Tipy na zajímavý masturbátor?

Nějaké zážitky,zkušenosti,tipy?

Peklo123
Peklo123 Inaktiv vor 6 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Včera nam přišla masturbační rukavice ze silikonu..a paráda mě se to moc líbí a manžel byl taky spokojen,hezky jemná a měkká
Super je sklo, nahřát horkou vodou, namazat a jedem. Větší sektovka nebo karafa s akorát hrdlem ale dost to cvachta,víc než originál. Doma jinak pasé, mám apetit jak kozel.
Ahoj, mam za sebou 9ti letej vztah, nyni v novem pres 4 roky, takze taky zadny zoufalec, ale autoerotika je vec, kterou praktikuji i pri vztahu a ne natajnacku. Mohu doporucit umelou vaginu a urcite pruchozi skrze udrzbu a co me ted nejvic potesilo, tak hlinikovej prsten na ptaka. Zkousel jsem gumove krouzky, ale naprd, ten pevnej krouzek -pokud dobre zvolis velikost- je absolutni pecka a nejen pri autoerotice i partnerka je rada, ze jsem to poridil. Chce to zmerit prumer u korene a vzit o par mm vetsi, kuze dorovna zbytek a vysledek je.... no uvidis sam 👍
Co zkusit příklepovou vrtačku ? *3**3**3*
Máme doma pro manžela takový polštář latexovy nafukovací s vlepeným tunelem...nafoukne se ten polštářek a vezmu si ho mezi stehna a on do něj pěkné přiráží... Jediná ne úplně vychytaná věc je následný úklid...bez lubrikantu to nejde a pak z toho dostat semeno....
Tak třeba při menstruaci....a nebo když se chci dívat a užít si jak mu kmitá zadek,nás sex baví ...ne jen bez nápadu a pořád stejně dvacet let,jsou i jiné polohy jak misionář a zezadu,věř mi:-)))
Chodim za kurvama,nebudu šukat do gumovýho panduláka.
Na Aliexpresu jich je mnoho ale myslím že cena by tě asi odradila.Není to záležitost řádů stokorun.
Láká mě do toho zasunout čuráka , ten silicon bude příjemný. A kdyby k tomu byla obsluha....?
Měl jsem masturbátor v sexshopu na prohlídku v ruce, ale prodavač se nemohl rozhoupat, když jsem mu řekl, že to chci vyzkoušet. Ale myslím, že ho to asi lákalo to vidět.
Tak proč sis ho nekoupil když tě to tak láká?
Možná jsem skrblík, možná mě lákala atmosféra shopu, ukázat se
Vždy mě lákalo vyzkoušet silikonovou vagínu. Ale nikdy nebyla příležitost . Kdyby mě někdo pozval, vyzkoušel bych rád.