Zatím nestalo, párkrát jsem odpověděl na inzerát a vždy to vyšlo.
Jj a hodnekrat spíše tu šou pisalci jenom a mají na hubě
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Jednou, přišel.
Ale psal jaký to není kanec apod. A jak přišlo na věc tak úplná bída. Chudák pak ani nenapsal asi se styděl 😅😅
Ale psal jaký to není kanec apod. A jak přišlo na věc tak úplná bída. Chudák pak ani nenapsal asi se styděl 😅😅
Ahoj,nechci toho dotyčného omlouvat,ale který kluk(muž) by byl v klidu,když se setká s tak krásnou holkou👍👍👍jako jsi ty...
Díky no 😋 Proto už nikam nechodím 😅😛
Proto posíláš ztažené foto z netu a pro profláknutí blokuješ, to seš kapacita
taky se mi uz parkrat stalo ze bud nedorazili a nebo nahle kdyz doslo na to ze to donlouvame prestanou komunikovat ale parkrat se povedlo setkat
Tohle přesně ale dělá i mužská populace. Několikrát jsem zažila perfektní komunikaci. Ale když mělo přijít na reálné setkání...poserové se odmlčeli. Pak následovala absence amaterů a po čase ,,se vrátili,, a dělali jakoby se nic nestalo. Tomu říkám ,,honění ega,,
Standartni situace tady, mě už asi osmkrát,
Úplně běžné že nepřijde.. vezme za to peníze.. několikrát neváhá zdražít a ještě se cítí uražená že předem peníze nebo do ruky není rozdíl pokud chce přijet nebo peníze.. ještě nikdy nikdo nepřijel už utratil Aši 50000.. jediná co přišla byla zdarma
Ja našel pár. Napsali si, sešli se, dali kafe a scházeli se asi 3 roky. Ve 3 ve dvou s ní, když byl čas cesto dom jsem mu ji vystřikl ne on ji a jela ke mě....stačilo jedno...dodržet slovo. Nic víc. Ano sedlo to. Od té doby úplně stejně jak je zvykem.
tak ja krome te ze sem nekam prijel a nikdo nebyl tak nic.
Bohužel...tak to já jsem ani nikam jezdit nemusel. Jak se mi nelíbí komunikace, nemám zájem, nebo divné osoby, nebo na poslední chvíli zdechne pes nebo chytnou záda.
Dokonce se stalo že ona nedošla
Popisují v povídce "Po letech na Amatérech"
Coz o to, kdyby neprisel... ale aby dorazil upocenej typek ze zmolkatyma teplakama a trickem... smradlavej snad vsim, co jde, jen ne sprchacem/deodorantem nebo vonavkou? z huby mu smrdely klobasy... tak to pardon😂😂😂
Ahoj, ano stalo a byl sem pekne nas.. Este ze to bylo ve stejnem meste jinak by me to nastvalo.
Kdyz nekam mam dojit tak tam dojdu.
Kdyz nekam mam dojit tak tam dojdu.
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Ano, to je tu zda se normalni.Clovek tam cekal s ona neprsla
Hele Méďo Béďo, největší superstar jsi ty
Na tebe nikdo nemá. Tolik červených palců tu snad ještě nikdy nikdo neměl. Jen tak dále, máme tě rádi a držíme ti palce, ty červené 
@JenKafe
Kdo umí, ten umí
(bearbeitet)
@JenKafe
Kdo umí, ten umí
Fakt věříš tomu,že si někdo dá tu práci a udělá si více profilů jen aby tě mohl mínusovat?
A jak poznáš,že dotyčný má více profilů?
On nemusí nic poznávát, on to VÍ.
Kamo ty se hodne nudis co? Pises vsede a pokazde nejakou sracku.
Pises uplne hov....a procitam fora a kazde tema reaugujes. Nejsi vtipny a asi ani inteligentni..
Potrebujes pozornost???
Potrebujes pozornost???
