czechliberec czechliberec
Mann sucht Mann
Czech Republic Liberecký kraj
Männer
Paare Frauen & Männer
Paare Männer & Männer
Gruppen
Ohne trans
Alter zwischen 18-45

Než napíšete něco nevhodného nebo vzkaz v podobě jednoslovné věty "Ahoj" nebo dokonce jen smajlíka, vemte, prosím na vědomí nejdůležitější body z inzerátu a z mého profilu:
- LIBEREC
- prověření, zda se nějak neznáme
- oholené intimní partie
- e-mail + telefon

55letý ženatý M hledá, a to jen v LIBERCI (+ - nejbližší okolí, nikoliv tedy 38 - 50 - 111 - 259 a více km od Liberce) někoho jinak úplně normálního, nejlépe asi také zadaného, co by chtěl zkusit, jaké to je mezi muži - masturbace, orál, focení ..., a to buď v páru já+M nebo v trojici já+M+Ž (tzn. přítomnost ženy vítána!). Trojice já+M+M je asi zcela nereálná.
NE promiskuita, násilí, zvrácenosti, u muže i zženštilé chování, vyjadřování, oblékání nebo sejití se někde na veřejných místech (wellness …), v přírodě, v autě nebo dokonce na WC. Kategorické NE líbání s mužem!
Požaduji diskrétnost, čistotu, zdraví, oholené intimní partie, to samé nabízím i já (+ nějaké to kilo navíc, bohužel).
Vy tedy můžete být i oplácanější a mladší než já.

Více info na mém profilu - snad tam ty informace odradí všechny neseriózní zájemce z řad pisálků, honičů, úchylů, sběratelů fotek, promiskuitních jedinců atd., aby nemrhali mým ani svým časem.

Bewerben Sie die Dating-Anzeige

  • Diese Dating-Anzeige ist auf dem 5908. Platz in der Liste. Sie können die Anzeige durch Priorisierung sofort auf den 1. Platz schieben.
  • Die wiederholte Verwendung der Werbefunktion addiert die Tage, Dating-Anzeigen mit mehr kumulierten Tagen erhalten eine höhere Position in der Liste.
:

Wählen Sie zuerst die Zahlungsmethode.