Kluk odnaproti III.

30.11.2021 18:24 · 1.435 Aufrufe TmsCuck

Týden neproběhla žádná akce, až v neděli 28. listopadu...

No co vám budu povídat! Byl jsem doma, tak mám opět zážitek... Tohle fakt byla pecka!

Dala si dlouhou sprchu a kompletně se oholila! Vyšla jen v bílém županu a opět roztáhla rolety a rozsvítila lampičku!

Hned se začala smát, protože on byl zase u okna a poslušně čekal! Zamávala mu a odešla do naší ložnice. Z nočního stolku vytáhla svůj oblíbený vibrátor a vzala ho sebou zpět do obýváku! Cestou si rozvázala uzlík na županu, takže když přišla zpět k oknu, tak už mu ukazovala celé své dokonale oholené a sexy tělo! Hned na to mu ukázala co má v ruce a pomalu si lehla na záda na gauč tak, aby jí viděl přímo na kundičku!

Pomalu si začala se sebou hrát a za chvíli už měla vibrátor v sobě úplně celý! Měla kundičku totálně promočenou! Teklo to z ní na gauč! Vždy se po očku dívala, zda jí pozoruje! Díval se a honil si ho jako šílenec! To jí moc potěšilo a tak si kundičku dráždila až k orgasmu! Kroutila se jako had a dost nahlas sténala! Po chvilce se postavila a pomalu ze sebe shodila župan a při pohledu na něj začala olizovat špičku vibrátoru! Pak na něj opět zamávala!

Co mě ale překvapilo, bylo, že mu začala ukazovat, aby šel dolů ke vchodu do domu! Nejdříve to vypadalo, že neví co po něm chce, ale později se zdálo, že jí vše odkýval a šel pryč!

Musel to pro ní být další mezník, protože najednou začala být nervózní, ale stále byla také hodně moc vzrušená! Došla do předsíně, rychle si navlékla podkolenky, protože venku bylo na nule a hodila si na své nahé tělo jen dlouhý zimní kabát, dlouhý do půli lýtek, vklouzla do sportovních bot a vyšla ven! Vlezla do výtahu a jela dolů.

To mi v těle ztuhla krev! Byl jsem fakt hrozně nervózní! Díval jsem se z okna a uviděl jsem ho, jak čeká na mou lásku ve vchodě jejich domu. Asi za dvě minuty, jsem uviděl Petru... Přeběhla přes ulici mezi zaparkovanými auty a chvilku si spolu povídali a docela se i smáli! Najednou oba vyndali mobily a něco si psali! Bylo mi jasné, že si na sebe dávají kontakt!

Petra mu pak dala pusu na tvář a rychle rozepnula kabát a ukázala mu své tělo v celé své kráse, jak nějaká exhibicionistka v parku a pěkně z blízka! Koukal na ní a byl úplně mimo! Petra se se smíchem opět zahalila a vyrazila zpět domů!

Doma se pak zase nahá uvelebila na pohovce a hned si to ještě jednou, pořádně vibrátorem udělala, na což se samozřejmě on opět díval v okně a pak jsme šli spát.

I když spát... Samozřejmě jsem ji vyzpovídal. Prý se představili křestními jmény, kluk se jmenuje Filip, je mu čerstvě 18 a skutečně bydlí jen s mámou. Prý když mu bylo 5 let, máma se vdala za Itala a odstěhovala se i s Filipem do Itálie. Kluk tam chodil do školy. Pak se ale před necelým rokem vrátili, protože se s Italem, Filipovým otčímem rozvedla.

O mě a našem prckovi od vidění ví. Také jsme si s Petrou vydedukovali, že žádnou slečnu tady nejspíš nemá. Vyměnili si telefonní čísla a protože on je z Petřiných předváděček nadšený, domluvili se, že se mu bude i nadále ukazovat, protože se jim to oběma líbí a že jí má vždy napsat zprávu, když bude doma sám...

Skvělé, takže kýžený kontakt byl navázán... Petra u mě zabodovala, ona se s tím nesere... No, uvidíme, co ona bude chtít dál?

V pondělí den po té už jsem byl v práci. Takže OK a uvidíme, co bude dál...