Zásah potopeno 🤣
Namlouvát si můžeš co chceš. Nezapomeň na hlinikový klobouk a davej si pozor na černé helikopotvory
(bearbeitet)
jo a to podotýkám,že jsem z moravy..jak si ju tady chválíš 
No mozna to bude proste nerealnym vyberem. Muzi tu hledaji casto velke krasky, ale proc by tu byly v hojnem poctu. Vzdy mas na seznamce lidi, co se moc neumi seznamovat v realu a nebo nemaji cas. To prvni znamena, ze vetsinou nezaujme ani na seznamce a to druhe je jeste horsi, protoze vztah (at uz milenecky, vazny, jakykoliv) si cas zada a to hodne. Naivni predstava, ze se seznamis s nekym, kdo nema cas. Online svet ti jen umozni potkat snadno ty kontakty, ale bez casu to nejde.
No a zeny to maji jeste tezsi, protoze ty jeste trpi jak rikam syndromem vyberu,, vybiraji a vybiraji a skoro vzdycky preberou. V realu min, tady s velkou davkou jistoty. Jednoduche pravidlo, kdyz na takovyho chlapa nemas v realu, tak ho neklofnes ani tady, spis to bude fake. U muzu to plati uplne stejne
No a zeny to maji jeste tezsi, protoze ty jeste trpi jak rikam syndromem vyberu,, vybiraji a vybiraji a skoro vzdycky preberou. V realu min, tady s velkou davkou jistoty. Jednoduche pravidlo, kdyz na takovyho chlapa nemas v realu, tak ho neklofnes ani tady, spis to bude fake. U muzu to plati uplne stejne
To o tom času je obrovská pravda. Hooodně dlouho mi trvalo si to uvědomit a podle toho hledat, co si vlastně můžu dovolit.
Tak tak, vse je o casu a motivaci a temer vzdy, kdyz tva motivave neni dost silna, tak nemas cas, proste si ho neudelas.
když an toho chlapa nemáš v reálu?a co když můžu šukat každej den,ale co s něma..co s blbem co udělá jen sebe...a sorry,ale já si teda na setkání nevybírám zoufalí nadržence co tu jsou nonstop...hledám úroven,ale ta se občas dost jako úroven jen tváří...a taky nemám možnosti se v reálu seznámit,jinak bych v tomto bahně dávno nebyla
No ona kazda zenska muze sukat kazdej den. To staci jit ven a nabizet se. Vzdycky se najde nejaky chlap, co te bude chtit osukat, ale o jednorazovem sukani snad nehovorime.
Hledat uroven tady je to, co jsem popsal uz vyse. Temer zbytecne. V realu mas vetsi sanci ji najit. Jako i tady je, samozrejme, ale sama vidis, ze 7 z 11 zdrhlo, nechtelo pokracovat. Cim to je? No vicero faktoru. Nenaslas to co hledalas (spatny odhad, tuhle chybu delame vsichni neboj), spatne zvoleny server (proc hledat sakra tady? Prilis vysoke naroky, nabidka a poptavka se nepotkava atd... Muzes tech duvodu dat opravdu kupu. Tak to proste je a neco ovlivnis, neco ne,nektere odhalis atd... V realite mas ale vetsi sanci.
Nemas moznosti se seznamit? To je vzdy nejvetsi lez, kterou si říkáme obecne vsichni. Den je pro kazdeho stejně dlouhy. Pokud zijes moc praci treba, tak oukej, ale tvoje chyba, v tom pripade to seznameni neni takova priorita pro tebe. Teda ano, mozna zijes jen doma a nesmis vyjit ven, ale to asi ne.
Mimochodem takhle je to se vsim, je jedno zda jde o partnera nebo touhu shodit, ubehnout maraton, napsat knihu atd... Je to uplne jedno, kdyby to pro tebe byla ta opravdova priorita, tak tomu podridis vetsinu zivota. Proc nekdo dokaze pracovat 16h denne a neni unsbeny a jiny tvrdi, ze je hotovej uz po 8? Toho prvniho to sakra bavi a nevadi mu to, miluje to. Spi 4h denne a neni unavenej, neztraci elan.
