Korona

Tváriť sa že neexistuje ?

Forum funguje akoby sa ani nechumelilo. Vonku zuri koronavirus a vo fore sa veselo nabáda na sexuálne akcie. Pritom sa len veľmi málo činností dá robiť zo vzdialenosti jedného metra. Buď budeme obmedzovať aktivity, alebo roznašať vírus. Či je to len bublina ? Možno je. Ale keď nie je môžeme na to škaredo doplatiť. Tak ako ? Ano či nie. Obmedziť či nie.
Takže už aj tu sa to začína spomínať. Choďte niekam, stačí že to je stále v TV alebo rádiu. A teraz to ešte píšte tu aby sa to tu úplne....
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
A naco? Co si myslis, ako dlho je platny vysledok testu? Tak dlho, ako Matovicov certifikat?*363**363**363* V momente, ked dostavas do ruk vysledok testu mozes byt uz infikovany.
No nie je to 100% záruka, ale lepšie ako nič.
A to nemyslíme na sex stretko, to by sme teraz určite neriskovali.
Ale to Ag pretestovávanie má nejaký zmysel, odhalí aspoň infikovaných ktorí v danom momente nosia vyššiu nálož vírusu.
V poriadku, s poslednou vetou sa da suhlasit, len preddiskutujuci pisal nieco o tom, ze pred sexom si treba dat spravit ag test. Co je z podstaty veci toho testu uplna blbost.
A na vysledok pcr testu sa caka tusim az 24 h. Ak nie viac. Cize este vacsia blbost.
Trefne napisane. Skoda, ze pre velku cast navstevnikov (nielen) tohto portalu je to len akoby si hrach na stenu hadzal. Kym to nemaju doma, ako by to ani nejestvovalo *38*
Odvažil sa niekto za posledny tyzden stretnut s niekym z amaterov ? Alebo budeme len všetci doma masturbovat ? Alebo sexovat v rúškach ?
Áno si predstav a urobili sme si vlastnú karanténu 😀😝
Ver mi chlapce. Suka a fajci sa dalej.
nikto sa neobmedzuje ? to len ja som taky bojko ?
da sa ale byt od seba tak 2 metre a iba masturbovat a pozerat sa na seba s ruskom
Ma to nieco do seba😉 Autoerotika (teraz nemyslim sex v aute) na dva metre od seba, ruska na tvari, po pripade jednorazove hygienicke rukavice...
Rukavice a olej, lepšie sa to bude kĺzať
Jasné, že fórum funguje, však kým tu nakecáš dáku ženskú na sex tak prejde aj pol roka, čiže začni teraz a keď bude po korone bude tvoja. :D
Hihihiiii,pravda.ak vóbec sa nejaká chytí
Mna ukecal za tyzden *1*,ale neskacem z kokota na kokot
Radsej zostanme doma a budme radi ze mame aspon ten internet na odreagovanie
Je to smutne, osobna zodpovednost takmer ziadna. Prostitutky veselo nadalej ponukaju svoje sluzby, inzeruju po ronzych strankach, chatoch.. Asi je ludstvo naozaj tak zdegenerovane, ze si zasluzi vyhynutie, alebo aspon poriadne dostat po papuli?!
Tiež to sledujem, že ponuka sa tam vôbec neznižuje.
Treba sa spravat zodpovedne. Korona sa siri rychlejsie ako chripka. Napr. ak sa stretnem s niekym kto ma chripku tak je 50% snaca ze sa nakazim. Pri korone je to cca 90%. Kazdy organizmus tu koronu inac znasa, niekto velmi jemne , niekto dostane akutny zapal pluc. Nikto z nas nevie ako to zaposobi na jeho organizmus. Takze dat si niekolko tyzdnov relax a potom z plnych sil si uzivat zivot.
Podľa mňa určite obmedziť. Ked neberieme ohľad na seba tak aspoň berme ohľad na svoju rodinu alebo známych . Prosim buďme opatrný. Ked to skončí tak to všetko dobehnete