manželství a sex žádnej

po narození dítěte se mnou manželka nespí

Tipy a rady? Ta nadržensot se nedá už vydržet, má to někdo stejně? *471*
Já to mám stejně,pořád říká že je utahaná
A to víte, kdy se z ženy slepice stane kačena? Dva roky po svatbě. Jak na ni večer muž sáhne, hned se ozve: "Nech mě nech mě". Tuhle jse to říkal před svou sestřenicí jejímu manželovi. Ten zarytě mlčel. Na to sestřenice: "Hmm, ta zo já mám doma kačera"*22*
Pánové jaké ženy jste si vybrali, takové máte. Je těžké plakat nad zozlitým mlékem..
Verrunko, kdyby se ty ženy takto chovaly už před svatbou, tak je vás 90% stále svobodných. *5*
Kluci a muži, na co si stále stěžujete. Stejně se jednou vytřepete, lulín vám změkne a že se spousta z nás potom dodělává sama ani nevíte, protož už spíte. Takže opatrně.
arabello, možná to není chyba jen mužů *4*
Hej kámo,

můj kámoš tvrdil to samé. Žena s ním nemrdá. On chudák nadržený. Jednou jsme byli pařit a jeho žena začala mluvit o tom jak na ni sere s ničím ji nepomůže. Přijde z práce lehne k TV s pivem. Večer pak chce aspoň vykouřit.

Neříkám že Ty se tak chováš taky, ale ne nadarmo se říká chceš li mít doma královnu chovej se jako král. Chceš li mít doma krávu, chovej se jako vůl ;).
já ale přijdu domu a hraju si s dítětem a stárám se o vše okolo
Jojo mám to stejně a ještě jako bonus, třeba proč šel v tomto tričku apod furt jen sekýrování:) po porodu strašné...
No,jestli to taky nebude tím,že ji sex s TEBOU prostě nebaví?Z normálně sexuálně založené ženy se přes noc frigidka nestane....*14*
To se da, da se zit i nez nohou , bez zraku, ale neni to ono.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
první normální odpověď díky za radu
Něco pravdy na tvé radě je. Ale co má dělat muž, kterému jedna žena nestačí?
ona to ale nechce absolutně vůbec řešit
Jde o to, čemu říkáš řešení. Jestli to je dej nebo si vezmu jinde, tak se nedivím. Většinou ji to musíš po porodu znovu naučit. Trochu práce, trochu času. Zvaž si sám na co ji máš. *24*

Trochu drsně ... Jestli ti stačí jen kunda na sex, tak nevím, proč jsi ji udělal dítě.*23*

Z druhé strany, třeba to je opravdu jinak a už ji to nevezme. Určitě bych nějaký čas počkal a snažil se. Je smutné, když si časem už ani nemůžeš vzpomenout v kolika kundičkách jsi ho měl. *24*
děkuji za opodvěď, pomalu jak rada psychologa :)
<q>Tvá manželka prostě má povinnost ti dávat veškerou lásku, tedy i co se týká sexu. Ona má vědět, že jako normální zdravý muž prostě sex a uspokojení potřebuješ a pokud ti to neposkytne, jsi oprávněn ho vyhledávat jinde.</q>
No ty voeeee*9* mobilni stredovek *3*

<q>A neboj se, tvá manželka si dokáže moc dobře spočítat pro a proti a i kdyby sis našel nějakou bokovku, bude muset to tolerovat.</q>
Jojo :) ona si to umi dobre spocitat, ale nejlepe to spocita soud pri rozvodu a stanoveni vyse vyzivneho *3**3**3*
to je idiot co? manželka má jen povinnosti a žádná práva.povinnost šukat,povinnost polykat.......by mě zajímalo jk své povinnosti plní on! :) bože...
Povinnost šukat? Ty vážně vůl 😄😄.
2 Trichophilia: Ale za pokud uz jsou v tom deti je lepsi manzelstvi zachovat i za cenu nevery.
Rozchod rodicu je pro dite vzdycky trauma, zvlast pro maly dite. A deti holt vyzadujou jiste obeti. Nicmene nevim samozrejme jak to mezi nima je kdo ma vetsi vinu na tom odcizeni. A asi se to da napravit byt to trva dlouho.
jenže druhá strana už to pár let neřeší chápeš?
Já to tedy řešit zkoušel a vyslechnul, že na nic jinýho nemyslím a že jsem nechutnej. Zkoušel jsem pomáhat kde se dalo, aby fakt nenastala situace že je unavená... Já debil slyšel jenom že tohle a tamto. Stupňovalo se to. Po třech letech jsem se na to vysral. Pomáhám co je potřeba, udělám si svý a ať si žije ve svým smutným světě. Máme tři děti, nejsem takový sebestředný blbec který si myslí že pokud bude "čestný" a rozvede se, bude jim líp... Prostě rodina je základ. Mám pár známých se kterýma se scházíme, občas se seznámím s někým novým, a buď pokračujeme nebo pá... Sexu si užívám a doma se to taky uklidnilo...
Jde o to jestli nemá žena sex žádnéj a nebo žádnéj s tebou. To je asi potřeba zjistit. Pokud nemá žádný tak je to asi na odbornou radu, pokud žádnéj s tebou tak by ses asi měl nad sebou zamyslet.
Muži a hoši, na co si stále stěžujete? Já jsem "sama" už tři roky a taky si musím poradit. A určitě nejsem jedíná, ženské si ale takhle nestěžují.
T120
T120 Inaktiv vor 7 Jahren
To je pravda, brečí jen onani. Ženská sáhne na číču a je zticha *2*
Tak ted se ti ozve alespon padesat tech, co ti s tim budou chtit pomoct:-D
problém má samozřejmě tvoje žena.chce to radu odborníka
a my se známe že mě všude urážíš???
vydržet 3 roky? :) to snad nevydrží nikdo

To jsi si měl rozmyslet dříve než ti “ujeli nohy” *3* Ale na druhou stranu, chtít “přemýšlet” po někom, kdo nekomunikuje s manželkou a raději se ptá na foru, je utopie.
Zajděte do poradny a nebo si zvykni *3*