Občas se mi stalo že 16 bylo málo...Tohle se předem běžně ženám neříká a většinou je to překvapení.Nic to nemění na tom, že když je je někdo lempl ,tak nepomůže nic.Schopnost napojit se na ženu a vnímat ji , rozhodne o všem.Nikdy jsem si nebral osobně negativní poznámky k mému vybavení 👍🙂 Další věc je velikost vagíny. Ženy s neznalostí funkce pánevního dna jsou v" pasti velkých penisů".
Nejde o to jestli velký nebo malý, ale o to jestli je to chlap nebo idiot
Velký nebo malý.... hlavně, že to umí a nesmí být idiot. Protože velký neznamená, že to bude stát za to :D
ja rad hodně velke, ale je to nedostatkove zboži
Mám většího (20/6) a zatím si žádná nestěžovala, ba naopak :) Měl jsem i ženy, které údajně s mensším orgasmu nedosáhnou.. A ano samozřejmě je potřeba s větším nářadím zacházet, bezpochyby. Pak se hezky vleze do krku i analu.)
My jsme jednoi k sobe pozvali pana a ten ve vzruseni mel, tak cca. 14 cm a to je malo....
14-15 cm je takovy prumer v CR (dle statistik na internetu), tak bych tu zas nepsala, ze 14 cm je malo (chlapu s komplexem malyho pera je vic nez dost, i kdyz treba vubec maly pero nemaj). Byvaly mel 17 cm a treba pri poloze zezadu nemohl ani "na doraz", protoze to bolelo... A urcite nejsem jedina, ktere vic jak 15 cm nevyhovuje...
Velký je fajn, jde hlavně oto, aby to ten muž s ním uměl, a věděl co sex s velkým obnáší
Myslím že muž to umí úplně stejně s velkým tak jako s malým. Jednoduše musí pracovat s tím co má k dispozici.
Nemyslim. Pises "musi" pracovat. O cem zeny mluvi je spis to, ze velci casto nepracuji s nicim a spolehaji na svou velikost, zatimco mensi se vic snazi.
Menší se více snaží....no já taky občas od ženy slyším ještě, více, hlouběji, ale někdy mi dojde penis, no 

Ted vážně, je to individuální. Asi se s menším bude více snažit, pravda. To posoudí jen ženy. Ale pokud se bude snažit i s větším, přijde mi to jako ideální kombinace
Ted vážně, je to individuální. Asi se s menším bude více snažit, pravda. To posoudí jen ženy. Ale pokud se bude snažit i s větším, přijde mi to jako ideální kombinace
Ano, souhlasim, pokud ma velkeho a je opatrny a pripravi si ji a pak ji to pekne udela, tak se my s normalnimi muzeme jit klouzat:-)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
moje žena nepotřebuje velkého na délku, ale na šířku, protože je jak se říká stavěna na fist. Jinak o velikosti to zase tak není. Při klitorinárním orgáču je úplně jedno jakého chlap má.
Když si vybere někoho s malým, tak stačí, když jí ho tam šoupne naštorc a je spokojená.
Otázka co je "velké" mužství. Já měla vždy raději silnější a kratší, než na délku třeba 20 ale úzké.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Takže raději sedíš doma a ženu posíláš samotnou co 
Aneb můj komentář je asi tak k Tématu jako Tvůj
Aneb můj komentář je asi tak k Tématu jako Tvůj
No kdo...kdo asi...no prece ty! Ty Luisito mas nejvetsi bambitku v sirem kraji. Tak toho vyuzivej.
Já jednoznačně raději menší. Ale byla doba, kdy jsem taky snila o tom zkusit velkého, že to určitě bude super. Zkusila jsem, a vím co je pro mě příjemnější, takže už nechci. Myslím, že spousta z nás to hledá proto, aby to zkusit. Tím neříkám, že neexistují ženy, co jim to vyhovuje a chtějí velké protože jim to je příjemnější. Negeneralizujme, každý je jiný a každý ho hledá z jiného důvodu...

Sex s velkým M
Takco :)