Láskování 1. - Žena z busu

17.1.2022 16:17 · 576 Aufrufe Jeremy97

Rád se zamilovávám na první pohled, na první letmý pohled, kdy spatřím ženu třeba jen na pár sekund... Zasním se, zamiluji.. A pak si s danou slečnou, ženou, paní navždy zmizíme ze života. Ano, je to asi spíše fyzická zamilovanost, ale určitá chemie a vzplabutí mě vždy pohltí. Někdy dotyčná zmizí z hlavy hned, někdy zůstane déle, možná navždy..

I po čase si vzpomenu na sexy blonďatou podnikatelku s melírem a s rajcovní koženou bundičkou, která před rokem u vietnamců v restauraci vedle mě u stolu jedla nudle. Ještě dnes si vzpomenu na překrásnou mladičkou romku ve vlaku v šortečkách a džínové bunďě... Ještě dnes si v hlavě vybavím nejkrásnější brunetku z předzahrádky jedné restaurace...

Žena z MHD

Nesnáším ranní narvané MHD, ranní autobusy, kde se lepí tělo na tělo. Stál jsem, držel se a tiskl se na madlo, když přistoupil dav lidí do již přeplněného autobusu. Cítil jsem, že stojí u mě žena, lepila se na mě, stáli jsme k sobě otočení zády a vzájemně si narušovali komfortní zóny.

Měla blonďaté vlasy něco málo pod ramena, byla o něco málo menší a její zadeček se dotýkal toho mého. Nádherné pevné půlečky, které jsem pocítil při každé nerovnosti vozovky, narážely nepravidelně do těch mých...

Otočil jsem se abych spatřil luxusní postavičku v úpletových šatičkách, ktéré dávaly velký prostor pro fantazii, Představoval jsem si, jak asi musí vypadat její luxusní prdelka. Odhadoval jsem ji na ženu cca 35 - 40 a v hlavě si projektoval, jak asi vypadá jeji obličej.

Má cílová zastávka, stádo lidí se dere ven i se mnou.. Naposledy se kochám její siluetou, míjím ji při vystupování... Otáčim se, abych na vteřinku spatřil její obličej.
Byla překrásná.
Zase jsem se zamiloval.