Kazda cinnost v zivote ma pro tebe nejaky stupen motivace a pokud si uz to tzv. nevzdala, coz ve vysledku udela opravdu kazdy druhej, tak si to chce jen utridit priority a prestat si lhat. Kazdej se furt vymlouva na okoli, podminky, moznosti atd... No tak to zmen, odstehuj se treba, hledej jiny typy uplne, jen abys nabrala nove nazory, zmen praci, zmen rutiny atd...
Ono musis byt trochu psychopat, pokud chces neceho dosahnout. To tak proste je, proto je uspesnych/opravdu spokojenych jen treba 10% lidi.
No a zkracene, pokud hledas vic, tak jdi ven a nehledej to ve virtualu a uz vubec ne tady. Mala sance. K tomuhle to tady moc neni vymysleny
Hledat uroven tady je to, co jsem popsal uz vyse. Temer zbytecne. V realu mas vetsi sanci ji najit. Jako i tady je, samozrejme, ale sama vidis, ze 7 z 11 zdrhlo, nechtelo pokracovat. Cim to je? No vicero faktoru. Nenaslas to co hledalas (spatny odhad, tuhle chybu delame vsichni neboj), spatne zvoleny server (proc hledat sakra tady? Prilis vysoke naroky, nabidka a poptavka se nepotkava atd... Muzes tech duvodu dat opravdu kupu. Tak to proste je a neco ovlivnis, neco ne,nektere odhalis atd... V realite mas ale vetsi sanci.
Nemas moznosti se seznamit? To je vzdy nejvetsi lez, kterou si říkáme obecne vsichni. Den je pro kazdeho stejně dlouhy. Pokud zijes moc praci treba, tak oukej, ale tvoje chyba, v tom pripade to seznameni neni takova priorita pro tebe. Teda ano, mozna zijes jen doma a nesmis vyjit ven, ale to asi ne.
Mimochodem takhle je to se vsim, je jedno zda jde o partnera nebo touhu shodit, ubehnout maraton, napsat knihu atd... Je to uplne jedno, kdyby to pro tebe byla ta opravdova priorita, tak tomu podridis vetsinu zivota. Proc nekdo dokaze pracovat 16h denne a neni unsbeny a jiny tvrdi, ze je hotovej uz po 8? Toho prvniho to sakra bavi a nevadi mu to, miluje to. Spi 4h denne a neni unavenej, neztraci elan.
Kazda cinnost v zivote ma pro tebe nejaky stupen motivace a pokud si uz to tzv. nevzdala, coz ve vysledku udela opravdu kazdy druhej, tak si to chce jen utridit priority a prestat si lhat. Kazdej se furt vymlouva na okoli, podminky, moznosti atd... No tak to zmen, odstehuj se treba, hledej jiny typy uplne, jen abys nabrala nove nazory, zmen praci, zmen rutiny atd...
Ono musis byt trochu psychopat, pokud chces neceho dosahnout. To tak proste je, proto je uspesnych/opravdu spokojenych jen treba 10% lidi.
No a zkracene, pokud hledas vic, tak jdi ven a nehledej to ve virtualu a uz vubec ne tady. Mala sance. K tomuhle to tady moc neni vymysleny
Kucííí, schválně, kdo tu slohovou práci přečetl celou? A na jeden vrz.
