masturbácia na verejnosti

príhody píšte

Kto už masturboval alebo rád masturbuje na verejnosti alebo v aute?
Ja rád v aute a mám rád keď sa nejaká žena zastaví a pozerá.
zajtra 27.5. nudapláž v Presove nájde sa TOP/DOM bez kecov pre mojho zmrda bez zabran a stopky na veku a vzhľade nezaleži, chcem ho v lesíku mat použitého a poriade mdrkou napusteneho. dovolené s ním všetko
Ahoj dnes niekto na zlatých niekde v zadu na nude okolo 8:00-9:00 rad by som na niekoho nahého pozrel ako sa vyhoni
KOSICE zeleny dvor DNES ponúkam v aute od 19:10-20:00 svojho pasív zmrda na zadných sedadlách červený hyiundai i30 na orálne ukojenie REALNE
no klasicky vychod :D reči milion a skutek utek zmrda som poslal na zeleny dvor poslusne čakal na zadnych sedadlách v aute, dve autá opodiaľ stáli a nikto nič...východ je trápny na reýlne akcie.... (bearbeitet)
buduci tyzden idem sluzobne na vychod kto prioritne dominantny sa prida do trojky ku mne a môjmu zmrdovi? REAL s chuťou a bez zábran

V piatok (05.12) by som sa chcel/a vyzliecť donaha a masturbovať na verejnom mieste, pred kýmkoľvek. Košice, Prešov Píšte!
Fun vo vlaku? Teraz idem z BA do ZA Ex 607 TATRAN. 23 rocny nadrzany aktiv
Teraz honim na wc v Priori na Kamennom. Kto pride? Ja 23 chudy
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Chodím občas pohonkavať do lesov nitra parovske haje
Myjava okolie dnes niekto niečo ja mladý
rád honím v aute a často, v Prešove sa dá pekne pohoniť hore nad dialnicou, popr priemyselná zóna Záborské, ale aj pri Delni na parkovisku, alebo odpočívadlo dialničné Malý Šariš smer Poprad
Exhibboy
Exhibboy Inaktiv vor 3 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
ja si dnes vydidlujem anál niekde v Prešove, kto sa pridá aj ako divák?
Vcera som si vyhonil na luke. Bol som celkom nahy. To vzrusenie ze ma niekto uvidi bol fantasticke.
Hm aj tak tak niekde niekto videl vymakol už? Hm musi to byt rajcovne asi,, *24* len ake su reakcie ludi rozne potom no,,
Nájde sa niekto v Prešove? Chcel by som sa pozerať na niekoho ako sa robí.. možno sa pridať, urobiť ta :P
RAD SA PRIDEM UKAZAT MASTURBOVAT PRED DIVAKOM DIVACKOU DIVAKMI
Ja najma v BA..raz za čas v aute..odparkujem popri chodniku..ale nie moc preplnenom, kde je menej ludi..uz ma za tu dobu aj parkrat vymakli no musim davat pozor..a vyslovene vycitit ci sa dotycna osoba neurazi alebo ci by chcela..
Vcera som si fajnovo vyhonip na prechadzke v lese pri cervenom kameni, len tak necakane
To aj ja 🌲🌲🌲🌲 Kosice v borovicovom háji
Hm.. To aj taky háj borovicovy je v KE - a kde?? Som ani netušil... *5*
Zelený dvor dnes medzi 14:00 a 15:00. Budem úplne nahá. Masturbujem a fotím do nového albumu. Kľudne ťa vyfajčím kondómom.
pokec199
pokec199 Inaktiv vor 3 Jahren
