Šmíráci - ti co se rádi podíva

- ti co se rádi podívají

Našel jsem ve foru exibicionisty, ale nikde jsem nenašel šmíráky.
Tak pro ně je tato část fóra.
Díky za slušné a použitelné příspěvky.
A jinak jsme pár
Ahoj ja 30 let moc rad bych nasel par,ktery bych mohl smirovat,napiste dyztak do zprav ja normal kluk
Smiřujete fotíte natáčíte svoje milované ? Ja jo a je to super ..) uz jste někdy dostali svoleni šukat ji kdyz je v hlubokém spánku ?
Rad se podivam a rad se i ukazu bude li zajem. Ostravsko, FM a okoli? Kam zajit? Je tu par co si to rad rozda venku a nevadil by mu pohledny smirak ?
Já v zimě šmíruji ve wellness Lublaňská Praha.....Dám si dám saunu vířivka a koukám na páry....Jak se tam občas pomilujou....A někdy i honím....
Nejlepší je navštívit wellness Lublaňská tam je i soukromí možné.
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Super miesto na taketo aktivity su Kalameny pri Ruzomberku.Prirodne jazierko tepla voda .Vcera sme boli vseci bez plaviek.Super na sex.Odporucam.
Poraďte saunu nebo wellness v Praze...
Ahoj nechá se někdo šmírovat na Hodonínsku .Jsem z Hovoran přijedu rad i zaplatím.pište do vzkazu
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
tak to jsi koukal asi i na nás:-)
nevíš o nějakém zázemí v Třebíči nebo okolí? Pavel
Ahoj kdyby si o necem vedel tak bych se rad pridal a nebo podelil... Diky. napis
Jsem úplně normální kluk, sportovní postavy. rad se svlekam... kdyby jsi mela zajem o striptzyek ozvy se...budesli chtit mužes me fotit osahavat...i bez sexu - jen se ti ukážu - můžes zůstat oblečená). mam i webku.
Ahoj..hledam par na smirovani v prirode..jeste dnes od Prahy smerem Most -K.Vary-Plzen ..prijedu
Kdo by nás chtěl šmírovat při sexu?Olomoucko
ahoj,kolik vám je a co vše děláte..?honza
Nejaky tip na smirovaci misto v brne? Koleje, ubytovny, panelaky, kde se neco a casto deje? :-)
Ahoj rad se necham šmírovat nebo naopak hodonínsko
Ahojte, viete o nejakych zaujimavych miestach kde sa daju šmírovať páriky v Bratislave?
Ahoj všem rád bych se podíval na milující pár. je mi 40 a jsem ženatý. tak kdyby se našel pár nebo samotná žena ,tak písněte.
rád by som sa popozeral okolie Ke --Po
Nechtěl by někdo pošmírovat ve welnesu v Babylonu?Třeba už tuto sobotu?
Rád by som pozoroval pár pri sexe okolie Popradu, severné Slovensko. Dohodneme.. Ozvite sa.
Rad by som pozoroval zenu pri masturbacii. Velmi ma to vzrusuje.
najde sa niekto v ba par m+ž na koho sa možem pozerat len pozerat!!!
sme par este hladas niekoho na pozeranie ? radi by sme sa ukazali
Tak už jsem letos přistihnul u Chřibský jeden pár na mítince. Hned jsem seskočil s kola, opřel o strom a šel do křoví šmírovat.Ona byla sice trochu silnější, ale ty prsa, krása. Myslím že o mne věděla. Když jsem byl hotov, skočil jsem na kolo a honem pryč.
