je to přijemné :-)

Cau, nejaky muz BRNO co by semnou dnes masturboval pred zenou, jeji vek 40 sympaticka.
Ona pouze jako divak. Preferuje mladsi cca do 35 let.
Diky za zpravu.
Ona pouze jako divak. Preferuje mladsi cca do 35 let.
Diky za zpravu.
Ahoj rád bych taky masturboval před ženou a poslouchal její přání a povely, třeba i po webce. Ozve se nějaká nebo i pár?
ahoj rád bych ženu co ji vzrušuje pohled na ukájejícího se muže a ráda by byla přímo u toho ať reálně či přes kameru nebo zaslané video. Pokud by ji to hodně vzrušovalo může se přidat a ukázat se také. díky ahoj
Ahoj jsem 22-lety kluk a chtel bych si ho vyhonit pred zenou v realu, najdu zenu ktera by se koukla? Hradecko, Pardubicko a siroke okoli, treba nekde venku.
Přidej si mě na skypu je mi 20 :P ..
Má někdo zájem kouknout na moje sólo?
Tiez sa mi paci masturbovat pred zenou ;-) chcel by som to ale skusit pred cudzou zenou. Tak keby sa tu nasla nejaka ktora by sa rada pozerala na zivo ako sa urobim, nech mi napise do posty ;-)
velmi ma vzrušuje robiť si to pred niekym ... ukazovat sa, ako sa Vam to páči ... rad si to robim v silonkach ... najde sa niekto ?
rad sa predvediem v prijemnom prostredi pred ženou,,hladam podobnu spriaznenu dušu, dobrovolne a nenutene,,pohlady na na intimne miesta...
určitě neodmítneme ,podívat se na nějakého mladého kluka ,jak si to dělá.
ak máš záujem si ma pridaj na skype marcelko711 :) som nahy a pripraveny
taky mne to láká - klidně i skype nebo mail a domluva - celychlupaty@atlas.cz nebo skype celychlupaty
pokud by se našla žena, dívka nebo pár, rád se jim předvedu a udělám i to, co si budou přát. Klidně přes skype nebo v Plzni naživo. ;)
mam chut sa vystriekat na webke s babou skype majo1119
Je to velmi příjemné a prospěšné.A když se někdo dívá,tím lépe.Dělám to rád a často.A taky se sám rád podívám.
strašně mě láká masturbace před ženou,ještě lépe před dvěma a více ženamy
Při milování, ať se jedná o předehru nebo i během milování a po něm, před manželkou masturbuji. Manželka byla hodně příjemně překvapená, když mě viděla jak si ho honím, hodně ji to vzrušilo a musela také masturbovat. Tak se to stalo součástí našeho milování. Většinou má orgasmus a potom ještě chce, abysh si ho honil sám. To ji natolik vzruší, že buď pokračujeme v milování nebo sama začne masturbovat. Říká, že je krásné se dívat na masturbujícího muže, nikdy v minulosti to v reálu neviděla. Nevím zda toto působí stejně i na jiné ženy. Když jsem masturboval před zrcadlem a postříkal ho, udělala se u toho pohledu.
Prečo nie,som muž,ale rád sa pozriem.
a pred gay parem by si to urobil? po skype
JA SA RADA NA TO POZERAM A VZRUSUJE MA TO
To musí být suprový..už jenom ta představa a už si ho musím vyhonit..najdese nějaká na Zlínsku která by se ráda dívala a třeba i přidala?
tvuj příspěvek mne zaujal skus se někdy ozvat
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
klidně zralá baculka - rád budu před Tebou onanovat, můžeš se klidně přidat nebo respektuju vše na čem se domluvíme,
ozvi se na sikulkaliza@seznam.cz
ozvi se na sikulkaliza@seznam.cz
Našla by se žena z Plzně co se ráda dívá?
nemůžu ti to říci za ženy, ale mně se to taky líbí viktor
no a prave preto by ma zaujimal nazor zeny na to...
Ahojky !
Kdyby byl zájem rád se před Tebou vyhoním, vystříkám klidně i víc-záleží na dohodě :-)) Jsem z Prahy a Ty ? Diskretnost a férovost samozřejmostí.
Písni prosím na mejlík sikulkalizal@seznam.cz. Pepa
Kdyby byl zájem rád se před Tebou vyhoním, vystříkám klidně i víc-záleží na dohodě :-)) Jsem z Prahy a Ty ? Diskretnost a férovost samozřejmostí.
Písni prosím na mejlík sikulkalizal@seznam.cz. Pepa
Jsem žena a vzrušuje mě dívat se na masturbující muže. A moc! Škoda, že můj manža si to raději dělá sám před telkou... :))))
aj ja to mam rada
Ak sa na to rada divas mozme sa dohodnut na vebke ak mas zaujem...
také ráda koukám na krásné tělo...
ak chceš si ma pridaj na skype marcelko711 :) cakam nahy na teba
... a odkud jsi? rad se ti predvedu ;)
Ahoj,
hledám ženu, před kterou můžu onanovat, ale jde mi také o diskrétnost ? Jsem z Brna, 27 let a sporťák a rád pošlu foto?? Pisni mi,, budu rád, když se ozveš, třebas i s fotkou (pjotrovic@seznam.cz) ; jsem z Brna, ale jsem i cestovatel !!
Peťan
hledám ženu, před kterou můžu onanovat, ale jde mi také o diskrétnost ? Jsem z Brna, 27 let a sporťák a rád pošlu foto?? Pisni mi,, budu rád, když se ozveš, třebas i s fotkou (pjotrovic@seznam.cz) ; jsem z Brna, ale jsem i cestovatel !!
Peťan

masturbacia pred zenou