Já sem zvládnul první řádek bo je tam jedna ženská a 2x se tam šuka. Ten zbytek jsem jen přeletěl
Někdo tam 16 hodin pracuje. Jo, fakt nešuka ale pracuje
(bearbeitet)
Já sem zvládnul první řádek bo je tam jedna ženská a 2x se tam šuka. Ten zbytek jsem jen přeletěl
Velmi potěšující zjištění , že nejsem sama
vono je možná lepší,když nepřijde vůbec,než že si dáš s ním sraz a vše je ok..padne sraz číslo 2 a vše je taky ok...pak padne otázka,jestli se sejdeme zase----A ON SÁM TO NAVRHNE,a vzhledem k tomu,že srazy ok a hledáš nákou pravidelnost a ne jen sex,tak jasný,že se chceš vidět zase
a tady ten problémek.........už se nikdy neozve.nemá ani KOULE NAPSAT UŽ NE,natož to říct do očí
a co je uplně TOP-dva lidi věděli,jak mě toto chování sere,(protože prostě borce nestřídám) a řekli-to je šulin,proč to neřekne... A SAMI SE TAK ZACHOVAJ...
jak se pak má ta holka cítit..navíc,když má třeba tady po třech letech poprvé pocit,že něco našla...Mě tohle chování teda hodně zklamalo a uplně VZALO CHUT se dál setkávat S NOVÝMA LIDMA..
takhle mi to udělalo 7lidí z 11ti za tři roky
se tu tvářijou jak hledá to stejný co ty,jak jsou féroví a upřímní a hovno........
a tady ten problémek.........už se nikdy neozve.nemá ani KOULE NAPSAT UŽ NE,natož to říct do očí
a co je uplně TOP-dva lidi věděli,jak mě toto chování sere,(protože prostě borce nestřídám) a řekli-to je šulin,proč to neřekne... A SAMI SE TAK ZACHOVAJ...
jak se pak má ta holka cítit..navíc,když má třeba tady po třech letech poprvé pocit,že něco našla...Mě tohle chování teda hodně zklamalo a uplně VZALO CHUT se dál setkávat S NOVÝMA LIDMA..
takhle mi to udělalo 7lidí z 11ti za tři roky
se tu tvářijou jak hledá to stejný co ty,jak jsou féroví a upřímní a hovno........
To k tomu bohužel patří. Málokdo je upřímný, aby ti řekl "já pořádně nevím co chci, zkusíš to se mnou i tak?" Když mu to začne docházet, tak dostane strach a uteče. Mám taky pár podobných zkušeností jako ty, ale beru to s nadhledem a podle kréda "je těžší odpouštět než se rozlobit, ale pokud to nezkusíš, nic nezměníš.
Nenech se tím odradit. I o tom přeci částečně jsou amatéři. O nějakém poznání, nabírání zkušeností. Dřív nebo později přijde někdo, kdo dodrží vše, co slíbil. Ještě pak budeš překvapená. :)
Jenom vydržet a nevzdávat to kvůli pár vocasům, kteří se k tomu holt neumí postavit čelem.
Jenom vydržet a nevzdávat to kvůli pár vocasům, kteří se k tomu holt neumí postavit čelem.
Mě se to nestalo nikdy. Možná, ale proto, že neoslovuju moc žen, ty které ano, tak netlačím do schůzky a když se domlouvám, tak ne stylem, že jdu na milostné rande, ale pohodové setkání. Co se z toho vyvine nikdy nevím a ani neplánuju.
A to je ten důvod proč se ti to nikdy nestalo. Takhle to má být.
Ahoj, několikrát. A také bez omluvy nebo s top vymluvou. Jeden byl slušný, ten to rušil aspoň půl hodiny dopředu, tak 6x než mi došla trpělivost.
