Oral bez..

Opravdu tak hloupý?

Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Největší roznašeči jsou buzeranti a jejich odvozeniny říkající si BI(buznoidní idioti).
Ex na kondomu trval. Protože mi to vážně nechutnalo, vyzkoušeli jsme snad všechny možné i nemožné příchuti... jedna byla horší než druhá. Kouření jsem tenkrát upřímně nesnášela. Kdyby mě to mělo živit, raději bych orální sex vůbec nenabízela.
Ty ses nakazil, nebo proc ten vybuch?:-) Je to jejich boj... jejich a jejich zakazniku...:-)
Kdepak, troufnu si říct, že když se mám rozhodovat (a to platí o čemkoliv) prvně si seženu vstupní informace (v tomto případě, možnost nákazy, druhy, četnost v ČR a světě div se je toho dost a stále přibývá) pak je na místě proces rozhodovací jak toto riziko snížit na minimum a pak už jen vyhodnocení zda zážitek stojí za to podniknout i s tímto minimem nebezpečí. A teď tady bude hromada komentářů, že to je jak sex v atombordelu , jak to nechutná, jak ve šprcce nic necítím. Dělám u ZZS a kamoš je na Venerologii a to jsou příběhy :-( a za každým je buď: já nevěděl, já věřil a že jsem se na to nevysral. Sex mám rád, ale své zdraví víc. A to že cizí ženě neposkytnu orální sex ji dokážu vynahradit troufnu si říct 100x jinak, mám rád tantru, olejové masáže s oddalovánim orgasmu a to jak dávat tak příjmat a to je pak jízda.
Ahoj, nejen kurvičky, ale i plno párů co pozvou dalšího k sobě a různé kombinace výměn párů až po hromadné mrdanice, kdy každý zodpovědně použije prezervativy ale vykouřit nebo vylízat to se už dělá bez. Doplněno vtipným komentem : "ochutnal/a amatera/ku". Zdraví je jen jedno a pokud protějšek dobře neznám, tak vše jen s a nelížu (orální fólie se snad pro nezájem už ani nevyrábí).
To musí být hrůza...Do toho bych nešel...
Já lížu kurvám prdelokundy přes svačinový mikrosáček....spokojenost.
Ve vašem virtuálním světě klidně ten sáček odložte, od olizování monitoru ještě nikdo nic nechytil.
Dobrý den, děkuji za upozornění, tímto tedy odvolávám co jsem odvolal a slibuji, že s rouškou lížu. 😜😜😜
a on tě někdo nutí dělat orál bez? to je přeci tvoje volba ne? *22**22*