trojka

25.4.2024 01:21

Ahoj.

Hledáme ženu do trojky.

Vše ostatní je na domluvě. Rádi máme něžný sex ve třech, kdy se každý věnuje každému. Pokud by tě zajímalo BDSM, rádi si pohrajeme, ale dle vzájemné domluvy a není vůbec nutností, máme rádi i něžné mazlení..

Myslíme, že na profilu je o nás skoro vše.

Co bychom rádi, aby nebyla silná. My máme oba sportovní postavy.
Jinak je opravdu vše na domluvě a vzájemných sympatiích. Když bude Bi a bude mladá, bude to fajn, ale nemusí. Hrátky, hranice si předem dohodneme a nepřekračujeme. Jsme rozumní, rádi se dohodneme, rádi zjistíme sympatie a pak dodržujeme všechny dohody. Má to být krásné pro všechny zúčastněné, tak do ničeho nenutíme a nechceme být nuceni.

Fotky s obličejem nebo nahé neposíláme, ani nechceme. Fotky oblečených postav bez obličejů možné jsou. A nejraději se rádi reálně sejdeme, fotky zkreslují a pro zjištění vzájemných sympatií je lepší jedna osobní schůzka. Vždy musí být nějaká ta chemie, jak se říká. Ale nikdy nejdeme z prvního rande rovnou do postele, říkáme předem a nejde v tu chvíli o sympatie. Ani běžné páry nejdou na prvním rande do postele.

Pokud tě to jen trochu zaujalo, napiš. Leckdy něco vyjde, co člověk nečeká.

Děkujeme za ozvání se. Budeme se těšit

Bewerben Sie die Dating-Anzeige

  • Diese Dating-Anzeige ist auf dem 438. Platz in der Liste. Sie können die Anzeige durch Priorisierung sofort auf den 1. Platz schieben.
  • Die wiederholte Verwendung der Werbefunktion addiert die Tage, Dating-Anzeigen mit mehr kumulierten Tagen erhalten eine höhere Position in der Liste.
:

Wählen Sie zuerst die Zahlungsmethode.