ahoj jen informace pro všechny, který rádi mrdaj, nebo se alespoň předvádějí na veřejnosti. Teď v sobotu bude speciální valentýnské saunování při svíčkách od 20:00 v saunovém světě v aquapalace v Čestlicích a slyšel jsem, že se tam budou organizovat skupinky na honení ve vířivce a mrdání na odlehlejších místech. Už minule to bylo super, docela jsem is tam užil. :-)Budete tam někdo? Já mladý kluk z Prahy s 21 cm pérem. Potkáme se tam? Pište
sice to nepatří až tak úplně sem, ale už dlouho se snažím najít pár, který bych mohl pozorovat při sexíku nebo alespoň při focení, ale vůbec se to nedaří, maximálně se najde pár, který si za to řekne nereálnou částku...ale snad jednou najdu pár, který to dělá proto, že je to baví a ne pro peníze...a všem co už měli to štěstí malinko závidím :-)
Prisel jsem nato ze nejlepsi je smirovat z vody,najdu si par ktery se uvelebi u vody,pak to okouknu jak se opaluji nebo mazli a jdu do vody jinym vstupem nez oni lezi a pak se koukam na ne z vody primo u nich,loni se mi to povedlo mockrat.Bohuzel,jak jsem ale prisel bliz tak prestali,zacali opet az kdyz jsem byl opodal,uz se zase tesim na slunicko
Rád sa pozriem na milujúci sa párik, keď mu ho baba honí alebo robí fajku, i na babu pri autoerotike, alebo i na dve kamošky, ktoré sa radi predvádzajú a ukážu svoje nohavičky či viac. Na oplátku ukážem ja vám ako si honím veľkého vtáka s veľkým výstrekom. vaše pripojenie možne, no vôbec nie je potrebné. skôr som zvedavý čo predvediete vy. prídem za vami po západnom slovensku (trenčín, trnava, bratislava, nitra, a okolie). pozývam vás na drink, alebo ak chcete rovno na vec sa ísť previesť do prírody. možme sedieť i v aute a navzájom nerušene sa pozorovať (ak by vás to rušilo nemusím sa robiť, možem sa len ticho pozerať, všetko iba ako sa dohodneme. Napíšte svoje predstavy a priložte nejaké foto. mirek.
sem zacatecnik.rad onanuji a rad se přiucim.najde se nekdo na zaskoleni?
A je moznost sa divat aj par na par??popripade dajte vediet .Tuzime sa divat na
par priestor mame alebo aj vonku navrhnite.
Rád by som Vás diskretne pozoroval / a pritop si honil /niekde na Liptove ako sa v aute milujete!ak máte záujem tak mi napíšte na e-mail, dohodneme sa!Ja symp.hetero st.muž
ahojky. také bych si od někoho nechal nafotit třeba novou galerku, nebo jen, aby se na mne někdo díval. Já z karlových varů - 29 let sportovní postava. byl by někdo ochotný mne shlédnout nahého - případně zda bych mohl před ním masturbovat a nic více?
Nějaké tipy na šmírování v Praze a okolí?
ak by tu bol par z humenneho a okolia ktory sa chce predviest tak rad sa pozriem
kam chodíte na Zlínsku šmírovat?
Setkame se treba dnes u vodarny vecer ve Veseli nad Moravou?
Chcel by som sa niekde Na Liptove /najrad. Rbk / pozerať na súložiaci pár a ja sa budem iba diskrétne pozerať a honiť si... Ak máte seriozny záujem tak sa ozvite-dohodneme sa.
Rád bych kohokoliv dnes šmíroval třeba ve Vojkovicích.
společná nahota, vzrušení, onanie, sexík???Příroda,parkovišt
společná nahota, vzrušení, onanie, sexík???Příroda,parkovišt
Rádi se díváme a někdy i přidáme.
Máme super místečko. Mezi Ves.n.Mor. a Mor.Pískem je odbočka na štěrkoviště a na druhou stranu k vodárně. Tak tam. Hlavně u té vodárny bývá po obědě plno. Vede tam cesta někam dál až na takový palouk. Tam je to super.
Tak pěknou pokukandu. Dnes jdeme taky.
Ahoj, chodí se tam stále? Nebo máte třeba v plánu tam zajít?
