zajímavé téma pro muže

Už jste měli někdy sex po telefonu s amatérem

zlobivy1980
zlobivy1980 Inaktiv vor 8 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
rad vyzkousim , mam rad starsi zeny .. klidne i s webkou ...
Sex po telefonu je jako jíst bez jídla!!*3**3*
Já jsem sex po telefonu nezažil a ani o to nestojím..Jsem pro real...
tak, tak. Super virtual rozkoš. Real mám každý den.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Vlezu na chat a zkusím do pléna zahlásit, že chci zkusit sex s neznámým po telefonu (doposud mé zkušenosti sahají jen k sexu po telefonu s partnerem na služební cestě).

Moje požadavky jsou jen to, že volám já jemu a že si představuji může štíhlejší postavy okolo 30 let.

Odpoví mi asi 40 můžu zda nechci raději real. Nechci, chci zkusit něco nového!
Po chvilce píše jeden muž, že splňuje mé podmínky a že by byl rád, pokud bych mu zavolala. Ke zprávě připojuje své telefonní číslo.

Beru telefon, ťukám číslo.
Telefon zvoní. Poprvé, podruhé, potřetí, počtvrté a já se chystám zavěsit když někdo zakričí "jó už jsem tu, musel jsem utéct před starou!!" jaké je moje překvapení když hlas na druhé straně zní aspoň na 50 let.

V první moment chci zavěsit, ale říkám si, tak holka přece to hned nevzdáš. Slyším jak muž na druhé straně funí a z těžka dýchá. " tak koťátko" zazní onen hlas znovu .

Zavřu oči a představím si Brada Pitta (taky padesátník tak co) a uvelebím se v posteli.
"Koťátko hrozně mě berou sliny, flusni si na prsa, a pak to po nich rozmaž"! Slyším zase ten starý zadýchaný hlas. Představa Pitta bedne.. "Tak dělej ty kundo flusni i na mě"! Slyším už jen z dálky když telefon pokládám. Zvedám se a znechuceně odcházím do sprchy..
ty jsi flusla? *8**23*
protože proč po skončení telefonu hned do sprchy..
Hele vetsinou kdyz plivu musim do sprchy pac si vetsinou poplivu vlasy, fujky ;)