Otázka pro ženy s galerií

Kolik

Ahoj milé dámy. Mám jen dotaz , spíš otázku kolik nevyžádaných fotek mužských ozdob vám tak asi přijde když zveřejnite galerii nebo fotku. Diky
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Kto tym muzom kedy nakecal, ze maju zacinat konverzaciu mierami svojho penisu? Su natolko hlupi, ze si neuvedomuju, ze okrem nich tu je dalsich par tisicok rovnako ubohych muzov, ktory zacnu konverzaciu rovnako?
Tak to je dost smutne. A dalsou otazkou je, preco si myslia, ze cim vacsie cislo napisu, tym vacsiu sancu maju? Kde na to prisli, ze takto to bude fungovat? :D
Tricho, vjezd do pískovny mají i ženy, které nejsou na ero stránkách .*3*
Aj ked musim uznat ze po 10 minutach citania zoznamky Par hlada jeho a Ona hlada jeho vidim, ze tam pisu inzeraty asi len zeny 120kg+ a tie ozaj potrebuju viac cm :D
Tak možná to je tím, že to jejich nadsazené číslo je jediná věc, kterou by mohli zaujmout *4* *3*
Proč hned odsuzovat? Alespoň se hned pozná, jaký týpek chce komunikovat a co se mu honí v hlavě či kde jinde*4*
Musím vám holky dát za pravdu. Jem tu cca 2 1/2 dne a obrazně :koš na povedené úvody,představení sea tak podobně by nebyl zakryl ani dno,ale : heeéj kundička chtěla bys ma osedlatť?,ahojky,máš čas co podniknem..., mám ho jš nohu od stolu chceš ho do analku? No. Takže tenhle koš by nebyl koš ale bezzedný kontejner. ....
Tolik k " jejich" úvodu k 😂😂😂😂😂😆😆😈
Mám odjakživa ráda kluky mladší, teď mi je 40 a takovy25-35 je akorát. Díky za pozornost přátelé Amatéři 😆😆😇😇
Nechapem preco :) Vsak mozu oslovit desiatky dalsich denne, ak ich neobmedzuje limit.
Zkus se zaregistrovat jako ženská … i bez galerií dostaneš plno vzkazů. .
A co čekáte, že vám místo vzkazů budou posílat výplatu? Na ero stránkách čekáte snad něco jiného ? *18*
Myslím, že pravda je to jen částečně a platí jen do první pusy. Pak se naopak očekává od muže, že bude myslet tím překrveným mozečkem tam dole a ženě to pořádně udělá a nepřestane, dokud ženu, v tu chvíli v couru proměněnou, nepřivede nejlépe k mnohačetnému orgasmu. *22*
Jak už jsem psal, tohle jsou ero stránky, zde nelze očekávat chování a fotky od chlapů v oblecích .*6* Ani vystupování některých žen zde, nevypadá jako z " Nedělní školy " *5*
To ze je to ero stranka este neznamena, ze tu je vstup povoleny len individuam bez strednej skoly.
Bez obav, v pohodě chápu, co tím bylo myšleno. Pokud si ženy myslí, že na ero stránkách podobné vzkazy nebudou dostávat, tak jsou asi hodně naivní nebo ....
To, že o takové vzkazy nestojí, ty chlapy nezajímá.
Nejsem dáma, ale jen chci odpovědět. Mě by spíš zajímalo, co chlapy vede k tomu, avy ženským posílali fotku svého ptáka? V životě bych si nedovolil ženské, která o to sama nepožádá, něco takového poslat...fakt nechápu.*11*
I mne už hezká sbírka pinďourů přišla *3*
Včetně návrhů jak bych byl vykouřen, přeručkován,....plus scénář z akce atd.

Tak když tohle posílají chlapovi, u žen mi to vůbec nepřekvapuje *23*

Na druhou stranu to nehrotim, číst zprávy a prohlížet fotky mne nikdo nenutí, místo to nezabírá atd. Je mi to v podstatě jedno.

Miluji ty stěžujíci ženy, co mají stovky a stovky zpráv *2*
Jako by je to obtěžovalo, jako by to asi MUSELI číst a odpovídat. (často to je jejich jediná reakce od muže kde se jim nabízí a dvoří) *3*
Věřím že to chodí v hojném počtu, ale nemusí odpovídat, reagovat.....
Najviac ma mrzi, ze nie su eroticke zoznamky pre inteligentnych ludi separatne. Ono by aj zena s muzom pokecala, ale ked si uvedomim ze 90% muzov tu nedosahuje IQ 100 a chovaju sa tak ako popisujes tak sa uz necudujem. Kym som nevidel screenshoty takychto vzkazov, tak som tomu odmietal uverit.
Nebylo by tedy vhodnější chodit do nedělní křesťanské školy než na amatéry?
Staromódní prudérní. Staromódní prudérní.
Žádné, mám zablokované zprávy.