cukrová pasta - salón - nemáte tip na někoho v Ostravě a okolí, kdo by dělal brazilku pro muže?
Mate nekdo nejaky tip na salon v Ostrave a okoli, kde delaji panskou brazilskou depilaci?
Ahoj ja muzu doporucit jen v Praze
Jj tam jsem nasel salony, bohuzel v Ostrave je to na prd
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Diky za info.. co jsem obvolal ci obepsal, tak to nedelaji nebo neberou. Proto se ptam, mastit si pero umim za jinych okolnosti. U depilace me to fakt nenapadlo. Dikes
ostravsko je bidy nechtěji brát muže nikde.Nepostavi se ti u depilace neměj strach
Chodím na cukrovou pastu a naprostá spokojenost.... Dlouho vydrží, de facto nezarůstá, chloupky postupně řídnou. Kdysi jsem se holil, ale při dorůstání to nebylo úplně příjemné.
diky moc za odpovedi, v par salonech jsem byla a moje oblibena pani kosmeticka se bohuzel odstehovala pryc:(
v jakem salonu jste prosim spokojeny? dekuji!
v jakem salonu jste prosim spokojeny? dekuji!
Já osobně chodím do http://www.beauty-life.cz/ k paní Petře Ostrýdové (vyžádejte si ji u rezervace) - skvělá paní se spoustou humrou, dělá muže i ženy.
Chodím na cukrovou pastu, nechávám si dělat všechno. Paní bere brazilku pastou rukama, zbytek pomocí pásků (ale pastou, ne voskem). Dřív jsem se holil a bylo to peklo, víc to zarustalo i svědilo. Jo, a podpaží mam vzaté laserem, po 5 ošetřeních docela dobrý, staci to teď holit jednou za měsíc a roste jen chmýří, rozhodně dobrá investice.
Nemusí to bejt tak hrozný, já si vytrhávám třísla (a ještě docela kus níž) a podpaždí a jsem naprosto oukej.
A když jsem zkoušela nohy, málem jsem se pos*ala. Stehna jsem vydržela asi tři vteřiny. :-)))
A když jsem zkoušela nohy, málem jsem se pos*ala. Stehna jsem vydržela asi tři vteřiny. :-)))
Však i já. :-))) Mám to nějaký otočený. Na nohách mi přišlo, že si rvu maso z těla. Třísla jsou decánko nepohodlný a podpaždí otravný.
Je fascinující, jak u toho máme palce dolů. :-)))) Člověk by čekal, že na tohle se názor palcem vyjádřit nedá.
chodím do kosmetickýho salonu a tělo depilují voskem citlivá místa cukrovou pastou, nemůžu si to vynachválit...
Ahoj já depilace cukrovou pastou, teplá varianta a takzvanou brazilku.
Ahoj tak to ja s partnerkou jsem zase oba pro holeni, obema se nam libi nechlupata tela. Koupil jsem ji epilator a s tim je nadmiru spokojena, ale stejne jednou tydne ho musi pouzit, dele to nevydrzi a s pastou to bude podobne.
Nejvíc nám vyhovuje přirozenost ,protože je krásná a nemusíme si lámat hlavu jak se ...
Velice správně řečeno. 
Nedepilovat, neholit a je po problému.
Nedávno jsem to zkoušel sám, ale se špatným výsledkem. Chce to buď hodně zkušené ruce a nebo návštěvu salonu :-(

depilace pastou
depilovani bez ziletek - pasta/vosk?