Jak muži, tak i ženy tady hledají sex, ale ženy, co neprodávají své tělo většinou prostě hledají sex s mužem, kterého nejdříve poznají, než s ním půjdou do postele.
V tom je podle mne velký rozdíl mezi muži a ženami. Muži uvažují penisem, zatímco většina žen uvažuje srdíčkem.
Pro to se to některým lidem může zdát na erotickém portálu nevhodné ale věřte mi, všem jde ve skutečnosti o sex ale pokud to nevyjde, zůstane aspoň to přátelství.
Víte pravdou je, že sex sám o sobě je sice hezký prožitek, ale sex u kterého hraje roli i cit a důvěra, je mnohem lepší, s mnohem intenzivnějšími prožitky, než sex jen pro radost.
Je opravdu potřeba si uvědomit základní odlišnosti žen a mužů, muži často nedokáží pochopit a naslouchat mužům a ženy zase nedokáží mezi muži třídit a házejí všechny do jednoho pytle.
V tom je podle mne velký rozdíl mezi muži a ženami. Muži uvažují penisem, zatímco většina žen uvažuje srdíčkem.
Pro to se to některým lidem může zdát na erotickém portálu nevhodné ale věřte mi, všem jde ve skutečnosti o sex ale pokud to nevyjde, zůstane aspoň to přátelství.
Víte pravdou je, že sex sám o sobě je sice hezký prožitek, ale sex u kterého hraje roli i cit a důvěra, je mnohem lepší, s mnohem intenzivnějšími prožitky, než sex jen pro radost.
Je opravdu potřeba si uvědomit základní odlišnosti žen a mužů, muži často nedokáží pochopit a naslouchat mužům a ženy zase nedokáží mezi muži třídit a házejí všechny do jednoho pytle.
Je to tu čím dál horší. Dříve nebyl až takovej problém si dohodnout alespoň schůzku na kávu. Stačilo být trochu zdvořilí a milí a samozřejmě pár lichotek. Dnes mi to připadá že kde jaká blbka si tady lečí svoje ego. Oni nechtěj šukat. Jim stačí že je ještě o ně zájem. Reálného světa se bojí ! Jediné co je tu dobrý - velký množství fotek a videi.
no trochu jsem prolétl tady to vlákno a celkem mě pobavily zhrzené řeči místních nadsamců :D Řeknu něco z pohledu páru. Jsem kandaulista a občas si zablbneme, ale domluvit se je někdy těžké. Žena je hodně vybíravá. Až moc, ale proč taky ne, manžela má doma a do postele chce jen někoho kdo opravdu zaujme. Nemáme problém s osobní schůzkou (nezávaznou) atd. ale při čem nejvíce narazíme:
1. Dáme do inzerátu jasné podmínky, věk, požadavek fota, sportovní postava apod. Většina napíše "Ahoj" atd. bez fota, jiný věk atd. A opravdu chlap co nám napíše, že je sice o 20 let starší a sportovní postavu nemá, ale jinak je ten co hledáme :-) tak to opravdu ne, slušně odmítneme a ještě se setkáme s nádávkami atd. Ok. Ale to spíše vyjímečně.
2. Na inzerát přijde stovky odpovědí, nejde odpovědět všem, prostě nejde. Opět přichází urážky, že jsme fiktivní, proč nenapíšeme (nejlépe do hodiny co napsali) atd.
3. Máme za sebou hodně schůzek (poznávacích) a věřte mi že také velký počet nepřišel, ani na to poznání se. A ty výmluvy jsou k smíchu - něco se přihodilo, umřela tchýně, stará mu na to přišla, nejede auto, má rýmu atd atd a taky se dostkrát prostě odmlčí, domluví si schůzku a konec. Také se nám stalo, že přišel někdo úplně jiný než na fotce atd.
4. Celkově vidím problém v tom, že většina těch samců neumí přijmout odmítnutí, musíte pochopit, že na jednu ženu (pár) je tu asi 300 ptáků. Pravděpodobnost úspěchu se tedy velmi snižuje. Pak jste jen zhrzení a píšete sem různé sračky o lidech cz apod. Ale chování místních pánů k tomu "odporu" žen jenom přispívá.
Spousta lidí tu reálné zážitky má. Naštěstí i my. Šukání, ukazování, honění atd. Zábava je. Jen je to boj.
Je tu spousta normálních lidí, ale i spousta lidí co to celé kurví. A převážně chlapů, protože jich tu prostě je víc.
Tolik ze zkušenosti páru, ale jak říkám. Už jsme tu něco zažili a díky za to.
1. Dáme do inzerátu jasné podmínky, věk, požadavek fota, sportovní postava apod. Většina napíše "Ahoj" atd. bez fota, jiný věk atd. A opravdu chlap co nám napíše, že je sice o 20 let starší a sportovní postavu nemá, ale jinak je ten co hledáme :-) tak to opravdu ne, slušně odmítneme a ještě se setkáme s nádávkami atd. Ok. Ale to spíše vyjímečně.
2. Na inzerát přijde stovky odpovědí, nejde odpovědět všem, prostě nejde. Opět přichází urážky, že jsme fiktivní, proč nenapíšeme (nejlépe do hodiny co napsali) atd.
3. Máme za sebou hodně schůzek (poznávacích) a věřte mi že také velký počet nepřišel, ani na to poznání se. A ty výmluvy jsou k smíchu - něco se přihodilo, umřela tchýně, stará mu na to přišla, nejede auto, má rýmu atd atd a taky se dostkrát prostě odmlčí, domluví si schůzku a konec. Také se nám stalo, že přišel někdo úplně jiný než na fotce atd.
