ktora chce mladeho?

som na starsie a som zo SK

Ahoj volám sa Peťo som zo SK konkrétne z východu hladám si sexualne založenu ženu ak by nejaka bola daj mi vediet prosim :-)) som mlady chalan hehe
Také bych bral starší ženu Liberecko- Královéhradecko.
Nějaká zkušená žena na zaučení 18 let. kluka z Prahy?
Nekdo z hk???????????????????????
pokud by mě zaučila čistě žena :)
Našla ný se tu starší co rada zajicka ?24 let praha
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
nechal bych se zaučit.. musí to být super nechcat se vzrušovat od šikovné ženy
A co v Praze? chci mít už poboku v posteli ženu a né mláďátko co neví... Rád už prožiju něco kde se zapojíme oba
Ahoj slečny a dámy.Fotky sem přidám dnes ale mel bych zajem o zauceni od nejake zkusene:-) díky okolí Svitav;-)
hledam starsy zenu ktra by mne zaucila a ktera by byla stale pri chuti na mladeho zajicka ja pri chuti jsem
hľadá sa mamina zo stred.SK pre mladého stále nadržaného panica s abnormálnym množstvom semena.
Ahojte, som mlady chalan, sexu nemam dost, stale som nadrzany a pekne mi stoji, ale som dost neskuseny a hanblivy :( Nasla by sa zienka ktora mi dvihne aj sebavedomie a necha sa ukojit na mladom vysportovanom tele? ;)
chledam starší ženu ktera by zaučila 18 leteho zajička ostrava
taky bych se rád seznámil s nějakou paničkou a nejradši bych byl kdyby to byl pár kde on je kandaulista
vyhovovalo by mě zlínsko nebo ostravsko
je mi 22 vysoký blonďák jestly máte zájem budu se těšit na kontakt
myslim ze jsem zkuseny vim co chci a mam rad vse co se zenskeho tela tyká
b.marty@centrum.cz
muz em si chvily povidat vymenit fotky a pak se nekde setkat treba na kafcu a popovidat si..
Ahoj hledám starší zkušenou ženu,kdyby se nějaká našla budu rád,dost mě to láká.Je mi 26.
prid k nam ,naucim ta poriadne
Ahoj,jsem mladík 20 let a líbí se mi starší ženy,dohodneme se?Kdyžtak mejl :flion@seznam.cz
Našla by se v Plzni žena? Je mi 24 a jsem student ;)
hladam zenu z pp ,ktora ma zauci....
nejaka z jizni moravy vysociny pro 26 leteho???? jinak nick kpete4600
a co takhle z brna.to je daleko?46 let ale neboj,nebyl bys první mladý muž.napiš j
Sci se s tebou rozmazlit přez sms, sceš se na mě kouknout sem od Brna a rád bych starší ženu
prid k nam mam rada mladych,uz som ich niekolkych zaucila