Co robit? Chyba mi sex...

Osameli a chybajuci sex...

Ahoj taky mi chybí sex jsem stále nadrženej
kde bývaš?!?????????????????????????????
keď ti chýba len sexuálny partner tak to ľahko vyriešime*52**4*
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
osobně si myslím že si děláš prostě srandu, pokud ale ne, tak jedna rada nad zlato : Vykašly se na seznamování po netu, protože tady si většina chlapů hledá buď ženskou na jednorázové vysypání pytlíka - to ti statečnější a ti srábci si tu ventilují své polámané ego a virtuálně si realizují při honění své představy a ke skutečnému setkání nenaleznou odvahu. Jdi někam ven, do baru, vinárny, na pláž, na sjezdovku ... dle počasí a nálady a uvidíš že se seznámíš hodně brzo a s nadějí že sis našla normálního chlapa a ne trumberu který je Casanovou nejvýš nad klávesnicí. Tož tak :-)
Nic si s toho nedelej . Mam podobny problem . Seznamovani mi zas az takovy problem nedela , nekdy se mi podari udelat i dobry dojem , ale to je tak vse . Stal se ze me kamarad . To je 50% meho problemu . Pak mam samozrejme problem se spravnym oslovenim coz na sebevedomi neprida a tim vznika zaverecny problem a to je strach . ten mi bere vitr s plachet a do hlavy vnasi chaoz . Takze uz ani nic nezkousim .
Rady od ostatnich jsou sice dobre , ale marne .
Hlavne se tim netrap , bud to prijde nebo ne . Na silu to nejde
On se tě nějaký místní nadržený tragéd rád ujme *2*
Že tu pláčou muži, to beru. Že tu ale pláče žena, to mi hlava nebere..
Omyl, muži, opakuji muži, neplačou. Pláčou jen parodie na muže. Opravdový chlap NIKDY nebude fňukat na podobném diskusním fóru.
Presne tak. Ano, kvanta inteligentu posle jen ptaka nebo smajlika, s tim se moc pracovat neda. Ale kdyz by chtela, urcite rozumneho chlapa najde.
Ale aby nasla zde, musi projit hromadou hnoje a chapu, ze to bude obtizne.
Ale dle fotek zenske s krasnou postavou krev a mliko se snd staci parkrat na nejakeho chapa v obchode usmat a pockat, zda neprijde.
Muzem se spolu potkat mam stejní problem
Jakožto pro dívku, a ještě docela sexy, pro Tebe určitě nebude problém najít si tu pár, který právě ženu hledá. Nejlépe takový, který navštěvuje podobné akce typu Lublaňská, nebo vila Funny brno. Ten druhý případ bude asi dostupnější. Jihomoravačko*243*.
S kamarádkou určitě ztratíš zábrany a na takové akci i najdeš odvahu a možná i kluka, který Ti pomůže.
A prosím taky nevěř pověstem o tom, jak tu, na amatérech, jsou všichni chlapi tupí, neumějí číst atd. Hodně štěstí!
No, co jsem cetl tak bude. Ted ma nekolik tisic nabidek a po par stovek oplzlosti, urazek a fotek par to vzda.
Ale nevzdavej, v tech nekolika tisisich se bude par dobrych odpovedi skryvat.
Ale ja bych se u takoveto baculky rad zastavil, tak mne Ivt000 napis.
Ale ta chemie a sympatie se nepozna pres klavesnici. Bohuzel ja to mam do Brna daleko a jezdim pres nej jen obcas, jinak bych se ozval a zkusil pozvat na obed ci veceri.
Ale jak jsem koukal na fotky, skoc casteji na obed nekam do bistra a obcas se na nekoho usmej. K tomu sexu se brzo dostanes. ;-)
A zkus zapomenout na pojem baculka. Miluji zeny krev a mliko a 90% zen s normalni postavou se za sebe stydi, ze prej baculky.