Dneska sme tam byly, a někdo asi i před nama,protože tam sou silonové ponožky. asi tam někdo nechal pro fetišisty 8ú
Taky se tam musíme zastavit kouknout
:-) tak to je velmi zajímavé počtení.
Já tam jedu dnes. Ráda se i přidám.
Tak se mi zdá,že jsi tam byla i dnes :-D.
Jsem jela kolem na skutru a mrkla. A opět plno.
tož jak pojedu na štěrk,tak se tam budu muset mrknout?doufám,že tam budete:-)
napiste kontakt, pridem na dohodnute miesto v trnave. diskretne. napiste svoje predstavy. chcete sexovat predo mnou? chcete vidiet ako onanujem? rad sa pozriem. sauna vyhovuje? diskretne. mirek
Ja sa rad pozriem. Treba sa len dohodnut kedy a kde.
Velmi rad by som pozoroval par pri "tom". Ziadny telesny kontakt. len BA :-)
Volakedy nebolo treba davat si inzeraty, stacilo sa prejs po lese a hned ste nadabili na kyvajuce sa auto. Teraz to uz asi nikto nerobi, vsetci su v praci :-) chi, chi
Pár z Brna,JM kde bych nevadil? Férové jednání.
Ahoj všem každý se tu chce ukazovat ale jen malo z vás tu má své fotky (TRAPNÉ ŽE)
Trapné spíše je když si někdo stěžuje,že tu nejsou fotky a sám je též nemá....
Ahoj, já a kamarádka hledáme muže / kluka / dámu / slečnu, který/á by se chtěl/a podívat na naše hraní. Jde skutečně jen o koukání, kdo to nechápe, nemusí vůbec psát. Ona blondýnka, 27/168/58 prsa c.3, já 27/185/70. Chci ji předvést cizímu, je lehce sub, takže půjde trochu o divadlo před tebou... Můžeme se domluvit na nějakém hotýlku, nebo přímo u Tebe. Jde o zábavu, ne o komerci! V případě zájmu se ozvěte zprávou..
Ahoj, jestli je váš inzerát ještě stále aktuální, rád bych se přihlásil jako vážný zájemce, kterého to hodně zajímá a který nemá problém respektovat omezení. Pavel
Jsem 33l,sport.postava,uroven,pokud je stale zajem,tak poslu tel.at se to vsechno zjednodusi...
Tak jsem šel jednou s přítelkyní řádit v autě na jedno odlehlé místo. Asi po 20 minutách koukám že kousek od auta někdo klečí a kouká.To jsme se jen kíbaly a Já jí dráždil na prsou.On mě viděl a odešel. Za dalších asi 20 minut se ohlédnu a ten honimír za stromem :-)) Popojedu k němu a on utekl.Když jsem to s přítelkyní rozebral tak nás vzrusovalo to že nás viděl Jí uspokojovat (žádný sex) a může jen koukat :-)
rad sa pridam ku skupine,alebo budem len sledovat par a sam sa urobim.alebo si ho vyhonim pred zenou.najdem tu niekoho?
Možem niekoho /aj pár/ DISKRETNE pozorovať ako si honí,masturbuje alebo súloží v Ružomberku alebo okolí.Ak máš záujem tak píš prosím na ddano@centrum.sk.Dohodneme sa kedy a kde.Ďakujem!Ja simp.doma nevyužitý muž.
Jetu nekdo kdoby chtel fota a menil je mam matku tetu sestru a jine
Pánové,chce to víc koukat ale ne se ukazovat moc blízko,mnohé páry si rádi užívají sexu když ví že je blízko šmírák ale i hodně páru toho nechá když se začne šmírák vnucovat,známe to z vlastní zkušenosti.
Stejné poznání mám sám. Proč se musí šmíráci tak přibližovat. Partnerce to vadí a potom je po všem. Někdo na šmírování na Moravě?
