Že sex má trvať 2-3min.ostatnê je prehnaný čas 😏)))
,,Nezaockovany,, zle si to napísal. Hovorí sa, že súlož trvá 5 minút a všetko ostatné okolo toho je zbytočne prejebaný cas 

Súhlasím.. vďaka za opravu, teraz to dostalo pravý význam))
stud 100 vyskusane nastriekať na zalud pred stykom a vydrzis o nieco dlhsie ale neprezen to lebo sa ti nepostavi. Uzival som to je to overene ale toto je len docasne riesenie. potom casom na to prides sam
nemas zac :D
nemas zac :D
Ráno uži 1/2tab. Arketis, večer budeš určitě spokojný. Napíš ako si bol úspešný.
U mna funguje biele vino alebo kondom Pepino Long Action. To ti znecitlivie a mozes aj hodinu sexovat. Potom daj dole a este pokracujes kym to neodznie. Super vec
Ahojte. Poraďte niečo aby môjmu dlho stal tvrdý. Ďakujem. Píšte do pošty.
Viete poradiť niečo na dlhšiu výdrž a tvrdý. Budem rada. Ďakujem
Strašne veľa robí životospráva.ja som jedného času fungovalo tak že som si vždy pred samotním zasunútim prešiel po ftaku prhlavou dal kondom a vydržal som aj 3 hodiny. Len potom som mal problém sa spraviť musela ma dokončí v ruke.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ja mám ten istý problém,že som hneď ....To vážne funguje s tým kondómom?
A už si skúšal nejaké tabletky s účinnou látkou dapoxetine? Lebo keď ti nepomôže to, tak už nič. Jedine ešte pravidelný a častý tréning.
Tabletky som neskúšal,nemám rád lieky
.A s tým tréningom,to je ešte horšie.Málo sexu,potom som hneď vzrušený a už to ide....
ahojte som tu noví mám 22rokov som ešte panic... preto som prišiel na tuto stránku...mám taký problém stále som nadržaní masturbujem 3 krát denne a vždy sa spravím do pár min 3-4min a som hotoví.... nikde na nete som čítal že častá masurbácia neje dobrá že tím znužujem výdrž na dlhý sex je to prvda? a ešte by som potreboval poradiť ako to riešit alebo častým sexom sa zvíší moja výdrž?
masturbacia je dobra aj na to. spoznat sa, zistit, pokial mmozes stupnovat vzrusenie aby ked zmenis rytmus, ci tempo alebo hlbku vninutia alebo prestanes na chvilu...ci zatnes PC svaly, zuby... ... aby si to zvladol a nevystrekol.. a pokracoval dalej... treba to stupnovat az na maximum co dokazes zvladnut aby si nestriekal.. zopakovat to tak niekolko koleciek... takto potom pomocou masturbacie zvysis svojju vydrz
Daj si Super Kamagru, ta oddaluje spravenie sa a fakt funguje. Alebo treba najst daku ktora nepodporuje erekciu a ma iba oddalujuci ucinok
Môžem potvrdiť super kamagra predlžuje styk. Pre mňa zvyknutého na rýchly sex až velmi. Keď to už trvá dlhšie ako som zvyknutý tak sa snažím už nejako to ukončiť.
niekedy postaci si dat predtym pivecko na utlmenie, hlboky dych(nadych do brucha pomocou branice) a metoda 9 plytkých zasunov(cize iba na hlbku zaluda) a jeden pomalicky hlboky urob niekolko opakovani a potom zmen pomer na 8/2 zase niekolko opakovani a zmen pomer....az sa dopracujes k pomeru 9/1 alebo pokracujes hlbokymi strkmi az do konca... okrem toho treba pracovat aj so zmenou tempa... vsetko je o spoznavani sa... touto metódou sa da dopracovat ku velmi dobrej vydrzi..okrem toho by si sa mal dobre spoznat ako reagujes pocas masturbacie(co najdlhsie vydrzat bez vyvrcholenia.. ked citis ze sa blizis k stavu ze to uz velmi tazko zvladnes bez vyvrcholenia prerusit...a po miernom poklese vzrusenia pokracovat dalej.. tuto metodu pouzijes aj pocas suloze(penis povytiahnes tak ze vo vnutri ponechas len zalud....a potom po poklese vzrusenia pokracujes. samozrejme ze je dobre trenovat hlboky dych vo volnom case...(aj tu plati, tazko na cvicisku, lahko na bojisku...) okrem toho pomahaju kegelove cviky, len to s ich cvicenim netreba prehnat hned na zaciatku... lebo sa moze stat ze po takom prehnanom tréningu nevydrzis ani tolko ako predtým... davky cvikov treba postupne zvysovat...
Musíš skrátiť predohru, a myslieť na niečo poriadne asexuálne počas milovania, napríklad na ministra Richtera. A dosť pomôže keď na to ideš s prázdnejšími vajcami
Minister Richter? Ako vazne? Vsak potom sa uz chlapec neurobi nikdy 😄.
Tak sa sprav dvakrat. a druhz raz to uz tak rychlo. nedas.
A nemáte niekto skúsenosti z tabletkami.... alebo mastami/gelmi?
Na to sa vykašli. Si z nej jednoducho príliš hotový a vzrušený. V tomto pomôže len zvyk :)

rýchlo sa spravím
sme s priatelkou pol roka a stale sa rychlo..