Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Sousedka se ráno, když jdu do práce obléká u okna. Zajímalo by mě jestli o tom ví jak je tam vidět...
Mě by to taky zajímalo.
Za školních let jsem bydlel na Vinohradech, kousek za vodárnou. Přímo na proti žila rodina se dvěma dcerami, často blbly v pokoji nahé, hlavně v létě ráno. Za rohem bydlel spolužák, ke kterému jsem se ještě s dalšími dvěma chodil učit. Ve skutečnosti jsme šmírovali čtyřicítku, která často chodila po bytě nahá a my honili...
Praha Vršovice, ulice K louži.Občas vidím mladou studentku jak mrdá s přítelem. Občas nějaký kozy v jinych oknech. Je to hezký 😘
Ja kdysi bydlel ve stare prestavene vile, kde udelali vice bytu. Byt naproti mel velke okno do koupelny primo pred nasi koupelnou cca 3m vzdalenost. Tam se nastehovaly do spolubydleni 3 holky. Nejak jim nedoslo, ze nemaji zavesy a ze by do koupelny mohlo byt videt. Doslo jim to tak za 3 mesice :-)
V Libni ve sníženém přízemí bydleli 2 lesbičky... Skrze žaluzie šlo nakouknout a musím říci, že se měly opravdu pravidelně rády... Ale už tam Bohužel nejsou.... Pohled to byl ale super...
Ahoj, kde v Libni? Jestli jsme to nebyly my s kámoškou;) já nám.dr.Holeho. Ale ráda masturbují třeba u okna, aby na mě bylo vidět a to se jen hýbou v oknech záclony,jak koukaji a honi
Ahoj moc moc rád bych se podíval je to možné?
Wow krasna tebe bych smiroval i za FO
přímo na Dr. Holého to nebylo... ale... nejsi vůbec daleko.... Na Rokytce... ale víc to už tady odkrývat nebudu zde
Je zajímavé že v profilu uvádíš že jsi hetero.
Ahoj :) a dáš tip do SZ, kde bydlíš :)?
Ahoj . My takhle jezdíme sukat na nuda Lhota, chodíme do lesa k.plotu .. vzdy se nekdo přijde koukat a obcas i přidat.. mame to tadi
Občas vás tam vyhlížím. Rád se dívám
To jsou věci, my se tam jezdíme jenom koupat.
Děje se na té Lhotě něco i takhle v zimě?
Šoustaj tam Eskymáci a Lddní medvědi😁
Hustý! Pářící se lední medvědy jsem nikdy neviděl - na tož inuity. To musím vidět, jedu tam! 🤣
Já taky ne. Jen sem reagoval na dotaz,zda se tam děje něco v zimě😊
A sakra. A já už se těšil, že uvidím lední medvědy a krásné inuitky s inuity a tak. Hmm... No tak nic, no. 😢
v zimě? řekl bych že ne.
lhota je super rad tam jezdim, i do lesika
my jsme si vychutnali souseda na chate, on za krovim maskoval se aby nebyl videt v modrych monterkach. jsme jeste pridali.
Taky bych ještě přidal 😉😎
Za mlada jsem šmíroval sousedku která chodila pravidelně věšet prádlo na balkón v kalhotkách. Často jsem si u toho honil. Bylo mi tak 15 a jí tak 40.
Já takovou sousedku měl ještě před dvěma lety 😁
rád poslouchám sousedy. ale větší zážitek bylo poslouchat u toho matku..vím že je to brutál, ale nemohl sem za to. v mých 15ti se rozvedla, pak si tahala domů chlapi. a já dost často slyšel, co se odehrává v ložnici....
No na nás taky občas soused z protějšího koukne když se necháme... ale už jde vidět jak vyhlíží docela často...
To mu závidím takovou podívanou !!
Občas v létě šukame na balkóně a z protějšího paneláku je dost na nás vidět. Přítelkyně má šatičky a já kraťasy s poklopcem, tak jen otevřu ona bude nasedne nebo ji ohnu a jedeme. Občas někdo z druhé strany kouká
Měl jsem kdysi podobné sousedy akorát bydlely o patro níž a vedlejší vchod.... přiznám se, že jsem se s nimi né jednou pěkně udělal 😎
Soused smiroval mě. Pravda trochu jsem se bála aby to s ním neseklo 😂😂

Smírování sousedu
Kdo zažil zážitky