Ja som uz masturboval aj v dialkovom autobuse, casto striekam na schodisku alebo v kabinkach na wc .. raz aj pri pisoaroch
to na nik nevidel, alebo akceptovali to
Zelený dvor dnes medzi 13:00 a 15:00. Budem úplne nahá. Masturbujem a fotím do nového albumu. Kľudne ťa vyfajčím kondómom.
Zena, dievca, par na pozeranie, spolocnu masturbaciu?
Niekto z KE kto to takto rád robí?
chodí niekto v Ziline honit niekam v aute?
muzi chodia honit na pramen v komarne co je pri novej strazi vzdy tam niekto honi ked som tam bol*49**71*
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Ja som si raz vyhonil v autobuse ked sim bol vzadu sam
Dnes som natrafil na típka, čo bol odparkovany v lese kúsok od Kosarisk. Kukal som, že čo robí auto v lese medzi stromami. A tam vzadu lezal chalanko upne holý *9*, len kuklu mal cez hlavu a honil si vtaka *49*. Trochu ním sklblo keď ma zbadal na chvíľu prestal. O chvíľu pokračoval ako by som tam ani nebol. Aši čakal skôr čaju jak čáva. Pekne to bolo. Trochu cudne*243* ale pekne *114* priznám sa, že mi riadne stvrdol, aj keď mi bolo trápne a stal som tam jak paralyzovany. No neodvážil som sa prísť až k nemu ale ani ma k sebe nevolal. Odišiel som skôr ako dokoncil *71* ja som sa vystriekal asi o kilak ďalej. Možno som niekomu spravil divadlo, bol som z toho taky nadržaný*71* no asi iba vevericam (bearbeitet)
Parada ja by som zostal dokonca, podlamna to presne chcel.... tiez poxeram na osamele auta ci volaco nerobia
Hm tak to by som sa zapozeral asi aj ja,,, ;)
Neviem, asi áno keď honil ďalej *49**3* (bearbeitet)
Včera som pozoroval na tomto mieste 48.763138 17.864248 pri výjazde z D1 na Nové Mesto n/V. Dobré miesto, prípadne aj na cruising v lesíku.
Zajtra sa tam pôjdem pozrieť..cca okolo 15...keby niekto chcel nachytat
Musím vyskúšať.....či tam niekoho nenájdem niekde
hm tak to muselo byt zaujimave,, tak vymaknut nejakeho niekde,, *24* alebo aj teba potom ak ta niekto nenapadne videl,, *24* (bearbeitet)
Bolo to dosť nečakané. Ale v lese nebolo ani nohy. Tiež by som si ho asi nevšimol, nebyť to v hore mimo cestu. (bearbeitet)
Myslis kosariska pri BA? Podla mna tam chodi pravidelne, takze ked ti nabuduce stvrdne, mozes porozmyslat co s tym dalej, rozmery mas pekne takze kuklac sa neurazi 🤭
Hm škoda že daleko,, aspon zapozeral by som sa tiež rad,, ;)
najčastejšie honím v obchoďákoch na wc, ale aj počas jazdy mimo mesta, popr zastavím popri ceste
Ja som bol včera svedkom toho, ako si sbs kar v službe v uniforme honil pri pisoari v jednom nemenovanom nákupnom centre. Vysielačku si položil vedľa pisoara a ulavoval si. Vraj chalan si pravidelne počas služby chodí na wc drngat. Podľa mňa je to dosť cez čiaru
podľa nás skôr naopak, je to ÚPLNE v norme, ved kto iný než sbs-KÁR si má v službe honiť KÁR? :-)
Ja by som.sa kukol 😂😂😂

