já bych to viděla spíš na gynekologický problém.tuhle bolest vyvolávají často např.myomy.měla by se nechat pořádně vyšetřit
Tady to nevyřešíš... tak snad víte, ke kterému lékaři jít , a co říct ? popsat problém .. Věřím, že málokdo běhá rád po doktorech, ale když chcete problém vyřešit, tak asi nic jiného nezbyde.
A co pro začátek třeba při tom zkusit prezervativ, pokud to není velikostí, tak by to bolet nemělo a můžete pátrat dál.
Prezervativ a lubrikační gel mám v plánu. Jen mám z toho strach
Zřejmě se už vyléčila, když jí to s jiným nebolí. Jestli byla příčina u tebe, nezjistíš jinak, než že ji znovu ošukáš.
V hlavě mě běhá hlavou že co budu dělat když to bude pořád špatný a mám z toho strach
Tak zkus nejdříve styk do pochvy a ne se hned cpát do análu.
Co velikost přirození? Už jsem to od jedny kámošky slyšela
Na začátku bylo vše ok, takže si nemyslím že je to velikostí
On píše, že byl problém v hygieně. Na té nemá velikost vliv.

Bolest při sexu
Bolest při sexu
S přítelkyní jsme měli problém a to její bolest u sexu. Na gynekologii ji dali prášky (i mě) že cosik s hygienou. I po praskach ji to ale bolelo. Když jsme se rozešli tak spala s jedním klukem a říkala že ji to nebolelo takže to musí být mnou. Jsme teďka zase spolu a já se bojím že když se spolu vyspime a bude ji to zase bolet, tak nebudu vědět co dál. K jakému lékaři kdyžtak jít a co vůbec říct? Setkal se už někdo s tím?