Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Já mám 17/5cm. A setkal jsem s tím, že mi řekla, že je to kláda a další, že je malej :D. Záleží na zkušenostech protějšku :)) nic bych si z toho nedělal, když ženu uspokojíš :))
Paneboze 14 cm... to kdybych mel ja tak chodim kanalama. Je to skutecna tragedie.
A že se nepochlubíš,kdy máš takový
Tak jste Mě mooc potěšili Budu rad popřípadě i když se mi někdo ozve. Techniku mám naštěstí dobrou a miluju milování. Jinak hodně stříkám jestli to někdo rád. Jste hodný Děkuju Vám
Možná to nechce hledat s inzerátech. Víš že máš techniku dobrou ,ale nevíš jestli máš dost velký ...
Techniku máš dobrou a hodně stříkáš.....úžasné osobní hodnocení 
Co dělá s těmito přednostmi takový pičobijec na tomto serveru?
Dámy, není nač čekat, je váš....
Co dělá s těmito přednostmi takový pičobijec na tomto serveru?
Dámy, není nač čekat, je váš....
To se sice říká už půl století ale zatím neznám nikoho kdo by to praktikoval.
Já tu nedávno viděl galerku s kopřivama, hrozný
Jo to je přesně, rvou si tam kde co a pak jim normální pták nestačí a shání přes inzeráty abnormální choboty.
opravdu?
bych chtěla vidět kdyby s tebou chtěl šukat chlap s 5cm

bych chtěla vidět kdyby s tebou chtěl šukat chlap s 5cm
A ono něco takového existuje? Jako nemyslím v klidu....
Ano, říká se tomu mikropenis, tzn. penis v erekci do 7cm délky. Ale trpí tím pouze 0.6% mužské populace na zemi.
jo existuje.taky jsem nemohla věřit..
a to mi chceš říct že takový tě uspokojil?
to snad né
to snad né
Žena se da uspokojit jinak než penisem.co chlap nemá na velikosti může dohnat jazykem a prsty.Uz sem to psal několikrát.Doslo někdy nekomu že s čím se chlap narodí to má.Nic s velikostí penisu neudělá.Co mu příroda nadelila to má a nic s tím neudělá.Talze někdo ho má většího někdo menšího.A posmivat se kvůli tomu někomu nebo ho ponizovat a zesměšňovat to je ubohost.Muj nazor teda
není mi 15 abych nevěděla jak se dá žena uspokojit.
máš pocit že se někomu vysmívám? to se pleteš.
jen říkám že 5cm mě neuspokojí.
jen by si tady chlapi měli uvědomit že když oni odsuzují třeba baculky,my máme právo posuzovat penisy
můj názor teda
máš pocit že se někomu vysmívám? to se pleteš.
jen říkám že 5cm mě neuspokojí.
jen by si tady chlapi měli uvědomit že když oni odsuzují třeba baculky,my máme právo posuzovat penisy
můj názor teda
Jablka a hrušky. Za to že jsi tlusté prase si můžeš sama, za to že má chlap malej penis si sám opravdu nemůže. Lepší příklad by byl, když by chlap odsuzoval ženu za malá prsa, pak by ona mohla jeho odsuzovat za malej penis. (A ani se nezkousej vymlouvat na štítnou žlázu nebo podobnou blbost, tímto problémem trpí tak 1% že všech těch lidí, kteří se na to vymlouvaji.)
...tak tlusté prase...hm... a ty víš jak jsem těm kilům přišla? třeba beru léky po kterých se hodně přibírá.já nemám zapotřebí se vymlouvat chlapče. ale hulvátovi jako ty nemá cenu cokoli vysvětlovat. však se neboj,taky na tebe dojde
Dokonale předvídatelná reakce.
Ono se to má takto, můj komentář totiž nebyl útok na tvou vyžranou postavu. Mně je úplně jedno jestli je někdo tlusté prase a nebo hubená tyčka, dokud s tím nezačne otravovat okolí. Navíc u starých lidí je dobře známo, že se jejich postava mění a nechává si často kila navíc.
Můj komentář byl útok na tvou hloupost smát se někomu za něco, za co on sám nemůže, jen proto, že on se ti směje za něco za co si ty můžeš. Krásný příklad by byl, kdyby se ti mentálně postižený člověk smál za výběr tvého oblečení a ty by ses mu kvůli tomu smála za to, že JE mentál a retard.
Samozřejmě jsi tohle jádro mého komentáře naprosto a cíleně vynechala a místo toho se uchýlila k té ubohé taktice: "někomu jako jsi ty to stejně nemá smysl vysvětlovat".