V avione taky dedek chodi toto robit ma asi 160 cm a 100 kilo... to uz by som si nekukol
Občas to na človeka príde. Skôr je otázka či Ti to vadilo alebo Ťa to vzrušilo. Ja som za rôzne odreagovanie. Prečo mu nedopriať
Nie vôbec mi to nevadilo, pokojne nech si honí aj 3 x denne, akurát mi prišlo zvláštna že vďaka uniforme s príslušnostou sbs môže riskovať problémy v práci keďže nevie kto ho môže poznať a nahlásiť
hm no musi to byt asi "zaujimave" ak ta tak niekto vymakne, uvidi pri takych honkach tam*24*
Niekto spoločná honka diskret ?
Košice! Dnes! Štvrtok 15:00-17: 00 Krásne jazero. Opaľujem sa nahý. Odfoť sa a budem fajčiť. Som hlboko v hrdle.
Budem vzadu. Pri železničnom moste.
Košice! Pondelok 15:30 -17: 00 Krásne jazero. Opaľujem sa nahý. Odfoť sa a budem fajčiť. Som hlboko v hrdle.
Košice! Dnes! Štvrtok 15:00-17: 00 Krásne jazero. Opaľujem sa nahý. Odfoť sa a budem fajčiť. Som hlboko v hrdle.
Nejaký pár v ZV alebo blízkom okolí?
Lenze to je podla mna nerealne..
Co ked pojde okolo rodic s dietatom,alebo niekto takýto? Neviem,to je velmi odvážne... 😃
Veľmi dobrý nápad. Niekedy to budem musieť skúsiť. A ten pocit že ťa niekto môže sledovať a ty o tom nevieš, musí byť o to vzrušujúci.
Pohonil by som v okoli snv, mám 20 a láka má to von
Tiez rad honim...v obchodaku v kabinkach....vonku...v buse vlaku.. a auto
ja tiež občas...je to super... ale už dávno som to nerobil....že by som to obnovil?*3*
Rád si ho honis všade. Už ťa pritom niekto aj videl. Pozeral sa
Niekedy mozme spoločne.......;)
pokec199
pokec199 Inaktiv vor 5 Jahren
Skusali ste niekto honit na verejnosti v aute s tym ze ide okolo auta a vidi vas nejaka slecna?
Samozrejme, a snažím sa zaparkovať vedla nich aby som mal/ resp aby mala pekný pohľad ked nastupuje do svojho auta
Skor by ma zaujmal pohlad zien ze ked vidia masturbujuceho muza niekde na deke, v aute, alebo cez okno ze co si pomyslia. Ci sa im to paci alebo ho maju za uchyla. Alebo ked ho nachytaju niekde pri vode ze ci sa pozeraju alebo ako nato reaguju
vies co, ano za uchyla. Hlavne takeho, ktory evidentne chce, aby ho ta zena videla. ako ja to chapem, kazdy mame svoje chutky, tiez sa obtieram hocikde ked to na mna pride... na druhu stranu, je to vlastne take psychologicke zna--silne---nie. Ak ta zena nie je nastavena, je to v podstate necakana ukazka proti jej voli. + nikdy nevies, co ta zena ma za sebou a ci jej to fakt nemoze ublizit. Takze mne to pride velmi nefer.
velmi ma prekvapuje, ze v dnesnej dobe sa nemoze pouzit slovo ako zn---a----siln----eni---e.... ako keby sa to nedialo a muselo to byt vzdy v nespravnom kontexte. Neskutocne kam sme to ako spolocnost dotiahli.
Ja to tiež mám rád často a všade kde sa len trošku dá.
Mai napon 13-16 óra között meztelenkedek, maszturbálok a Domasa Polany gátnál.
Fotózz le és leszoplak mély torokkal.

