Hodně mokrá kundička

Jaké máte zkušenosti

Po 40 roce jsem začala hodně tect při sexu. Ze začátku to bylo fajn,ale teď teču opravdu hodně. Manželovi to nevadí,ale mě to není prijemny. Musim si měnit někdy kalhotky i několikrat za den. Pri milovaní prostěradlo někdy i peřiny. A když mám sex s někým jiným přijde mi že mu to není příjemný.
Chtěl bych někdy vidět mokrou ženu. Celoživotní přání!
Takové věci jsou pro chlapy příjemné nebojte mrknem na to :)
Je to fajn miluji mokré orgasmy
Zajímavé téma je nám 48 a užíváme si mokrá s radostí. Ale nezapomeneme na dobu kdy žena poprvé začala téct a musím říci na poprvé to bylo hodně to ji bylo kolem 22 a samozřejmě to neznala a svěřit a zjišťovat co to je se bála. (Chuderka byla s toho zděšena)Dnes máme všichni internet a je to vše jednodušší.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To sem řekl já *3*

Jinak kurevsky napínavá historka *2*
Nu, u lízání je to někdy trošku nepříjemné, ale určitě si člověk rád zvykne. Na vše ostatní je to super.
Dámy, jen hezky tečte a užívejte si to! Jako mlsoun na cunnilingus musím přiznat, že se mi to moc líbí, čím je dáma vlhčí tím lépe...včetně výstřiků, já bych se ulízal ;-)
Taky mě to trochu trápilo,jak píšeš po 40 se nějak otevřeli stavidla.Asi to dost závisí na chlapovi,ten muj říká že něco jako moc mokrá neexistuje a tak sem to tak nějak postupně začla brát a je to vlastně super.Nejhorší je si dělat s čehokoliv moc hlavu.To si pak neužiješ,nejlíp neřešit a užívat.
Nebudu utracet. Mame doma dost velkou vanu. Dik kup si to aama*277**385*
Dostala jsi ji nebo ho?? Možna ti ježíšek přinesl ji? Tak ted už nebudes on ale ona
Už má chlápák bazének, už nebude sám *23**22* Ale ani po koupání to ona nebude*114**114**
Je normální u žen které jsou starší /nechci nikoho urazit/...
Některé i po 50 ce tečou jako nikdy a chlapům se to moc a moc líbí!!!!
Zatím jsou z toho všichni chlapi nadšení!!*124*
Nejsem urážlivá,dekuji. Možná se to líbí,jen já jsem z toho v rozpacích. Nikdy to nebylo tak moc. Je pravda že čím jsem starší tim mám ráda víc sex a začíname i víc zkouset nové věci které jsem dříve odmitala.
Jak říkali ostatní, rozhodně je lepší hodně mokrá než velmi suchá (což se stává mnoha ženám po určitém věku). Minimálně to je dobré pro sex. A myslím, že většina chlapů nemá nic proti, leckterému to i pohladí ego, že "má na tebe takový vliv":))
Horší je to s tím, že tečeš i mimo sex, možná není od věci nosit nějaké vložky i během normálního dne, abys nemusela stále měnit kalhotky.
Potěší kladný názor děkuji *21* asi je to běžný.............................
Buď ráda je to parádní. Žena začala taky kolem 40 pěkně stříkat a stříká jí to dodnes a musím říct že se mi to moooc líbí. Používáme prostěradla co neprotečou. *4*
Nestřikam, jen hodně teču i když k tomu stříkaní není asi daleko. Doma se to dá vyřešit třeba ručnikem,ale když jsme někde mimo tak je mi to nepříjemny. Ale podle komentařů to je asi na opak než si myslím. Dekuji
Pro chlapy, kteří to nemívají tak to vidí jako super zpestření a vzrušující. Za nás je to spíše na obtíž. Žena se nemůže pořádně uvolnit, pořád hlídat kde a co je pod ní... Je to sexy, a to velmi, ale má to i svá negativa :)
Jj tak to citím i já že se nemůžu pořádně uvolnit. Mam to pořád hlavě.
My s tím nemáme problém ani jeden. Všude si vozíme prostěradlo s sebou. Jen si vždy vybereme místo na sex tam kde to můžeme utřít a tak. Neměnili by jsme.
Asi to tak má být. Začnu si to užívat.
Buď šťastná, moje je taky nádherně mokrá a je to to nejlepší co může být... Naberu šťávičku, potřu prsa a vášnivě líbám.
Važ si toho,jak to máš nastavené. Co by za to daly ty suché větve