Diskuze tu probíhala nějaký pátek na zpět..zajímalo by mě,jestli se věci někam posunuly..
Ahoj..nam sa to z navlekom celkom paci ..ak je navlek z makksieho materialu tak pohyb citi aj chlap,nam slo skor o hrubku ako dlzku (mam18/5cm)a fat boy slim je super navlek...prida 2cm na obvode..
Ano, líbí se jí to. S tím navlekem mám 16/4,5 a ona si konečně užije sex. Jdou i polohy, které dřív nešly, protože jsem do ní nedosáhl
Máme návlek Adonis. Objednal jsem ho na Růžovém slonu,protože mám malý penis. Prodlouží o 5cm na delku a 0,5cm sirku. Píšou že musíš mít průměr penisu minimálně 3,2cm,aby ti navlek na penisu držel a nesklouzl
A co tva partnerka, je ji to s tim prijemne? Dekuju za odpoved
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
No prave sem si myslel, ze kdyz to bude na mem penusu, tak ho to bude kopirovat jen s tim ze bude delsi a sirsi. Problem s velikosti nemam, jen sem to chtel vyzkouset. Vim ze z toho nic mit nedu, chtel sem aby partnerka zazila jeste vetsiho.
Jak by si to prosim te vnimala ty?
Jak by si to prosim te vnimala ty?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Já měl jednou koupeny a nějak to nikomu nic nedalo. Přítelkyně ráda menší, takže ji to moc nebavilo a já přes ten navlek ze sexu taky moc neměl. Takže za mě vyhozeny prachy. Chtěl jsem to zkusit, aby zkusila většího a nakonec jsme to po par minutách hodili do koše.
To mohu potvrdit,mám úplně stejnou zkušenost.
No jako moc si s tím nezamrdáš víš co. Zkus fisting jestli si stará stěžuje, že jí dostatečně nenaplňuješ.

navlek na penis
vyzkousel nekdo ?