Zkus přejít od kvantity ke kvalitě.Dej si záležet na předehře,po té ještě nějaké to pomazlení,ať z toho partnerka také něco má.Ona občas rychlovka také není špatná,ale nesmí to být neustále.
Hmm, tak to máš blbý. To já můžu šukat vždy když chci....
Třeba minulý měsíc jsem chtěl jednou....
Třeba minulý měsíc jsem chtěl jednou....
pokud máš opravdu tenhle problém,nech si od dr.předepsat léky s bromem a nefňukej tady
No, to je osel.........................
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
A jakou debatu si čekal ani si nenapsal jestli ji máš rád zda si rozumíte i mimo postel jak vám to celkově vychází v domácnosti ,jediný co jsi napsal nebo co chceš slyšet je dle mě ,,mám ji pustit k vodě nebo podvadet " takže jediná rozumná věc je ti říct že pokud hledáš někde dosukani dne tak se to stejně provalí ututlat jeden šuk bokem tejdně de ale ty chcež tutlat každej den jestli to dokážeš seš borec to zaprvé zadruhé počkej až příde děcko nařadu to si pořádně šukneš až na tebe příjde řada což asi slyšet chtít nebudeš ale to příjde až v poslední chvíli která stejně nebude
.
Takže jediná rada je ,,vážně tobě tady de jen o dva došuky
" nějak tomu nevěřím tohle bych čekal od 19leteho ale od 26.
Takže jediná rada je ,,vážně tobě tady de jen o dva došuky
A co jsi cekal za rady
, me to prijde jako ze hele ja sukam 2x denne
....fajn a co jako? Nemam potrebu rikat zda kecas nebo ne protoze to mam stejne....ale po par dnech me to uz stejne nebavi a dam si sam pauzu a pak treba sukame 4-5 denne a to jsme spolu pres 14 let.
Pokud mas 2x denne malo tak co ti brani se vyhonit? Pokud ale nemas IQ houpaciho kone tak neco vymyslis sam pokud jen netrolis a nemas dlouhou chvili psanim na amatery
Pokud mas 2x denne malo tak co ti brani se vyhonit? Pokud ale nemas IQ houpaciho kone tak neco vymyslis sam pokud jen netrolis a nemas dlouhou chvili psanim na amatery
Měl by si být rád .... hodně rád za to co máš teď...nemusíš mít taky nic...a to docela brzo...a pak si bude moc i honit vícekrát za den
většina za dvakrát denně by ti utrhla nohy a ruce když to mají dvakrát v měsíci ale chápu tvoje potřeby. za mě si budeš muset sáhnout do svědomí a říct si jestli ti za to stojí sní být jestli jo tak sní zustaň hold nikde to není dokonalé.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
tady hodně lidí jen uráží někdo se tím vyloženě baví. to neřeš. tak pak ber co máš a nauč se stím žít. není to tragedie 2x denne
Tady nejde o urážení! Poslední dobou se to tu hemží tak slaboduchýma otázkama že už máme podezření že si tu spousta lidí dělá prdel...a nezlob te se ale stěžovat si že ,,Mám po čtyřech letech vztahu sex jen 2 x denně,, To snad ani nemůže myslet vážně
Myslíme že jsi rád když to máš dvakrát do roka :))) Poslední dobou se to tu množí spousty takovýma slaboduchýma dotazama. Buď jsi od přírody d... nebo si děláš jen srandu,protože po čtyřech letech ,,mít sex jen dvakrát denně,, a stěžovat si na to,to už smrdí parodií :)))

Potřebuji radu
Potřebuji radu ...