Holit ci neholit? Co je lepsi?

jaky na to mate nazor..

holit .................. .......................

Zadek a podpaží zcela určitě.Neb obojí je nechutné když je to chlupaté.Samozřejmě platí pro všechny-chlap,žena
Krasne oholena kundicka i prdelka to je top manželka dodržuje a samozrejmne ze i ja
S prdelkou jednoznačně souhlasím je to součást hygieny..chlupatou prdel neutřeš.Ale kundičku mam raději ozdobenou čárkou...
Když jsme u toho holení, čím se holíte? Vosky, žiletka, oplachová pěna?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak orientalni pasta neni vosk a vubec to neni tak hrozne navic to nezarusta a chloupky postupne slabnou na rozdil od holeni
Spařit, posypat smůlou ,a odrbat zvonem *3*
Na přání kamaráda z amatérů jsem se zkoušela neholit, ale nevyhovuje mně to, tak jsem se vrátila zase k proužku jako dřív.
Prostě...každý to má jinak.
Proužek je fajn.Naopak úplně oholená se mi až hnusí obzvlášť v kombinaci s chlupatou zadnicí.
Nejlepší je zůstat svůj a neřídit se davem .
Myslím, že určitě. Protože dvojitým kuchařům se stává, že jim spadne třeba vous do jídla.
U ženy určitě holit. U chlapa vousy ne a zbytek určitě upravovat podle vkusu každého soudruha nebo soudružky
Zeny holit uplne, chlapi podle chuti :-)
Holit. Celé tělo. U žen i mužů
Pokud je žena vkusně a elegantně upravená, je to mnohem rajcovnější a řekl bych żivočišnější.
Myslím samozřejmě dole.
Daška Třinec tel.732755706 erotické služby
Kdyby jste měla galerie ,, tak třeba nemusíte inzerovat na fórum .
Daška Třinec 732755706 přírodní
lukinonau12
lukinonau12 Inaktiv vor 4 Jahren
Neholit, ani nahoře, ani dole. Mluvíme-li tedy o mužích, což ze zmínky o vousech předpokládám. I když... možné je všechno...
to nejde řict že je lepši oholit, neholit. To zaleži na člověku co je pro něho lepši a jak se citi. Někdo ma rad krupicovou kaši a ja ji nesnašim, ale nebudu nikomu vnucovat muj nazor že krupicova kaše je humus.

Pro mě je lepši oholit těch par soukromniku co mam za 14 dnu na bradě a tam dole mě depiluje kamaradka horkym voskem, ale jak řikam to co se libi mě se nemusi libit druhym *373*