Moc takovych asi neni , aspon soma by to neklaplo, jinak to je podle mne moc rajcovni 😉
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
V minulosti jsem chtěl aby si moje bývalá manželka zašukala s mým kamarádem. Na oplatku se chtěla dívat jak si navzájem honíme a kouříme ptáky. Mě to až tak moc nevzrušovalo, spíš to jak si s ním pak zašukala
Tvoje bývalá manželka byla móóc moudrá paní
Vidim to naprosto stejně. I 2 muži v akci je zajímavá podívaná
mě se zas muži v dámském hnusí 
život už je takový
život už je takový
To zni az moc lakave ani bych se nebranil😉
oba dva jsme s mužem bi. Mě se líbí, když ve trojce si oni dělají orál, mě to velice vzrušuje a mužovi se zase líbí, když s kamarádkou si také děláme orál. Dál, než do orálu manžel nejde.
Mě to baví, často i při masturbaci jako představa.
taky mě to baví..někdy je to to jediné u čeho se maximálně vzruším
Líbilo by se ti třeba i když by se před tebou muž dělal análním kolíkem a i toho vytikalo semeno?
V minulosti když jsem chtěl aby si moje bývalá manželka zašukala s mým kamarádem, jsme si před ní museli kouřit ptáky. Až tak moc mě to nevzrušovalo, ale následně mě vzrušovalo když si s ním zašukala
si představuješ jak to spolu dělaji třeba jak štipaji dřevo na chalupě
Vždycky se najde někdo, kdo chce být za každou cenu vtipnej a asi jsem divná, ale z 95% mě to přijde strašně trpný, sorry :)
No, já teda nevím, ale vždycky si představím Jaro Slávika, jak u toho koulel těma svýma očima
a moc sexy mi to nepřijde...
Hmmm a jeden nestačí ;) já myslím že jo ne ?
A co taková samohanka, to se snad nepočítá...?!
... je to považováno za plnohodnotný sex s osobou, kterou máme nejraději (nebo bysme alespoň mít měli)!
Moc statické?!
Možná tak pro nějakého jogína či tantristu… To bys čuměla, co všechno se nechá dělat!

Podívaná na muže
Vzrušuje damy pohled na muže?