Zlaté piesky

Hladame

Pár - Pár dnes cca o 21h Zlate piesky?, foto nutné. (len seriózne)
Hľadám slečnu ktorá by išla so mnou na nudaplaz zlaté piesky?
Od dnes popoludnia do nedele popoludnia budem v Ruzinove.Môj pohyb Hotel Plus,nudapláž Zlaté Piesky.Hľadám niekoho koho diskrétne hlboko do konca vyfajčim💦 papám,ak máš chut a máš gumu podrzim REALNE.Som 35r pasív subík bez zábran aj pre dvoch, popik mám
Ahojte nemá zajtra niekto cestu na zlate ?? Rad by som sledoval nejaký pár alebo sa aj pridal … nájdem nejaký príjemný pár alebo ženu
Bol niekto na zlatych pieskoch a vami?
taaak zalozte este par Zlate piesky vlakien. Urcite sa im hlasili ludia ze chcu ist tam snimi *3*
Ide dnes niekto na Zlate ?
Ax 30 znakov napist :-(
určite ano, tých chodiacich neúnavne po ceste sem a tam , nazerajúcich na breh, líhajúcich si potom na prázdnej pláži na dva metre s samotným ženám, či voziacich sa neúnavne v autách tam a späť je tam neúrekom za každého počasia
Keby si lihali dva metre od žien na prázdnej pláži tak je to ešte ok. Ja som bol svedkom ako si pán na prázdnej pláži rozložil svoju deku tak že sa priamo dotýkala uteráka na ktorom mladá žena ležala, doslova jej dýchal na krk, žiadny rešpekt, úcta, slušnosť a rešpektovanie súkromia... 🤮🤮🤮🤮🤮 niektorí sa nevedia fakt správať
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
No ako je tam niekto??? Zeny pariky?
Ahojte magori na fóre. Ak ste si nevšimli, tak toto je fórum a nie zoznamka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!