Analny šperk

Pocity

Ahojte kupili sme s polovickou analny sperk a chcel by som vediet nazory aky maju pocit zeny aj muzi pri sexe s kolikom v anale lebo mam podmienku ak ona tak aj ja musim kolik mat v.... diky
Na ebay to stojí £3.50 takže nie je nejaká finančná hrôza
My sme kupili rovno tri velkosti, k tomu aj chvost. A spokojnost na oboch stranach ;)
Vazne aj chvost?? To som nemal nejako odvahu objednat mozno casom ked bude spokojnost s malym S diamantom *3*
Na chvostíku nie je nič k odvahe, je to tiež klasický análny kolík, len zaujímavejší a často aj krajší.... :D
Mozno objedname a aliexpresu *3* a potom povieme ake vysledky a pocity
Ked budete kupovat, tak rovno z CN, bez prirazky v SK eshopoch. https://www.aliexpress.com/item/1-pcs-Small-Size-Metal-Crystal-Anal-Plug-Stainless-Steel-Booty-Beads-Jewelled-Anal-Butt-Plug/32797519420.html
Záleží od partnerky niektorej sa to môže páčiť inéj zase nie. My sme s tým v pohode.
Musí byť nálada. :) sem tam sa s ním dá aj vybehnúť von na prechádzku so suknickou a pod.
No pekne tak uz sa tesim ake to bude len neviem ake budem mat ja pocity ked ho budem musiet prijat aj ja taka bola dohoda
Je to do pohody my máme a koľko krát manželka aj s ním varí a niekedy ho supne mne a idem aj smete vyhodiť von s ním
Úprimne skúsili sme. A je to úplne v pohode. Záleží od veľkosti. S M L. My máme zatiaľ S. Už keď je dnu tak nerobí šarapatu :) uzivajte nebojte sa.
Aj my mame S tak dufam ze to bude v pohode
Potom môžte hodiť aj nejaké fotky :)
Ak nieco nafotime tak urcite pridam
No uz sme vyskusali *9* a celkom to uslo zaujimavy pocit
Skús to popísať bližšie :)
Bude aj album?
Určite áno. ;) hlavne lubrikant nezabudnite.
To mame toto bolo hned kupene ked sme objednavali
mal som ho tyzden ani som o tom nevedel
- asi si mal zápchu /a po týždni ani nehovoriac - blbé drísty!!/
Samozrejme som si ho vyberal pri srani ale inac som ho mal cele dni