Doteky ve virivce byvaji velmi vzrusujici. Obcas je nekdo drzejsi a zajde i dale a to pak zalezi na sympatiich...
Kde v Praze najdu "dobré" vířivky, tak aby vzít ženu, ať jsi to zažije?
v Pasohlávkách, Čestlicích a v Aquaparku-Třebíč to už žena zažila. Takové nenápadné zavadění rukou o prsa, zadek, a je pravda, že záleží, kdo to byl a zda byly sympatie.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
V Liberckem wellness si takovych doteku muze clovek uzivat do sytosti resp az do vystriku….
Pokud máš na mysli babylon, tak jo, také jsme tam byli. A zvláště, když je tam žena sama, než když je tam v páru.
Souhlasim tam lze zazit bozske okamziky
až nebudou taková vedra, tak přijedeme na welnes.
Ja pujdu asi v sobotu, kdo by sel taky??:)
To bych chtěl někdy zažít v Praze, ale nevím kam se tady chodí
Ahoj.
Přesně toto vyhledáváme. Jestli chceš něco takového zažít, přijeď v úterý 13.listopadu po poledni do wellnes Aqalandu v Pasohlávkách.
Měli bychom tam být.

Přesně toto vyhledáváme. Jestli chceš něco takového zažít, přijeď v úterý 13.listopadu po poledni do wellnes Aqalandu v Pasohlávkách.
Měli bychom tam být.
To mne,cca před půlrokem ve vířivce v Holicích,taky obsahoval muz (velký muž) myslel jsem to taky že to je náhodou ale pak už jsem pochopil že to náhoda nebyla,bylo to příjemné až se mi postavil. Kdyby se to někdy opakovalo, vůbec bych se tomu nebránil.
Ja šel do viřivky a byla tam taková kozatá dobřw opálená paní. Nikdo nikde jen na druhé strané ležel nějakej pán, apíš mrtvola. Pomalinku sem ji nohama oťukával jak kapr ve vodě :D sledoval jsem reakcia bylo to tak pul na pul no... Zachvilku mrtvola vstala a šla za náma do viřivky, Byl to její mažel hihi. Tak néjak sme se dali do řeči a kecali při bublinkách asi 30 min. Pořad povídala jak je tenn její žárlive,j a já ji při tom hladil ve vodě. Tenhle zažitek byl trochu jinej než když příjde borka do vířivky a hne ti na něj skočí....
Pokud by tam fungovala chemie,tak je to hodne vzrusujici.....a myslim ze neni problem naznacit vzajemne pohledem,to pochopi oba.
Uz jsem par takovych situaci zazila a jednou jsem si to po tech vzrusujich dotecich a skadleni udelala,tak aby to nebylo onomu cizzimu utajeno.
Uz jsem par takovych situaci zazila a jednou jsem si to po tech vzrusujich dotecich a skadleni udelala,tak aby to nebylo onomu cizzimu utajeno.
Umim si to zive predstavit. Bohuzel narazit na zenu jako jste Vy je jako vyhrat jackpot. Sance temer nulova.
Nevím jaký je tvůj chemický vzorec,ale rád bych zkusil naší vzájemnou interakci....Neděle 10:00? 

Ja psala jen o tom co jsem zazila...nedavala jsem si inzerat :)
Ahoj jo je to slast pro obe strany, jasne ze musi oba si sednout, ja s parem nedavno takhle na bazenu dopoledne v Praze
Mne se to občas stává ve vířivce v Holicích,ale bohužel jen od chlapů,a i tak je to příjemný
Cau to se mi stalo taky uz v Praze taky super rajcovni, i kdyz zenac, drzel jsem a oplacel jemu taky
Mně se líbí představa letmých jakoby náhodných dotyků od neznámého muže. Ať už ve vířivce, v kině nebo jinde. Ale musely by tam být TY sympatie, ta správná chemie.
Sny můžu a žen se liší. Naštěstí

Osahávání ve vířivce
Pro všechny milovníky doteků od neznámýchlidí