Hetero muzi čo chcu skúsiť gay

Bisex gay hetero

Sú tu nejakí zrelí muzi čo chcu skúsiť sex a mladšími chalanmi?
tužim po tom už roky len neviem ako začať
Môj názor...
Akonáhle chce niekto vyskúšať rovnaké pohlavie, nie je hetero.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Myslim že v niečom je trocha pravdy, aj ked to maloktory chlap prizna, ale už aj v puberte v ramci akeho si spoznavania svojho tela alebo zo zvedavosti si chlapci v mladom veku zvyknu spontanne vyhonit aj pred sebou alebo vzajomne alebo sa o tom bavia či porovnavaju si vtakov atd, alebo aj pri nejakych akciach oslavach sukromnych kde asistuje aj alkoholl sa spontanne nechciat niečo udeje atd atd,,,, Bez toho aby to vtedy riešiil či je hetero bi či gay, a ked aj v dospelosti už potom to vobec neriešili - ale tou skusenostou ak si chlapec v puberte alebo chlap v mladom veku priešiel tak svojim sposobom to mizive percento tam je,, aj ked teraz je striktne zaryty tvrdy heterak a nepripušta si nič take ani len aby sa na neho chlap pozrel,,, Teda to je moj nazor na tu temu.
suhlasim s tvojim nazorom ma taky isty
"Proste nikto z nás nieje 100% heterosexual a to je proste holý fakt."

Toto je holý fakt? Ako si na to prišiel? Je to len tvoje tvrdenie podložené ničím... Toľko nezmyslov napísaných v jednom príspevku som už dlho nevidel. Čo sa hanbíte priznať si, že ak občas túžite vytrtkať chlapa, tak ste pri najlepšom bi? Veď na tom predsa nič nie je. Svet sa pre to nezrúti... *108* Môžete sa tu hrať na hetero a nazývať nás ostatných hejtermi, ale samých seba aj tak neoklamete. *378*
Kľudne môžeš svoj predošlý príspevok obhájiť. Odvolávaš sa v ňom na nejaké holé fakty a roky štúdií... Rád by som si ich pozrel. *79*

A ešte doplním niečo k tejto pamätnej vete: "Každý z nás je svojim spôsobom malým percentom gay, v určitej situácii, prostredí a kolektíve má človek svoje pudy ktoré proste nejde potlačiť, tak ako každý z nás môže byť vrah."

Ja som na svete už zopár rokov a hoci som mal pár krát chuť niekoho zabiť, tak chuť na chlapa som teda ešte nemal ani na sekundu. Kedy sa to u mňa dostaví? V 60-tke? *413*
ak si si sebou taky isty, mozeme urobit stavku :D
Napíšte ja 33 176 68 pasiv z Galanty
Názov témy je nezmyselný. Hetero je hetero. Ak chce chlap niečo s chlapom, nieje hetero. A ak tvrdí, že je hetero, tak klame. To len k nazvu, pretože nemá zmysel.
ani nevies ako sa mylis. kopec hetero chlapov alebo zien vyskusalo nieco. vyskusaju a vybavene, dalej su hetero. neznamena, ze zrazu sa stali bi. kopec ludi aj v tinedzerskom veku vselico povystraja, ale potom sa uz k tomu nevrati. Je to az zarazajuce kolko ludi si u nas mysli, ze ked niekto nieco vyskusa, hned musi byt bi.. Niekedy aj alkohol spravi svoje, inokedy nadrzanost alebo zvedavost.
Občas je niekedy chut mat "taleho mladeho utajeneho nevytočeneho gaya" aspon za kamoša, aj ked serioznych rozumnych diskretnych je tu malo,
Ja by som rád mladých ak by mal niekto záujem napíš
ahoj ja bysom rad pofajcil viacerych bukkake akcia a vystrek do ust, ja subik*71**74**92*
Tak aj vidiet taku akciu musi byt rajcovne,,*4*
Aj ja by som rad posluzil ako subik viacerym naraz.
Ja bych ti dal poradnou davku, dejte vedet. Pokud bude takova akce.
Napis ak si hetero a chces skusit dvom Kosicanom.
a: naco tu rovnaku temu zakladas dvakrat.....??? amateri.com/sk/forum/17957/hetero-co-chcu-skusit-gay-sex
b: ziadny skutocny hetero muz nechce skusit gay sex. Teda hladaj v radoch bisexualov
To som založil dva krat nechtiac pardon