Dakujem vsetkym za rady, mate pravdu asi vsetci. Uz som To skoncil. Ja hladam, aj ked je to tu nie az tak caste, cisty vztah. Na prasenie....to sa mi pacilo, ten vyraz , nepotrebujem, to je asi najmenej.
Vdaka vsetkym, opat Singel. :-(
Vdaka vsetkym, opat Singel. :-(
Asi si spravil dobre, ze si to s nou ukoncil. Skor sa jej pacil iba sex s tebou, ale to je tak vsetko. Ale na druhej strane to ber pozitivne aspon mas sexualnu kamosku ak pravdaze bude mat o to ona zaujem.
Prerusil som kontakt s nou....tak to byva
Neries ja som mal podobný prípad ja bol som snou dva roky a opustila muža bývali e spolu a bývalým mužom chodila po nákupoch na chatu dovolenky atď a ja som bol už na prášky tak som to ukončil je mi to ľúto ale to nemá význam držím palce nájdeš novú a takú čo bude vedieť čo chce
@Kanko626 myslim že za tých 5 rokov našiel viac ako jednu 😄
a aku radu tu cakas ? co chces pocut ? Ved ziadnu osobu z tvojej story tu nikto nepozna.
Sam by si mal vediet co dalej. Ak ju chces len prasit,tak pras kolko sa len da. Ak to myslis vazne a oplati sa na nu cakat, tak cakaj . Ale nie vecne.
A co sa deje u nich doma ? Vobec nevies. Ona ti povie to co chce. Ci to bude pravda alebo nie. Ale podla vsetkeho ta slusne namotava.
Sam by si mal vediet co dalej. Ak ju chces len prasit,tak pras kolko sa len da. Ak to myslis vazne a oplati sa na nu cakat, tak cakaj . Ale nie vecne.
A co sa deje u nich doma ? Vobec nevies. Ona ti povie to co chce. Ci to bude pravda alebo nie. Ale podla vsetkeho ta slusne namotava.
- o čom píšeš?? - "chodí k nej" - "Žijem so spolubývajúcim" - .."-spia v jednej posteli".. -- trocha "dezinformačné" - alebo?...
Mam priatelku a Ta ma manzela a, chce sa rozvadzat, ale povedala mi, ze spia v jednej posteli, nakupuju, a on/manzel chodi k nej aj do kupelne ked sa kupe. Stretavam sa s nou uz 3 mesiace a stale sa nic nedeje, ja da nechcem skryvat. asi tolko na vysvetlenie. .....Zevraj spolu nic nemaju, a je u nich koniec, samozrejme on nic netusi. Slubil som jej, ze na nu pockam
Odkial si?Som v podobnej situacii
Dobry chlap,ktory miluje zenu, pocka... len aby si ty z toho nakoniec nevysiel ako najvavsi blbec,ze ta namotava. Lebo ak s manzelom nechce byt,nema na co cakat ...
Bez urážky...... Typické pre nymfomanku

Zit so spolubyvajucim...
co je povolene