Bolest při sexu

Bolest při sexu

Ahoj, myslím že tady by jste mě mohli poradit.
S přítelkyní jsme měli problém a to její bolest u sexu. Na gynekologii ji dali prášky (i mě) že cosik s hygienou. I po praskach ji to ale bolelo. Když jsme se rozešli tak spala s jedním klukem a říkala že ji to nebolelo takže to musí být mnou. Jsme teďka zase spolu a já se bojím že když se spolu vyspime a bude ji to zase bolet, tak nebudu vědět co dál. K jakému lékaři kdyžtak jít a co vůbec říct? Setkal se už někdo s tím?
já bych to viděla spíš na gynekologický problém.tuhle bolest vyvolávají často např.myomy.měla by se nechat pořádně vyšetřit
Tady to nevyřešíš... tak snad víte, ke kterému lékaři jít , a co říct ? popsat problém .. Věřím, že málokdo běhá rád po doktorech, ale když chcete problém vyřešit, tak asi nic jiného nezbyde.
A co pro začátek třeba při tom zkusit prezervativ, pokud to není velikostí, tak by to bolet nemělo a můžete pátrat dál.
Prezervativ a lubrikační gel mám v plánu. Jen mám z toho strach
Zřejmě se už vyléčila, když jí to s jiným nebolí. Jestli byla příčina u tebe, nezjistíš jinak, než že ji znovu ošukáš.
V hlavě mě běhá hlavou že co budu dělat když to bude pořád špatný a mám z toho strach
Tak zkus nejdříve styk do pochvy a ne se hned cpát do análu.*6*
Co velikost přirození? Už jsem to od jedny kámošky slyšela
Na začátku bylo vše ok, takže si nemyslím že je to velikostí
On píše, že byl problém v hygieně. Na té nemá velikost vliv.