Jak jsem teď druhý 3

15.5.2021 01:21 · 1.735 Aufrufe TmsCuck

Takže, od pondělní akce neproběhlo nic zajímavého!=)

Tedy až do včerejška, kdy si spolu Petra a Robin domluvili na dnešek rande!

Napsala mu: Ahoj Robine. Ráda bych tě zase viděla. Můžeš v pátek zase přijít kolem 15 hodiny? Petra.

Odpověď: No nazdar! Čekal jsem tvou zprávu dřív! No neva! To teda přijdu. Těš se.

Mazec jako!!!!!!!

Pátek 14.5.2021!

Ráno jsem se dohodli že rozhodně se od něho už nechce nechat tak překvapit! Chtěla by to rozehrát více rovnostářský, aby nikdo neměl navrch! Musím se přiznat že já jsem byl už od rána jak na trní!!! Je to k zbláznění!!!

S prckem jsem odjel ke svým rodičům ve 13 hodin a domů jsme přijeli ve 20:30! A tohle jsem se pak dozvěděl!!!

Hned jakmile jsme s prckem odjeli, Petra okamžitě zapadla do sprchy, aby si čerstvě oholila prcinu a nohy!!!

Po dlouhé koupelnové přípravě se začala posilňovat svým oblíbeným likérem!!! Asi ho vypila trošku více, protože z ní najednou vše spadlo a cítila se jen nesmírně nadržená a nedočkavá!!!

Robin dorazil v 15:10! Petra mu otevřela a rychle ho zatáhla do bytu a zabouchla dveře!!! On ani pořádně nestačil nic říci!!! Petra si dala prst na pusu a řekla jen "Pšššt" a pak se na něho vilně usmála a přitáhla si ho k sobě a okamžitě ho začala líbat!!!

Hned jsem pochopil, že chtěla mít od začátku situaci pod kontrolou!!! Mě z toho dokonale ztvrdl můj zamčený penis!!! Bylo to šílené!!!

Při líbání Petra Robinovi přetáhla triko přes hlavu a vrhla se na rozepínání jeho jeansů!!! Robin prý vypadal, že je docela zaskočený, což Petru potěšilo! Věděla že je na koni a může si dělat tentokrát ona co chce!!! Když ho dovysvlékla, tak ho zatáhla do naší ložnice!!!

Hned si svlékla své červené mikinové letní minišaty a oba tak stáli proti sobě úplně nazí!!!

"Bože Tome, kdyby si ho viděl! Měl tak krásně vyrýsované tělo, bez jediného chloupku!. A ten jeho pták byl nádherný!"
Její slova mě drtila na duši, ale můj penis mi div nepraskl!!!

Posadila se na roh naší postele a přitáhla si Robina blíž k sobě!
Vzala jeho chloubu do ruky a pozorně si ho prohlížela! Moc se jí líbil a navíc jí před očima krásně a rychle tvrdl!!! Byla jím úplně fascinována!!! Robin jen pronesl: "Líbí se ti že?" A zase se začal smát!!!

Ano, líbil se jí, moc se jí líbil!!! Zahleděla se mu do očí a pomalu si ho vsunula do pusinky a lehce ho začala sát, přitom mu volnou rukou masírovala kulky!!! Bylo to prý nepředstavitelné!!! To jeho péro jí tak chutnalo!!! Dávala si opravdu záležet a cumlala mu ho jako opravdové lízátko!!! Robinovi to evidentně dělalo moc dobře a tak po chvilce začal vzdychat a lehce přirážet proti jejím ústům!!!

Z vlastní zkušenosti vím, že Petra kouří opravdu luxusně a Robin to teď sám moc dobře pociťoval!!! Ještě párkrát mu ho pořádně nasála a už tu byl jeho vrchol!!!

"Tome, on stříkal snad 10 vteřin! Byla toho hromada. Postříkal mi obličej a celá prsa!!!"
Její slova mě neskonale mučila a můj zamčený penis trpěl a koule bolely!!!