Já na šmírování používám minukamerku, nemusím být nutně u toho, pak se podívám kdy bucu chtít. Taky jsem byl s jednou paní (ne milenkou) v soukromém bazénku, chtěl jsem vidět, jak vypadá, tak jsem dopředu nachystal skrytou kamerku, která směřovala so otrvřené sprchy, dělal jsem pak, jako, že se na ni nedívám, když se sprchovala, ale pěkný záznam mi z toho zůstal. Ona to samozřejmě neví.
no tak ten záznam by mě samozřejmě zajímal, kdyby jsi ho mohl poskytnout, rád se něčím podobným také odvděčím
zdraví derbi
sme par a hladame niekoho normalneho voyera je to problem najst ziadny tu niesu a ked tak kazdy spekuluje a vyjednáva nad 3kou
Tak já zase hledám už víc jak dva roky pár, na který bych se jen koukal, a taky mám pocit, že tu takové nejsou...
jsme pár střední věk a jsme pro setkání někde u vody.Zbytek se uvidí.
To vies s jedlom rastie chut a je mozne, ze Tvoja partnerka, je taky kus zenskej, ktorej sa len tazko odolava.
Ale hadam to nie je az take zle a niekoho kto dodrzi slovo a bude sa len pozerat najdete. Ak nie, tak ja sa hlasim :o))
No třeba bych mohl být ten pravý??
čau rád bych taky mrkl na nějaký pár z Jížní moravy .
hledám ze zlína spřízněné duše a ty co se rádi předvádějí...
Šmírovat neznamená se s někým domluvit a pak se dívat.Šmírovat je o tom,Hledat a sledovat.Já často chodím k oknům na ubytovny,k oknům do sprch.Je to krása,vidět někoho,kdo o tom nemá tušení.A když se povede pár při hrách,nebo souloži jsem hned hotová.
přesně tak má vypadat šmírování...znám..
Také se rád podivám,je to super a vzrušující, manželka se taky ráda koukne, ale je jíto blbé. Ví někdo ve středu čech o vhodném místěna pozorování?
Mas pravdu, presne o tomhle je smirvani. Mam rad presne to co ty a taky to delam :)
To by ses chtěl domluvit na šmírování?Co je to za nesmysl?To je potom normální divadlo,to jdi na swingers,nemusíš tam šukat,jen se dívat.Šmírování se nedá naplánovat,jen hledat a nacházet,tak hledej,najdi a dobře se bav....
dohodnute to neni to orechove.....
Asi máš pravdu...přesto se náhodě dá trochu pomoct....a i tak to zůstane vzrušujícím...Vím co chci a mám jasnou představu...
Taky bych se rád díval na souložící pár a udělal se u toho. Jenže takové páry nebo ženy tady nejsou, neexistujou.
ahoj, jsme pár a myslím, že bychom se na něčem domluvili, jestli máš ještě zájem
mirbr:pokud jsi reagoval na můj text tak mi posli sz
taky bych se rád podíval, nebo šmíroval z dálky. Střední Morava, Ostravsko
Takový pár lehce najdeš,ale musíš vysolit a pod litr to nebývá...Nechají Tě podívat zblízka,můžeš si říct,aby zůstali v nějaké poloze(třeba napůl zasunutý),můžeš si domluvit hoňku nebo připojení...Tak ať se Ti zadaří!
caute, rad by som pozoroval nejaky par, v prirode, na dohodnutom mieste, alebo u vas doma, je tu nejaky sympaticky par, ktory to ma rad, ked ich niekto sleduje a robi sa pri tom? diky
Ráda se zůčastním vašeho milování a sama se při tom asi taky udělám....ráda bych viděla orgasmus vás dvou.....můžeme se potom i vystřídat....
a nemas chut se 10krat udelat matku sem udelal 16krat nejdriv se divala jak onanuju pak meji dala mela si 10org.
A pak jsi se probudil pubertáku,co?
Dobře, napiš na náš mail něco víc, hlavně kdy a kde
taky bych vas rad smiroval a honil u toho ocas