Orgasmus - ženy

Nelze orgáče

Ahoj, je mi 29 a nějakého už jsem měla tak jako každá z nás tady, ale co chci říci.. To že holka křičí neznamená že nás pánové uděláte, víceméně je to jen herecká scéna a ženy sáhněte si do svědomí. Zkrátka sex vždy končí orgasmem u muže a my jsme jen pro držení a přivítání nového člena do světa. Každy si myslí, že když mě lížou, tak mě udělá.. Hele měla jsem kluky s 10 - 15 - 20 a jednoho i s 24 cm a žádnej mě neudělal a je mi 29. Sex je fajn, ale nám ženám jde spíš o fyzický kontakt s mužem než o to že v tobě někdo je, že ženy? Pá Lenča.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
:) je tu nejaka co by se na me udelala a pak bych ji vylizal
No v podstate ma slecna malinko pravdu ale musim k tomu povedat ze kazda zena je ina a na kazdu ine plati a kazda zena sa da doviest do vytuzeneho orgazmu a to ze zena krici to ani by nepovedal ze je jej orgazmus ked sa zena urobi skor sa jej klepu nohy cela sa chveje a je jej dobre aspon take skusenosti mam ja
Chudák žena, co to nezná :) Jasný, že jsou ženy, co jim to jde hůř, jsou i ženy, který nikdy orgasmus pro sexu nezažily...ale těch, co ho opravdu zažít nemůžou je minimum. Resp já takovou ještě nepotkal :-D
Zkus nad tím míň přemýšlet, ono to půjde ;)
Já se asi omlouvám dopředu. Ale to, že jsi nikdy neměla orgazmus, není chlapova vina. Teda jen chlapova. Co tak si najít někoho kterýho k sobě pustís úplně?
Tak ti to jeste nikdo neudelal pořádně.mám orgasmy pri všem
Mě je 32 let. První orgasmus jsem s mužem (nepočítám že jsem se udělala sama) měla až teprve v 29 letech. Do té doby mi to prostě nešlo. Možná to bylo mnou, možná partnery, netuším. Teď už s tím problém nemám. Náš sex doma někdy končí mým orgasmem, někdy jeho orgasmem někdy orgasmem obou.
Ja mela svuj prvni orgacek asi v 10ti pri hodine telocviku :) splh o tyci...ani jsem nevedela,co se mi to deje,ale bylo to kraaasne :)
O tom by chtěl vědět víc,zní to zajímavě.

Také si myslím, že jisté věci přichází časem.

Pokud si žena při masturbaci umí udělat orgáč sama a s muži jí to jde špatně nebo vůbec je celkem úsměvné tvrdit, že je to chybou mužů.
Spravne, ruku na srdce:) Nebo kardiopocitac Sencor na zapesti - uvidite tlak a tep.
A co když má mírnou tachykardii? *3**3**3*
když bude mít tachykardii, tak jistě nebude mít chuť něco předstírat a křičet jak tygr *4*
Nevím, pro bych si měla sahat do svědomí a něco hrát...prostě, když to zrovna nejde, tak to nejde...naštěstí to většinou jde a mě zrovna ten pocit, když je muž ve mně dost baví...někdy ho doslova prosím, aby už do mě šel...Možná by jsi nám mohla říct, zda orgàč máš aspoň, když si to děláš sama...
A co když taková “noční můra” křičí jako by ji ojížděl Tygr? Samozřejmě Tygr z Mompračemu :-D
Ja nevim teda, cervenej nick, vek 25 let, tady pise 29 let, na fotkach skoro samy pera.
Take me to zarazilo. Cerveny nick a devet fotek chlapa ocividne samofocenych a par anonymnich fotek nejake zeny. Text, ktery nedava smysl... co si o tom myslet?:-)
Ať se snažím, jak se snažím, tak nějak nechápu co tím chce autorka říct :-D
Prvně začne u křičení, pak že je jen nádoba na dítě a skončí tím že neměla ještě orgasmus. Nebo snad někdo jiný to chápe? :-D
Stěžuje si na svoji neschopnost se udělat. To je to celý.
Souhlasim...je to jeji neschopnost...nemusi tu nadavat na muze.
Apropo, a opravdu to je neschopnost muzu? :-) Co když patri k tomu určitému procentu žen, kterým je orgasmus proste “sebrán” tělem? :)
A proč tam zmiňuje to křičení a hereckou scénu, kdy si tím sama sobě defakto lže?
No jako podle toho co tam vše zatáhla mě to tak příjde :-D