Hezké svátky
Ono se to má takto, můj komentář totiž nebyl útok na tvou vyžranou postavu. Mně je úplně jedno jestli je někdo tlusté prase a nebo hubená tyčka, dokud s tím nezačne otravovat okolí. Navíc u starých lidí je dobře známo, že se jejich postava mění a nechává si často kila navíc.
Můj komentář byl útok na tvou hloupost smát se někomu za něco, za co on sám nemůže, jen proto, že on se ti směje za něco za co si ty můžeš. Krásný příklad by byl, kdyby se ti mentálně postižený člověk smál za výběr tvého oblečení a ty by ses mu kvůli tomu smála za to, že JE mentál a retard.
Samozřejmě jsi tohle jádro mého komentáře naprosto a cíleně vynechala a místo toho se uchýlila k té ubohé taktice: "někomu jako jsi ty to stejně nemá smysl vysvětlovat".
Hezké svátky
nebyl to útok? a co jiného je že mě nazveš tlustým prasetem?
nikomu se nevysmívám.jen je tady dost ubožáků,kteří se baculkám vysmívají za jejich kila,a přitom oni sami evidentně nemají co nabídnout.tak to můžou brát třeba tak,že je skore vyrovnané
a ano.někomu kdo o životě neví evidentně vůbec nic,nemá cenu nic vysvětlovat.
nic o mě nevíš,neznáš mě,takže nepoučuj
je mi tě fakt líto zajdo
nikomu se nevysmívám.jen je tady dost ubožáků,kteří se baculkám vysmívají za jejich kila,a přitom oni sami evidentně nemají co nabídnout.tak to můžou brát třeba tak,že je skore vyrovnané
a ano.někomu kdo o životě neví evidentně vůbec nic,nemá cenu nic vysvětlovat.
nic o mě nevíš,neznáš mě,takže nepoučuj
je mi tě fakt líto zajdo
Opravdu ubožák,vždyť baculky jsou tak krásný a hlavně mají jiný rozum než vychrtlý holky
evidentně si dlouho nevrznul,proto ten zuřivý útok
toho ubožáka je mi taky líto, měl by se naučit trochu slušnosti. Chápu, že některým ženám je 15cm a méně málo, za to jim nikdo trhat hlavu nemůže, každá se zde může vyjádřit co jí vyhovuje.
Čtu toto téma a docela se bavím.. Sám mám asi 15-16 cm, je mi 60 a kdysi jsem opravdu sexem žil.. Nikdy si žádná žena nestěžovala ( bylo jich cca 70-80?). Opravdu to není až tak o velikosti, spíš o přístupu k ženě, technice a hlavně nebýt sobecký. A pro některé jedince: žena je vždy žena ( i když je v sexu v rámci her třeba poslušná čubka..)
jj.asi tak nějak
rozumím,ale 5ti centimetrové péro prostě neuspokojí
Nemusí to být bolestivé
S citem a s láskou
Ten můj by ti tak slušel....
S citem a s láskou
Ten můj by ti tak slušel....
Neboj, vše bude....bude brzy dovča
Myslis? Já bych teda řekla že ten náš uspokovací bod o moc dál není. Proto každá sexem znana žena ví, že k uspokojeni opravdu netřeba 18 cm
:D :D TOP koment :D ... Ale nebuď tak zla na dámské přirození :) vždy za to může chlap ten ji vytahal :)
Ale když cvičí, tak je to zatracený rozdíl. A to i u začátečnic.
On to nemusí být vždy jen chlap..
Buď v klidu, 14 cm je dobrá hůl 
Určitě ženu uspokojís. To že některé chtějí velké, na to se nedívej , polovina z nich má jen velké oči a potom fňukají
A pokud se jí bude zdát malý, strč ji ho do zadku
Určitě ženu uspokojís. To že některé chtějí velké, na to se nedívej , polovina z nich má jen velké oči a potom fňukají
A pokud se jí bude zdát malý, strč ji ho do zadku
Přesně tak,pak si možná i bude stěžovat že je moc velký.
mam pocit, ze evropsky prumer je 13, takze imho v pohode.
Když nemůžeš oslnit velikostí tak se snaž to dohnat technikou.Pokud žena bude po aktu uspokojená tak se ani tak nebude zajímat čím jsi to dokázal ale bude ji stačit že jsi to dokázal.

Mam ho maleho
Mam ho maleho myslite ze nejaka žena ma rada