Bitcoiny

7.10.2021 08:07 · 1.145 Aufrufe Coilette

Konečně došlo i na mně. Přišel mi mail, který koluje mezi lidmi již delší dobu. Nějaký vyděrač hlásá, že od hackerů koupil heslo k mému emailu, následně nasadil do mého zařízení trojského koně a tím toto zařízení ovládá. I kdybych si nevšimla vágního popisu mého nespecifikovaného zavirovaného zařízení, zarazila mě skutečnost, že mě oslovuje coby muže. A to stoprocentně nejsem.
Přesvědčit o existenci neexiistujícího trojského koně měla věta: Rád sleduješ videa pro dospělé a pervezně se u nich ukájíš. Dále následuje, že natočil mnohé mé orgasmy, které vkusně sestříhal a přichystal k distribuci do velkého světa internetu, pokud neposkytnu na uvedenou adresu ekvivalent 40 000 v BTC.
Ihned mi začala šrotovat v hlavě představa nějakého tlustého zoufalce, kterak si po shlédnutí několika videí na pornhubu velice perverzně utírá inkriminovanou část těla do záclony nebo ještě hůř - do čistého prádla, které promptně vrací do šuplíku v komodě. Takový jedinec by bitcoiny neposílal, naopak by žil v naději, že si to jeho blincadlo konečně někdo prohlédne někdo jiný, než doktor na urologii.
Mail samozřejmě putoval do spamu, kam patří.

Nechápu, že na to může ještě někdo skočit a že to toho chudáka vyděrače ještě po tolika letech baví posílat.

Username
Region
ZUZU83 ZUZU83
Czech Republic
Poppea Poppea
Fiji Central
bimbur88 bimbur88
Czech Republic Středočeský kraj
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
pmk001 pmk001
Czech Republic