4. Celkově vidím problém v tom, že většina těch samců neumí přijmout odmítnutí, musíte pochopit, že na jednu ženu (pár) je tu asi 300 ptáků. Pravděpodobnost úspěchu se tedy velmi snižuje. Pak jste jen zhrzení a píšete sem různé sračky o lidech cz apod. Ale chování místních pánů k tomu "odporu" žen jenom přispívá.
Spousta lidí tu reálné zážitky má. Naštěstí i my. Šukání, ukazování, honění atd. Zábava je. Jen je to boj.
Je tu spousta normálních lidí, ale i spousta lidí co to celé kurví. A převážně chlapů, protože jich tu prostě je víc.
Tolik ze zkušenosti páru, ale jak říkám. Už jsme tu něco zažili a díky za to.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
nejenom ji, vid?
Rád sa pozerám na galérie...a chcel by som sa stretnúť aj v real...niekdy...ale keď povie niekto nie nechápem prečo mu za to nadávajú...trochu trápne...
Protože si myslím, že jsou z kategorie “vagónků”, které se na různých akcíc alá SW apod. připojují za ženy a páry, když jsou tito “uloveni” jiným mužem a myslí si, že jim odpadnou nějaké zbytky. Sami nejsou schopni ani pozdravit, ale na akci si urazit nedovolí, tam by museli do očí, tady je chrání anonymita. Nakonec, viz náš blog.
Tak jestli se z amateru stavaji stare lide.cz, tak je to jen a jen dobre, tenkrat jsem mel skoro kazdou co kdy zavitala do mistnosti Brno
a uplne nejlepsi byl xchat, joooooo v misnosti 30-40 bab a vsechny jsem "znal"
no jo, ale pak majitele udelali tu blbost jakou udelali a cele to slo do kopru...
Ono nějaká doba kdy ženy chtěli šukat s někým z netu byla?
Mě by zase docela zajímalo, kdy přijde doba kdy si muži konečně uvědomí že ženy nejsou tak věčně nadržené jako muži.
Mě by zase docela zajímalo, kdy přijde doba kdy si muži konečně uvědomí že ženy nejsou tak věčně nadržené jako muži.
Ne jo? Ono to tak není?
Sakra
Sakra
Musím uznat, že to co se stalo z Amatérů, tak je práce chlapů, kluků, kteří degradovali seznamování na něco, co odradí snad každou ženskou tady s někým komunikovat. Co mě ale štve je arogance s jakou to dělají. Všichni chtějí zaujmout, ale nikdo po tom není schopen ani napsat, nechci tě, nejsi můj, nebo náš typ. 3 slova, ale jsou lepší než mlčení.
Většinou po odpovědi NE následuje smršť urážek.
Co je uboheho na hledani vztahu na erotickem serveru?
Zoufalstvi je chodit tady jen kvuli mrdani a plakat ze jsi si nevrznul
nehledej chybu u jinych ale zacni u sebe...
Tri milenky? a neni to malo Antone Pavlovici?
Ano, tri jsou vice nez ma leva a prava, ale presto, neni to malo? :D
Hele, vis, co spusti za lavinu treba nova galerka? A to mluvim o paru, natoz samotna zena. Bohuzel to ma sve nasledky na chovani. A vetsina tech co pisou ani nekouknou na profil, jen na galerie a nekdy ani to. Takze pak se neni co divit...
Přesně a když máš nějakě požadavky, tak je ůplně ignorují, ale jsou schopni ti ještě napsat, že s nimi souhlasí
A když je na to upozorníš, tak jsou urážení...
... a nebo, když z 10 pozvaných, se kterými komunikuje i měsíce, nepŕijde nikdo ...
... a nebo, když z 10 pozvaných, se kterými komunikuje i měsíce, nepŕijde nikdo ...
Ona byla někdy doba kdy chtěly ženy šukat jen tak s někým z netu kdo si řekl?
Nebyla, to je jen fáma a žhavá fantazie nadržených mužů :)
To že zde již ženy prakticky nejsou,za to si bohužel někteří muži můžou sami.Manželka se zde v minulosti přihlašovala.V současné době již nechce a ani se jí nedivím.Navíc se nám již dvakrát stalo,že si někdo přivlastnil naše fotogalerie ,tak i ty jsme zamkli a nechali jen jednu.
Bohuzel, je to tak. Nekteri muzi tu snad ani tim perem neuvazuji a mysleni vypinaji zaroven se spustenim Amateru.
Není hezké házet to hlavně na chlapy, ženy a páry v to jedou podobným dílem.
Vetsina uzivatelu jsou muzi a vetsina z nich se chova jak hovada. Pak je tu kategorie cervenych a fialovych nicku - ktere jsou proste muzi doufajici ve vic. Ano, ani zeny a pary se nechovaji vzdy dobre, ale zoufale vykriky a div ne stalking maji na svedomi hlavne muzi. Je to tak. A rikam to jako muz, proste se spoustou chovani tady nesouhlasim.
Jo, tos trefila přesně. Připadá mi, že o normální píchání nikdo nestojí.
temer ve vsem zuzo souhlasim s tvym nazorem,pouze nerozumim,proc vlastne tyto stranky navstevujes,pekny den
Ona opravdu existovala doba kdy žena hýkala nadšením, když ji kdokoliv jen tak z fleku poslal fotku svýho péra? KDY? KDE? A okamžitě za tebou přijela vykouřila, poděkovala a odjela?
velmi moudrá slova od ZUZA80

Úroveň diskutujících sexuálních loudilů je katastrofální. Vůbec se nedivím že většina žen již tyto stránky nenavštěvuje. Stala se z toho žumpa.

Z amateri.cz se stalo lide.cz
Nemate ten pocit?