6 krát? Máš muj respect
A co se týka toho slušného: 6 krát se rozběhnout a nikam nedoběhnout - to je fakt umění
Já s ním ztratila příliš moc času, psali jsme si alespoň rok. Proto ta trpělivost…bohužel mě nenapadlo, že je to člověk, který žije pouze za sklem… Díky němu jsem dostala úplně jiný pohled na chlapy zde a troufnu si říct, že už mám kritéria nastavená tak, že se to opakovat s jiným nemůže…
Ono, tady je to občas taky o náhodě, stejně jako v běžném životě. S někým si píšeš rok a nepřijde, s jiným týden a přijde. Na schůzce to zajiskří a vidíte se znovu nebo to nezajiskří a viděli jste se naposledy. Nebo jste se neviděli naposledy ani když to nezajiskří a můžete se stát přátelé. Záleží na tom, kdo na koho narazí. Chápu ženy a jejich nechuť, vzhledem k nepoměru můžu a tím i negativních zkušeností, ale když tady nejednou čtu "poptávku" po charismatickém, zajištěném, pohledném, urostlém, dominantním, zkušeném muži na úrovni, mám chuť napsat Bradu Pittovi o založení profilu:-) Holt, rozumný i extrémní přístup je na obou stranách.
Já to tady nehaním, potkala jsem tady za ty roky opravdu spoustu skvělých lidí. Některé mám i ve svém reálném životě a nebojím se je označit přáteli.
Toho, co jsi popsal, já v tom Brada Pitta nevidím... :D "Charisma" působí na každého malinko jinak, "zajištěný" může být myšleno jako někdo, kdo nebude chtít ať mu proplatíš lístek za vlak, když za tebou přijede, "urostlý" je zase preference na vzhledu ( pro mne ať má víc než metr sedmdesátpět), "pohledný" je tak samo sto lidí, sto chutí, "dominantní" - konrčně žena ví co chce :D , "zkušenost" bych přikládala tomu, že nechce tele a "úroveň" si já představím jako vystupování daného člověka.
Myslím si, že v takovém inzerátu se může najít tisíce mužů zde. :D
Toho, co jsi popsal, já v tom Brada Pitta nevidím... :D "Charisma" působí na každého malinko jinak, "zajištěný" může být myšleno jako někdo, kdo nebude chtít ať mu proplatíš lístek za vlak, když za tebou přijede, "urostlý" je zase preference na vzhledu ( pro mne ať má víc než metr sedmdesátpět), "pohledný" je tak samo sto lidí, sto chutí, "dominantní" - konrčně žena ví co chce :D , "zkušenost" bych přikládala tomu, že nechce tele a "úroveň" si já představím jako vystupování daného člověka.
Myslím si, že v takovém inzerátu se může najít tisíce mužů zde. :D
Souhlasím s tebou. Jenže, takový rozumný a přitom naprosto logický pohled na věc tady má překvapivě málo žen. Pro mne je taky na ženě sexy třeba padesát věcí, ale spoustě chlapů stačí pohled na prsa a svatyni. Pak sám vidím, že ženy jsou tady většinou nastavený na ty prsa a o psaní o propojení smyslů při milování nemají ani ponětí natož zájem. Těch pár, které ano, ale na tu schůzku vždycky přišlo, asi proto, že vytušili, že nehledám "dolík pro svůj kolik" :-)
Jestli to spíš u tebe nebude tím,že si tě před setkáním vyhledali na netu.Pokud se podívají na tvé účinkování v TV a ještě si přečtou jak tě lidi hodnotí,tak se nediv že už nepřijdou.
Na začátku “věty” máš velke písmenko - to je v pořádku. Ale ten zbytek te slataniny se nedá číst
Vedes samomluvu? 1:6 a 6:1 mluvi samo za sebe
(bearbeitet)
Ahoj tu sa asi taký nenájde, komu sa to nestalo,aj ženy sú potvory,nie len muži
Ahoj .-) , Ne nestalo, ale někdy vzhledem ke komentářům ostatních nad tím přemýšlím mě trochu hlava zase nebere to, že si říkám, že to musí být v té komunikaci evidentní ...Já to párkrát poznal, že nejde o realitu, ale jakési naplnění něčeho...
Tak mě na schůzku zatím přišli všechny. Problém je : jak si zde mezi kvantem egoléčitelek a nafrněnejch pipek něco domluvit. A do toho nepočítám 12 leté puberťačky a chlapy s červeným nickem.
