Hra na "Teď hned"

10.8.2022 12:29 · 2.044 Aufrufe Hejtka

Se nám tu rozmohly takové stesky, že si žena (muž, je to fuk) nedokázala předem zjistit, co jí přijde na první rande. Tak si dovolím nabídnout hru, kterou s ctiteli hraji. Říkám tomu hra na "Teď hned".

Samozřejmě, že hru začínám hrát až po nějaké době seznamování a psaní. Už jsem odfiltrovala pitomce, co se neumí vyžvejknout česky, chlapíky bez ochoty investovat čas a trpělivost, a tajemné mlžné muže, co odmítají poslat jakoukoli svou fotografii.

Hra je o tom mu poslat výzvu "Vyfoť mi selfíčko, teď hned, chci vědět, co máš na sobě a jakou máš náladu! :-*"
Samozřejmě, on má stejné právo mne požádat o to samé. Výzva se smí poslat jednou denně a samozřejmě podle předem probraných časových pravidel, pokud jde o ženatého.
Někdy je to legrace, vidět ho v tramvaji nebo prostě někde. A stejná legrace je, i když dostanu výzvu já a jsem třeba na jednání. Pak následuje jakoby náhodné hraní s telefonem a snaha vyfotit se v jakžtakž důstojné poloze. Nad fotkami se pak společně zasmějeme. Není cílem vypadat co nejlépe, ale odhalit, že to není nemytý vágus a že má smysl pro humor a ochotu do budoucího společného píchání něco zainvestovat

Věřte mi, chlap, který tu hru hrát odmítne, za rande nestojí. A naopak ten, který ji zvládne hrát s šarmem a vtipem, tak s tím se pak sejdu moc ráda.