Petra se pak šla očistit a potom si spolu dali každý jedno pivko, na doplnění tekutin! Mám doma vlastní pivotéku, takže Petra si dala svůj oblíbený Kasteel Rouge a Robinovi otevřela světlý ležák Jura od Chrousta!

Posadili se oba dva úplně nazí na gauč v obýváku a najednou nastalo ticho! Tikali po sobě pohledy, ale ani jeden nevěděl co říct!
Až Robin rozsekl tu trapnou chvíli ticha.

"Děkuju, to byl nejlepší orál v životě!!!" Petra se na něho zahleděla a pak se oba začali smát!!!
Najednou nám Robin docela zkrotnul!!! I Petra se v jeho přítomnosti, začala cítit příjemně! Pili a konverzovali, až do chvíle, kdy mu Petra řekla, že mu musí něco říct!!!

"Víš Robine, musím se tě zeptat, zda by si uvažoval nad tím, jestli by si nezačal používat kondom? Já jsem totiž momentálně nechráněná a neberu žádnou antikoncepci!!!"

"Moment! To mi jako říkáš, že jsem do tebe jako stříkal minule na ostro? Ty jsi jako hodně hustá typka!!! No jako mě to s kondomem moc nejde!!! A ty teda chceš šukat s kondomem?"

Petra si dala pořádný lok svého piva a pak se sklopeným zrakem řekla jen: "Ne nechci".
Tohle byl od ní tedy pořádný kopanec!!! Ta moje mrška nadržená!!!

Robin se usmál a najednou se před Petru nahý postavil! Jeho péro už opět čnělo hrdě do prostoru!!! Petra pochopila o co mu jde a tak také vyskočila na nohy, chytila Robina za ruku a už ho táhla do naší ložnice!!! Ihned se uvelebila na posteli pěkně na zádech a pořádně roztáhla a pokrčila nohy, aby mezi ně měl dobrý přístup!!! Robin se na ní chvilku díval a pomalu si přetahoval předkožku přes svůj velký žalud!!! Pak pomalu na Petru nalehl a snažil se jí nabodnout!!! Nešlo mu to a tak mu Petra pomohla a rukou ho nasměrovala do své kundičky a Robin ihned tvrdě přirazil!!!

Petra vyhekla a trošku se prohnula v zádech! Prý to nečekala, ale bylo to úžasné! Ihned od počátku jí zuřivě plenil a to se jí prostě muselo líbit!!! Hekala a sténala a přitom svýma rukama a nohama objímala Robinovo pevné tělo, snad aby ho nenapadlo někam jí utéct!!! Mrdal jí v nezměněném tempu hezky dlouho a Petřina kundička mazala jako divá!!! Takhle snad ještě nikdy netekla!!!
Oba už byli hodně zpocení a jejích těla se leskla a navzájem o sebe třela!!! Robinův dech se začal podezřelé zkracovat a jeho přírazy se stávali více a více trhanými!!! Poté na Petru houknul!

"Už budu, už budu!!!" a Petra v návalu rozkoše mu odpověděla!!!
"Do mě, stříkej do mě!!! Achhhh!!!"
Při těchto jejích slovech jsem dostal malém infarkt!!! Tohle bylo prostě hustý!!!

Robin ještě zrychlil dynamiku svých přírazu a pak se celé jeho tělo zaseklo a roztřáslo a v tu chvíli vystříkával mé Petře prcinu jednou dávkou své mrdky za druhou!!! Petra jen hlesla: "Jooo tááák" a i ona dosáhla silného orgasmu!!!

Oba pak spokojeně odpadli! Ona na svou půlku postele a Robin na tu mou!!! Odpočívali a rozdýchávali tu jejich pekelnou jízdu!!!

Petra se pak na Robina podívala a řekla mu, že doufá, že bude takto za ní chodit pravidelně? Robin odpověděl, že pokud vždy zařídí, aby tu byla sama, tak jí klidně bude chodit šukat každý den!!! Oba se tomu společně zasmáli!!! Robin se už potom jen oblekl a odešel!!!

A já tu teď sedím se svou plodnou, zneuctěnou a spokojenou Petrou a přemýšlím o tom, co se asi stane třeba zítra!!!