Je to tu víc než jen časté že nikdo nepřijde.Kolikrat se tím někdo také baví když si s vámi dohodne schůzku,vy přijdete a on stojí opodál a baví se tím že jste mu naletěli.Nebo jen chce vidět jak ten dotyčný vypadá když ho před tím vidí jen na profilu.Nebo dorazíte na schůzku nikdo tam a pak najednou pise že mu do toho něco přišlo,že se náhle manžel vrátil domů dřív z práce.Nebo dorazí sám chlap s výmluvou že žena musela náhle do práce,nebo že musela jet za nemocnou maminkou.Vetsinou sami podvodník tady :( bohužel
Myslím že (Mauze) reaguje na téma. Opět Tvůj nesrozumitelný, netematický výlev. Ale zase je fakt, když pominu Tvé vulgární chování. Bavíš tu svou nezměrnou hloupostí hromadu lidí.
Ahoj, a nejen že nepřišla, ale stalo se mi, že jsem jel za ní do jiného města na udanou adresu a ona tam nebydlela.
tak to je mazec..to bych byla hodne nasrana
Miliony výmluv hodinu, dvě před schůzkou. Chcípl pes, kočka, tchyně, dopravní nehoda, porucha vozidla, okamžitě musel do práce, náhlá žaludeční nevolnost, vysoká teplota a spousta dalších. A druhá skupina mužů si vypne mobil, nebo nepřijímá volání a nereaguje na sms. Tohle jsou typické reakce 8 z 10 mužů.
Co bych ja dal za schuzku s takovou zenou 😉
No jo no.....................................
Uživatelka PannaMaria si myslí že jsem muž. :D a zablokovala si mě :D
No vidís ja bych na schůzku přišel ihned jak bychom se domluvili,jsem 53 lety muž
Ne, to on je muž
ze dvojice Ferdinand a Emanuel
Jsou tady již profláknutí
Aha,tak proto mi radil at si za schuzky beru penize :D :D
co ta změna nicku chlape
Jsi úplný blbec, hlupák a ubozak nic víc. Já jsem měl úžasnou včerejší noc s dvěma úžasnými dívkami a ten sex? Nejkrásnější co jsem. Kdy měl. Děkuji PannaMaria
Tak tady máme další "potvrzovací" nick 
To jako si myslíš že PannaMaria a já je jedna a tatáž osoba? Nebuď blbec prosím tě
Aaaaaa paní šéfovà se přišla podívat. A příště se polepším slibuji
Jsem moc rád, že jsem ti udělal aspoň radost. Màja říkala, že sis celý den hrála ❤️
bezte si o tom krafat do vzkazu :D
No jo tak jsem hnusná...ale mám to v pejči...jedná se o něco jiného...
Neřeš hlouposti individua, který ani neví co má v kalhotách. Každopádně v hlavě nic, na to nemůžeš ani reagovat. Jinak k Tvému "problému":" nehazej flintu do žita "
To by mě zajímalo co máš v té své palici ty? Kdo ví třeba zrovna ty jsi nějaký hnusný spoceny dědek.
Poslal bych ti foto, ale nerad bych aby ses do mne zamiloval
Myslím že ten ocas myslel asi mě. Hezký se být opravdu necítím, ale devět?
No ono je to tady někdy dobrý matroš, ne že ne 
Na druhou stranu, každé fórum musí mít svého blbečka, co pobaví publikum
Většinou si je člověk jistý minimálně pohlavím, u tohohle mnoho-nickového individua si není jistý ani on sám. Ale většinou zaškrtává že je žena
Když mu dojdou slova a argumenty, nadává tahle "dáma" do feťáků, plácá hovna o Black listech atd.
