hater

18.3.2022 18:02 · 2.500 Aufrufe Oddanesva

Zase jsem se setkala s nenávistným komentářem u svých fotek. Ne přímo tady, ale jinde, protože se předvádím se na více frontách. Tam, kde se tak stalo (záznam okamžiku), jsou zrovna docela přísná pravidla týkající se odhalování, takže mám zveřejněné maximálně fotky v prádle. Žena, kterou znám (příbuzná) mi napsala pod fotku jenom: "hnus".

Aby bylo jasno. Svoje odvážné fotky na různých místech (nejdéle tady) zveřejňuju už 20 let. Tam mám tři prdele fotek. Skoro doslova. Svoji velkou prdel fotím často, buď abych se s ní už konečně smířila, nebo protože se od mužů dozvídám, že se jim líbí. To se ona najednou probrala ze zimního spánku, nebo co?

Chápu, že se jí fotka nemusí líbit. Že celou moji prezentaci považuje za nevkusnou a pod její úroveň. Ale proč mě teda sleduje? Nebo proč mi nenapíše něco jako: "máš tohle zapotřebí", nebo " to jsi mě zklamala", nebo "fuj, to bych já nemohla". Možná bych se jí pokusila něco odpovědět. Ale takhle?

Peti, mrzí mě, že jsi zhnusena.Přitom na téhle fotce, myslím, moje prdel zrovna nevypadá tak špatně. Jak je vyšpulená, není ani poznat, že mám celulitidu. Mně připadají hnusné úplně jiné věci, než provokovat chlapy a projevovat radost ze života. Třeba vojenskou silou zaútočit na bezbranné civilisty, někoho systematicky obelhávat a povádět, nebo jenom rozsévat klepy po okolí, kdo co nemravného provádí a tím dělá rodině ostudu.