho co cítila byl prý možná trošku menší než můj, ale měl prý dost tlustý žalud, ale přes kraťasy to nešlo úplně poznat!!! Na to on rychle vytáhl mobil a takhle ztuhlou a s její rukou v jeho rozkroku, si jí vyfotil!!! Pak mobil schoval a z kapsy vytáhl papírek s jeho mobilem!!! Řekl jí "Nevěděl jsem, že máme v baráku takovouhle čubku!!! Tady máš číslo a dej vědět, pokud si budeš chtít zase hrát!!!" Pak odblokoval výtah a nechal Petru vystoupit ve svém patře!

Vše skončilo tím, že jakmile její maminka odjela a prcek usnul, si to musela hned udělat speciálním dildem ode mne!!!
Frajer je docela hustej fracek!!!

Ráno se mi pak svěřila s tímto:
Měla prý divoké sny a vzbudila se totálně mokrá!!! Normálně se mi za to omluvila!!! Prý jí její tělo zrazuje!!! Je strašně nadržená!!! Pořád prý cítí ten jeho penis v ruce!!! Vůbec na něj nemůže přestat myslet!!! Má z toho strach!!! Takové pocity zažívá úplně poprvé a musí se s tím popasovat!!!
Sama se mi přiznala, že měla nutkání mu napsat SMS už v noci, ale že by si pak mohl myslet Bůh ví co!!!

Domluvili jsem se, že mu hned napíše SMS:
Napsala mu: Ahoj Robine, musím si s tebou promluvil o tom,
co se mezi námi odehrálo o víkendu ve výtahu.
Budu ráda, když dnes po škole ve 3 hodiny přijdeš k nám. Petra.

Kostky byly vrženy!!!!!!