Tady to vypadá na slušně rozjeté vlákno o setkání 3 druhů, udělám popcorn a usednu s colou, bo Fernando a Kleopetr nyní vtěleny do Panny Marie nikdy nezklamou
Na druhou stranu, každé fórum musí mít svého blbečka, co pobaví publikum
Většinou si je člověk jistý minimálně pohlavím, u tohohle mnoho-nickového individua si není jistý ani on sám. Ale většinou zaškrtává že je žena
Když mu dojdou slova a argumenty, nadává tahle "dáma" do feťáků, plácá hovna o Black listech atd.
Tady to vypadá na slušně rozjeté vlákno o setkání 3 druhů, udělám popcorn a usednu s colou, bo Fernando a Kleopetr nyní vtěleny do Panny Marie nikdy nezklamou
Přeci každý uvažující člověk vidí, že jde o jednu a tu samou osobu. Hloupé je že se tu kolikrát někdo ptá na něco zajímavého a "tohle stvoření" mu odpovídá nesmyslné věci. Fakt je ten že jsme lidé a potřebujeme také našeho toho "šaška" vola. Na zasmání a odlehčení starostí života.
nee, je to jedna a táž osoba ..... má takovou zvláští formulku ve vyjadřování, kterou tu samo neprofláknu žejo, páč pak by si na to dal/a pozor
těch rozeznávacích znaků je daleko více
i ty "potvrzovací" nicky jdou snadno rozlišit
Ano, mám stejný postřeh a nejen já
ty mně vysvětlíš tak maximálně prd, protože na to nemáš dost veliký koule .... to co máš mezi nohama jsou spíš kuličky než koule
Ale jdi, ty kecko jeden
Koukám že Fernando a Kleopetr, ehm už týden přejmenovan na Pana Maria, si založil další čerstvý potvrzovací nick.....
Vždyt je to do očí bijící, nevěřím že by to snad tady někdo sežral.
To je prostě starý, tlustý dědek, píšící z několika nicků a starající se o pobavení členů tohoto fóra
Vždyt je to do očí bijící, nevěřím že by to snad tady někdo sežral.
To je prostě starý, tlustý dědek, píšící z několika nicků a starající se o pobavení členů tohoto fóra
Další blbeček? Ach jo proč jste tak dementní?
Jste opravdu up e vypatlany dementi je mi z vás akorát na blití jak jste ubozi
Presne tak...a proste me to stve...tak sakra kdyz se neco nepovede...tak napisu promin nemuzu...budu tam o 15 min pozdeji ..vyckej atd atd...
Mě se to taky na Moravě nestávalo.Když jsem se domluvila tak vždy přišel..ne jen tady v Praze je to uplne na prd..
Ano, to člověk s inteligencí a úrovní udělá. Bohužel pokud Ti odpoví někdo kdo drží v ruce kladelko, pak má přijít někam když už mu nestojí..... Skutek utek
Aha,takze nadrzenec ktery se pak vystrika uz vlastne nevi co slibil :D :D
No mě to tak připadá...ale je mi to u prdele kdo je kdo :D
Proč se zase nepřeloguješ chlape?
No jo,ale nemam pindíka,mam prsa a frndu :)

Monin mohu tě na 100% ujistit, že jsou obě ženského pohlaví.
Karlitosso, mohu tě na 100% ujistit, že jsou to jedna a táž osoba
A já tebe že není jelikož jsem s níma byl celou noc tak musím vědět ne.
muzu mit dotaz Karlitoso, kdyz jsi snima byl cely večer to jsi se naklonoval a nebo rozpulil, jelikoz jedna ma v profilu -praha, a druha plzen, jedine ze by lhaly a nebo ty
No ta máš pravdu
oni jsou trochu rozdvojená osobnost.
Jen prostě mi přijde divné když si s tím dotyčným píšete nějakou dobu a on pak navrhne schůzku..tak se teda domluvíte a on neprijde ani se neomluví...
to mě prostě hlava nebere
to mě prostě hlava nebere
Někdy je komunikace tak jasná, že nemám pochyb, že ke schůzce dojde.
Jakmile ale mám byť za nehet pochybnosti, tak bez předchozího hovoru nikam nejedu.
