Peniaze za pozeranie

M + PAR

Dostali sme tip na pána ktorý sa len rád pozerá na milujúci par a vie za to zaplatit. Otázka znie koľko si máme vypýtať. Aká je bežne cena za tieto veci. Alebo máte skúsenosti so službami.
Ahoj som sexy prítulná shemale unavuje ťa stereotyp máš chuť zažiť niečo nové? ponúknem ti hlboký orál 69 anál pánsky anál bozkávanie zaučenie nováčikov feminizacia bonus nuru masáž a tantru.s/m. ostatné sa dohodneme u mňa začínam od 70e. .ČAKÁM NA TVOJ ŠŤAVNATÝ PENIS . Nájdeš ma od Nitry 10km.smer Hlohovec volaj 0901 701 790 Budem sa snažiť aby v mojej prítomnosti si sa cítil skvelo som maximálne diskrétna Ak nemáš záujem prosím nezavadzaj moje praktiky sú profesionálne❣❣❣
Samozrejme ak by mal niekto zaujem moze sa ozvT sme z Ba
Ahojte mi ponukame aj eroticku masaz s happy endom plus moze sa na nas pozerat a pytame 100 eur. Ale su aj drahsi co viem.
No ale nemáte ani fotky.
Kedysi tu bol super pár. Teraz majú nick Xxx00
To je super jebačka. Blond vlasy, štvorky, vyšportovaná.
mne by to bolo divne pitat peniaze, ak nieco robim tak je to pre radost,
Sú aj taký čo na tom zarábajú. *22**22*
V podstate každého osobná vec. Však všetci čo sme tu sme asi trochu šibnutý. *277*
Mne sa na nich páči, že sa na nič nehrajú - ponuka je jasná a cena tiež. Čo sa týka kvality - hodnotenie takýchto služieb je vždy subjektívne. Treba asi len skúsiť a vytvoriť si svoj vlastný názor. Myslím, že to je vždy lepšie, ako spamovať po fóre a pod rôznymi zámienkami ponúkať svoju partnerku akože zadarmo.
mne to nevadi ze za to beru peniaze ale ked uz zoberu peniaze malo by to aj nejak vyzerat...
Minule aj my sme dostali takúto ponuku od nemenovaného amatéra *1*
este aby nedoslo k omylu pisem o nicku erotickamasazvBA. ale zas v podstate su tu jediny co take nieco ponukaju
to ich sukanie bolo dost nudne mal som z toho taky pocit nech to maju rychlo za sebou. ona celkom pekna postava ale evidentne ju to vtedy nebavilo. garsonka totalne antieroticke prostredie...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
U vás je to hlavne strašne. A zážitok s pozerania nulový
Ja som sa bol na nich pozriet. Mas pravdu.
Prečo strašné? Podľa mňa je to v pohode.
Ahoj,, preco strasne? mas skusenost , napis ? zaujimam sa. dik.
to nie sú predsa sluzby vy sukáte a on sa pozerá takmer ako virtuálne