Dnes som nahý medzi 13:00 a 16:00, masturboval v priehrade Domasa Polany.
Odfoťte a fackujte ma hlbokým hrdlom.
Kedden, 09.06.2020. 11-13 óra között, Velky Saris,(Presov) hátsó tóparton és 09.06.2020. 13:30-15:30 óra között, Kosice Krasna tóparton, a vasúti híd mellett meztelenkedek, maszturbálok.
Fotózz és leszoplak mély torokkal.

Utorok 09.06.2020. Od 11:00 do 13:00, Veľký Šariš (Prešov) na zadnom brehu jazera a 09.06.2020. Od 13:30 do 15:30 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, som nahý, masturboval.
Fotografujte a hlboko nasajte hrdlo.(deep throat)
Vasárnap (14.06.2020) 11-13 óra között, Kosice Krasna tóparton, a vasúti híd mellett meztelenül sétálok, maszturbálok.
Fotózz és leszoplak mély torokkal.
13:15-14:00 óra között Geca tónál a félszígeten várlak.
Gyere!

V nedeľu (14.06.2020) od 11:00 do 13:00 na brehu jazera Košice Krasna, vedľa železničného mosta, chodím nahý a masturbujem.
Odfoťte a šukajte ma hlboko v krku.
Čakám na vás na polostrove pri jazere Geca medzi 13: 15-14: 00 ....
No tak!
Dnes budem honit v aute na parkovisku v nmnv.pn.alebo v tn.ktora zena alebo par by chceli sledovat?napiste.
Skasos les tam sa da navela miestach
Skaros sorry preklepol som je tam vela dobrych miest nielen na honku.
Ja rád chodievam na prechádzky v dedine Miloslavov do lesíka. Už by to chcelo vidieť a stretnúť milú ženu, ktorá by bola ochotná sa len pozerať. Samozrejme s bezpečnostným rozostupom....😉
tam v lesiku v alzbetinom dvore som sukal byvalu *3**3**3**3**3**3**3**3*
Ak niekto pozná, tak na senníku lesnou cestičkou za rampou v obci Miloslavov Alžbetin Dvor ma nájde opaľovať sa nahého 😉
Mna by bavilo, ze zaparkujes vedla mojho auta, otvoris dvere. Honime a pozerame pri tom na seba......
Nikto kto by to vyskusal? 😊😊😊😊
Ahoj ja stým nemám problém. Ovšem až chodíš okolo nr
Dnes v nmnv alebo pn.zena,alebo par co by chceli sledovat?napiste
a co tak ist na korculiach v lete po zotmeni na hradzu - nahy?
hm muselo by to byt "zaujímave" teba tak vymáknut,, ak si velmi "nepohoršoval" okolie ;)
ja strasne rad si honim v aute.staci len zastavit pri ceste,malom odpocivadle,benzinke,alebo hocikde.
laebo honim ked sa idem rejst na bicykli niekde.
Ahojte..dnes v nmnv budem v aute honit..kto pride sledovat,zena,alebo par?piste
Dnes si ho chcem honiť pred niekym vo Zvolene.
Ahoj. No ako? Nasiel si niekoho?
Dnes do obeda v nmnv budem v aute..kto pride sledovat?
Dne snieko drazdiak hmm okolo 4 5 6 v lesiku
Ahojte..zajtra v nmnv do obeda budem honit v aute..ktora zena alebo par pridu sledovat?alebo ja mozem sledovat vas..napiste!
Dik ale hladam paralebo kocku.........
No na verejnosti je to asi niečo iného ako všeobecne outdoorovo. Napríklad v centre mesta plného ľudí a nikde v lesíku je rozdiel.
Dá sa všade nájsť nenápadne miesto. Na verejnosti nemusí byť v strede križovatky 😊. Ale na lavičke, keď trčí žaluď z krátkych nohavíc sa dá striekat celkom nenápadne. A pod.
Hm a ty tak zvykneš nenápadne? Vlastne skusenosti? Tak to ta laka, aj keby ta vymákol niekto? Hm no pekna predstava to hej,, *24*
Jo, vlastne skúsenosti aj s vymaknutim, ale aj ja som vymakol niekoho honit a dúfam ze ešte vymaknem. Vieš že mňa láka toho veľa 😁
Dnes budem v nmnv honit..pride ma sledovat,zena alebo par?napis
Ktory par alebo zena by chceli sledovat ako honim v aute,alebo vonku?rad sa ukazem:)nmnv,pn a okolie
Dnes v nmnv honka v aute,sledovanie?
A ty zvykneš niekde? Alebo len skusenost nejaka že si videl? ;)
Všade kde sa dá. Škola, práca, nejaké náhodné WC, bus, šatňa. Snažím sa pridať si do zbierky všetky miesta :D
ja tiez v buse aj amhd autobuse v tych starsich busoch este nemali kamery aj vo vlaku aj sex bol
Tiež som už honil hocikde.... A niekto si možno aj všimol... myslím, teda viem že hej. 😁
,,tak pridaj aj "fotozbierku" z tých miest ;)
Nezvykol som si robiť fotozáznam, ale keď najbližšie niekdd budem, tak zvážim. :)
Nerozumiem tomu ako sa da v takejto zime masturbovať v lesiku.Asi som už stary
Kde v Bratislave sú dobré miesta s možnosťou 🍀, že ma bude sledovať nejaká žena?😉
Určite sú. Ale prezrádzať ich určite nebudem
Dnes v nmnv zelena voda..ktora zena alebo par by prisli pozriet?
A jednotlivec by sa mohol prijist pozriet
Dnes v nmnv na zelenej vode..honka v aute,sledovanie??
Dnes je krasne..kto v nmnv pride sledovat?budem na zelenej vode:)
hm a aj ta už tak vymákol niekto niekde ? *4*
Kde v Kosiciach sa da nerusene vyhonit a divat sa?
Ako niesom z Košíc ale vihonit sa dá všade kde si trúfaš 😉 ja tiež honim kde si trufnem a stojí to zato ten adrenalín
Jo, musím len súhlasiť s tebou, ten adrenalín je riadna droga. 👍
niekedy láka taka predstava "vidiet vymáknut" niekde nejakeho honiča,,a sledovať ho,, ;)
Dnes niekto v petržalskom lesiku medzi prístavným mostom a Apolom?
Ja mám rád masturbovanie v aute alebo verejné wc a aj vo vlaku
Staci lem spileny strom dobre sa mu sadnut na tie spravne miesta hlava potm hore a nastupuju nase myslienky alebo Aj nieco skutocne je to len na nas