Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak ono spise staci jen to svetlo, zbytek jsou propiety velmi snadno zamenitelne za tisice dalsich
když není světlo, tak se s mobilem špatně fotí.
nekteri by s tebou nesouhlasili 
pravdu dis
ale cest vyjimkam
tak oni vetsinou miri o tom zadna, ale blbe
nekteri maji dojem ze roztazena jak hangar pro boeing, je to prave echt
Vážený příteli, pokud se budeš fotografovat sám nikdy nedocílíš nějaké markantnější změny a to v úhlu záběru vždy se to bude jevit nastejno, pokud nepoužiješ stativ aby si si mohl měnit úhel pohledu a je jedno zda s penisem nebo bez. Záleží co od fotografii očekáváš zda inzerovat své mužství a nebo zaujmout fotografií, která tě budu ukazovat v jiné kompozici než jako inzerenta. Zvol fotografování ze stativu a ne z ruky, protože z ruky to bude stále stejné. Zdenek
Asi ano
Děkuji :-) tak to budu muset nejdřív zhubnout abych ukazoval další části těla :-) takže penis už ne? :-) ten moc nezajima :-)
No ber to tak, kdyz bude mit zenska vyfocenou v kazde galerii jen tu svou kundicku, tak bys rad videl i jake ma prsa a zadek... Ja rad vidim vse pokud mozno a asi to je u chlapa stejne, ale dik za tip, taky si zkusim I neco jineho nez svuj ocas;-)
No musim neco zhubnout takhle se nikomu nebudu líbit :-D ale prdlajz jsi pěkná ženská :-)
Tak jitrnici máme myslím všichni stejnou, ne 
A fotky v galerii nemáš stejný, na každé máš jiný spoďáry
A fotky v galerii nemáš stejný, na každé máš jiný spoďáry
Pravidlo číslo 1. Nepouzivej blesk!
Pokud se budeme bavit o mobilech a jejich diodových bludičkách, tak možná. Sice ne jako pravdilo č.1, ale bral bych to.
Na druhou stranu to ale neberu vůbec, protože mám ještě v šupleti Nokii 808 a Lumii 1020
Na druhou stranu to ale neberu vůbec, protože mám ještě v šupleti Nokii 808 a Lumii 1020
Super děkuji takže bez blesku jsou fotky lepsi jo? :-)
Dobře VY! Tou radou jsem se pobavil. Dík

Poradite jak nafotit galerky?
Rád bych nafotil po delší době nové galerky