Od honění k mrh(d)ání a zpět..

17.10.2021 14:35 · 1.387 Aufrufe BlueMonday34

Kdysi býval pořad. Co týden dal a vzal (možná ještě fakčí, ale můj čas je drahej asi jako ten exekutorskej v Mostě)...Celkem se mi ta myšlenka líbila, takže už kdysi dávno, to jsem bývala ještě maso typu Well done, někdo by řekl Medium, v každým případě do podoby Rare jsem se propracovala až s věkem a zkušenostmi- jsem na vlnu týdenního souhrnu přistoupila. V podobě nedělních masturbací. Familierně jsem tomu říkala nedělní chvilka (ne poezie).

Jestli nemá někdo čas šukat, tak vám kecá. Buď šuká, ale neříká Vám o tom anebo nešuká, ale pravděpodobně z jiných, mnohem pro něj horších důvodů. A jestli onen dotyčnej nemá čas ani masturbovat, tak to v něčem kecá stopéro, SÁM SOBĚ. Že mu to nechybí nebo že to není ono... PCHE, kecy v kleci, správně si sáhnout na klitoris nebo na koule a bez jakýchkoliv skrupulí, obav o svý genitálie a maximalizaci užitku při minimalizaci úsilí (orgáč vs. nulová ztráta času peněz a hledání), kdo by do prdele neměl masturbování rád?!

Křičet, hekat, slinit, stříkat...bez výčitek typu "Evičko, nezlob se, já už to dlouho neměl" , potom co vás rukou pohněte jak vánoční těsto na Velikonoce a udělá se až moc rychle. Do kalhot.

Proč si podobný Faux pas přidělávat. Mačkat, klikat a celkově sahat, je furt lepší než kvůli Kundalini cosi Om čakrám, jezdit přes půlku světa, pač ta vaše doma není schopna se pod váma udělat a vy si myslíte, ze pravda je tam venku. Tady nepomůže ta obsáhlá obrazová kniha, ani pyj velikosti indického slona. Sorry jako. Proste buď to tam (biologicky, chemicky a všechny ty žvásty a lá prdel na hrnec-jo, jsou pravdivý) je anebo není. Všichni z tý činnosti dělají BIG BANG, ale je to jen základní ukojení chtíče a potřeb. V tomhle směru jsme možná horší než opice. Darwine, zdar!

Nikdy mi nešlo do hlavy, to jsem tak jeden večer pracovala na vysoký za barem v bordelu, ale jen to, poněvadž já ráda sex postaru pro pocity a ne pro papírky a kabelky, a pak po šichtě, jsem v sedm ráno jela z ty navonený putyky AKA místa Vaší Extáze, která k ránu čpěla už jen pižmem, chlastem a kouřem a bulela v šalině za ty exotky, ať už to byly dcery typu cejlovskýho portorikánce anebo holky s gymplem s maturou za čtyři, co je (ne)vzaly na fildu či žurnu.

Všechny ale byly laciný. Nemyslím to zle. Ale sálalo to z nich. Easy money. Drahý kovy a hadry. Business. Otevřít. Helfnout. Zavřít. A fluktuace zákazníků - to byla pásovka ve stylu Henryho Forda.

A pak tam k baru došla SK babe, normálni baba, žádná krasavice ani ohyzda, sexy oblečená, ale šlápotku byste v ní netipli. Hezky stavěná, jestli brala jako některý, tak chytře, protože to nešlo poznat. Ani ten svůj lubrikant, kterej tam měla každá svůj v šuplíku,neměla. Ale něco vám povím. Od srbského bosse až po splácnutou koženou tašku inženýra z magistrátu, ten večer ukazovačky všech, cílily jejím směrem. V ty vyřvaný místnosti chtěli všichni ti chlapi trochu ordinérnosti. Jak kdyby to mělo vypadat, že ji zrovna potkali u koňa. Taková hra. Že za ten šuk nemuseli platit. Ne kvůli prachům, jestli si rozumíme.

Dost na to vzpomínám, když mi skrz my fotky (nebo profil?) přihazují kluci cifry a lichotky. Jak kdyby to tady bylo plný cukrovejch přeslazenych cumlíků z pouti a já byla marcipán. Nebo Mozartova koule. Jeden ultra nadrzenej(?)/blazen(?)/kecal(?) mi nabízel hodinu za patnáct litrů, to vážně někdo z vás chlapi dá?

Radši si udělat tu dlaňovku, co je jistá, bez energie a snažení, patnáctka doma a jistota, ze torpédoborec bude bez poskvrny. A pak jsem si rekla. Ze on to ten blbec myslel v HUF? Takže toto je odpověď jednomu amatérovi bez uvedeni přezdívky. Patnáctka za hodku??? To by dělala tuhle práci skoro každá. Páč jinak má patnáct měsíčně a šéf s ní vyjebává taky...

Ale který hovado (myšleno v dobrým), umí vydělat tolik, že mu to je fuk a neseznámí se spis s nějakou groupie/goldie/manekynkou, jen za příslib zářný budoucnosti???

Copak je toto doba " papír sem papir tam, hlavně ze se s někým udělám"?! Jestli sedíte doma na sofa a z ruky vám padají bankovky, jak karty při míchani na pokeru, klidně můžete udělat s těma prachama i něco zajímavějšího.

Moje rada? Rifle, kondom, sicnout do káry, vybrat bar v centru a garantuju vám ušetřených minimálně 14 litrů. Stačí dát klíče od auta na bar, koupit tři svobodný Kuby nebo Aperoly a stříkání pravděpodobně bude víc než jednou. Takže když budete dost šikovní anebo vona ožralá, ušetřených 14 tácků krát tři hodiny. Když vyberete správně úlovek, tak vám to vyjde...

A jestli jo, tak mi napište s prosbou, kam mi máte poslat háky za mý rádoby psycho/chytrý kecy. Informace je dnes nejdražší komodita, miláčci. Kor ta ,co vede k úspěšnýmu cíli, čili kundě! Lovu a vašim šukacím nights zdar.