Jen České Budějovice příroda

Kdo a kde v českých B., prstí, honí a píchá

Já třeba vždy čekuju z přízemního bytu jestli nejde nějaká prcina no a když jde tak otevřu okno a honím :)
Nějaká žena nebo pár na reálné setkání v Budějovicích by se tu našli?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Hrdejovicka piskarna , prijedes autem az na konec je tam tocna kolem stromu , jezdi se tam honit a pichat
Taky by nás zajímalo,ale asi je tu mrtvo.V Budějcích úplně
Ahoj, tak jsem tady objevil tenhle chat, ale asi je tu mrtvo jak tak koukám...Chtěl bych spíš být jen divák..
;) no takových je tu asi spousta :)
Pořád se jezdí na to malé parkoviště ke Stromovce
Ale nejsou :) . Třeba vy mrtvý Nejste :) a podle mě tu bude více lidi akorát nekomunikuji a mají rady samotu :)
Díky dík,ale právě,že ten adrenalin,že někdo načape či šmíruje je o tom vědět místa kde se občas objevují stejně smýšlející lidi.
No stejně smýšlející lidi jen pokud by byl zájem o něco více. Jinak když se to vezme kolem a kolem i nestejně smýšlející člověk když vás zahlédne na tom bude podobně :D při chuti 😅
To by mne taky zajímalo.ale myslím si že celkové jižní Čechy jsou úplně mrtvy
Kde bych mohl najit zenu nebo par treba na koukacku?
Budějovicko nebo Krumlovsko. Můžete doporučit místa k nahocení?
Chodíme o víkendech do stromovky :) Nekdo taky?Páry?
ahoj rád bych vás smíroval a udělal se u toho, kdy jdete do stromovky a v kolik ?
Také bychom rádi někam zašli. Budeme rádi za tipy.
Nějaká žena co by v Budějkách reálně koukla jak u ní honím a třeba by mi pomohla?
po obědě pojedu, když bude počasí jak slibují, ještě nahotit na Hrdějckou pískovnu
ahoj lidi, co společně ponahatit v přírodě v týdnu od 3. do 7. 9. pokud bude hezky???? někdy od 12:00 ???
tak se domluvíme příští týden někdy večer? :-)
Teď by byl nejlepší čas na uspořádání nějakého toho srazu, jak už se tady dlouho o tom diskutuje. Nejlíp někde v ústraní na Vlkově. Kdo je pro?
Ahoj je v CB nejake misto,kam bych mohl zajit honit a nejake divky/zeny by se na me koukali nebo se treba i pridali?
ahoj lidi, co se potkat příští týden třeba tady někde? pondělí, úterý kolem poledne???
ahoj co 16 nebo 17. července kolem poledne někde u ČB společná nahota ????
ahoj lidi co se potkat někdy 2.-4.7. odpoledne u vody ????
ahoj, tak co nikdo se neozve?????
ahoj co zítra Hrdějce nebo pískovna Suchdol??? CEP 1 ???
Prosím Tě, nevím, jak to je správně (Cep I, II), ale jak to vypadá na pískovně vpravo od silnice směr od Třeboně do Suchdola? Loni jsem byl, ale málo lidí, probíhala čilá aktivita těžařů, tak jestli je letos kam jet. Díky
CEP jedna je vlevo když jedeš od Třeboně
A nevíš teda, prosím, jak to vypadá na dvojce? Díky
to nevím tam fakt vůbec nechodím
příští týden, pondělí nebo úterý?
To už tu budu sám přijede jen na víkend
to je škoda, ale jinak fakt nemohu
ahoj co pískovna Hrdějce někdy příští týden kolem poledne když bude hezky???
Co zítra nebo sobota vezmu kámošku
co ta pískovna v Hrdějcích ??? NIkdo tam nejezdíte ???
přesně tak, je tam taky moc hezky
Ja se tam obcas objevim. Ale vetsinou jenom na skok abych si taky uzil trochu nuda. Na dlouhe povalovani mi to zatim nevyslo. No a taky jsem tam teda zazil jenom muze. Obcas nejaka zena by nevadila :-)
Někdo na něco suchdol pískovny ???
Nikdo nejezdí tady z amatérů někam blíž než je Vlkov nebo Suchdol ? A co pískovna v Hrdějcích ???
Ahoj koncem května budu v Třeboni co něco vymyslet
Znam. Byl jsem tam nakouknout a nikdo tam zrovna nebyl. Coz neva a nekdy zase rad zajdu kdyz bude vhodna chvile...
ahoj, kam kdo jezdí nahatit kolem ČB ???? mimo Suchdol Vlkov a místa co jsou od ČB dál