Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Mam obdobnej problem jsme spolu 6let a mame 2let dite ,,.
Jsme spolu 14 let , máme dvouletého prcka . Během těhotenství a taky pár měsíců po porodu to nešlo málem vůbec . Tehu + pak zotavení malém 10 měsíců bez sexu . Ještě rok po porodu to stalo absolutbe za prd . Žena neměla chuť , trochu ( dost přibrala ) a vůbec se necítila sexy takže opravdu se mnou měla sex pouze z povinnosti . Což vyústilo v partnerskou krizi . Podrobnosti psát nebudu ale nakonec nám pomohla její vrozená soutěživost ? Já začal hodně sportovat což začlo být brzo vidět , cítila se vedle mne jak štrůdl a začla na sobě makat taky . Během pár měsíců měla lepší postavu než před porodem , začla chodit ke kozmetičce a celkově se o sebe hodně starat . Což samozřejmě chtělo taky mou podporu = chodit domu dřív z práce , starat se o prcka , dat jí prostor a čas aby o sebe mohla pečovat ale taky samozřejmě zabezpečit finance k tomu potřebné . Ve výsledku teď vypadá jak modelka , začla si věřit , získala zpátky sebevědomí a v posteli se rozjela jak lokomotiva . Jde to , všechno to jde , není to všechno pouze o ženské a taky to neni všechno zadarmo... A tím nemyslím pouze peníze 🙂
Porody jsou zlo. Zesky jety chce to vymnenit a nebo neoplodnovat.
Sdílím presne co jsi napsal ...po porodu otřesné
Klukzr-Z tebe ta reklama na tvou výdrž vyloženě čiší! :-))
Klidně mi věř,že pro většinu žen to až tak důležité není.
Klidně mi věř,že pro většinu žen to až tak důležité není.
...čím to je ? No..asi jsi ještě nerodil..
Ale zenska je zenska 😏

Nuda v sexu
Nuda v sexu