On ani telefonní hovor není zárukou úspěchu, nicméně, předposraný anonym či honimír za červeným nickem většinou telefonní číslo ani nedá...
Jakmile ale mám byť za nehet pochybnosti, tak bez předchozího hovoru nikam nejedu.
On ani telefonní hovor není zárukou úspěchu, nicméně, předposraný anonym či honimír za červeným nickem většinou telefonní číslo ani nedá...
Ale vždyť to nedává smysl - trochu pochyb je tam vždycky. To bys nechodil nikam. A kdyby předposraný anonym nebo honimír nedal číslo, tak je jasné, že nikam nejedu.
Spíš bych řekl, že dotyčný obejdil kolem, nesedla mu do noty, tak se "zdejchl".
Ale jen proto to vzdávat? Není to chyba? Přeci to neznamená, že to bude vždycky takové!
I když souhlasím, že plno "gentlemanů" napovídá hory doly a přitom nestojí za nic, dobře to vědí a tak se asi raději neukážou...
Spíš bych řekl, že dotyčný obejdil kolem, nesedla mu do noty, tak se "zdejchl".
Ale jen proto to vzdávat? Není to chyba? Přeci to neznamená, že to bude vždycky takové!
I když souhlasím, že plno "gentlemanů" napovídá hory doly a přitom nestojí za nic, dobře to vědí a tak se asi raději neukážou...
Kdyz se nekomu nelibim,ma to rict narovinu.Jsem v mistnosti na webce nebo zaslu foto...vzdycky reknu jak vypadam...ze nejsem zadna modelka...jsem tu cca 9 let a za 5 poslednich let neprislo na schuzku vice nez 50 ,,gentlemanu"
Já bych přišel 

a rád !!!
Jasně - nemyslel jsem to tak, že chyba je na Tvé straně!
Ale to víš, když někomu hučí v pinďourovi, že nejen neslyší, ale i nevidí, tak je těžké odolat vábení...
Ale ber to z té lepší stránky - pokud je trotl, tak se s ním aspoň nemusíš otravovat.
Ale to víš, když někomu hučí v pinďourovi, že nejen neslyší, ale i nevidí, tak je těžké odolat vábení...
Ale ber to z té lepší stránky - pokud je trotl, tak se s ním aspoň nemusíš otravovat.
A co kdyz nekdo vola ze skryteho cisla??
Zase člověk nikoho nepozná ;-) Přece jenom jednou to určitě vyjde....:-)
No asi to bude nejlepsi si s nikym nic nedomlouvat
kdo by taky chodil na schuzky s mývalem že
Tady nejde o nick, tady jde o myvala přeci :D
No právě :-D Takže v dedukci jsou ti dva myslivci :-D
Ano, včerejší reálné setkání bylo moc fajn. Děkuji za báječný večer. ❤️
Já jsem slušně vychovaný tudíž slovo děkuji je mé nejvíce používané. A "PAMATUJ" to je automatická věc, kterou mě říkat nemusíte
a jakou mas taktiku? klidne mi napis do zpráv...
Ten Ti neporadí 

Ten? Mohu ti říkal, že je to 100% žena a moc úžasná žena
Tak tomuhle bych věřila pouze za předpokladu, že datum tvé registrace by bylo tak 5 let staré
Ano to asi a proto než mi Marie uverila tak. Si mě několikrát zablokovala tak tohle je můj normální profil jop
Naprosto běžná věc. Bohužel.
Na tohle se ptáš?
Ano,ptám.Jestli mám na to smůlu jen já...nebo nejsem jediná :)
Ani zdaleka, ja jel sedesat km zbytecne...
Asi třeba čekal ze to nebude za peníze
nejsi jediná, nám již několikrát
Jako nechápej mě špatně, ale myslet si, že jsi jediná koho kdo vypekl, je hodně naivní. a ještě se na to ptát...

Schůzky z amaterů
Kecálkové,kteří nepřišli