Klidně takovou, zajímá mě, jaká je.
Nevíte co je s Terezou (Delale
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Co jsl myslel tím méně náročné na pičoviny??
Osobně bych řekla, že na holky 90/60/90 je mnohem míň mužů, než se zdá a než se nám plakáty snaží namluvit. Pro spoustu mužů jsou tyhle holky možná spíš o honění ega. Vlastně těmhle dokonalým ženským ani moc nezávidím, nemají to s muži jednoduché.
Ale muži, kteří žijí tak nějak normální život, dávají přednost normálním ženám. Přirozenost prostě podle mě táhne mnohem víc. A konkrétně to, co je popsáno v úvodním příspěvku, je prostě častá realita, ano, takhle spousta žen vypadá, to znamená že pro spoustu mužů je to normální a není divu, že je tohle přitahuje. Když třeba s takovou někdy zažili božský sex... (bearbeitet)
Ale muži, kteří žijí tak nějak normální život, dávají přednost normálním ženám. Přirozenost prostě podle mě táhne mnohem víc. A konkrétně to, co je popsáno v úvodním příspěvku, je prostě častá realita, ano, takhle spousta žen vypadá, to znamená že pro spoustu mužů je to normální a není divu, že je tohle přitahuje. Když třeba s takovou někdy zažili božský sex... (bearbeitet)
Zlatá slova. Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu, jak praví klasik.....
Co je to vkus? Já jsem ujetej z menších a obdadeřích slečen. Takových těch 90/60/90 je v 92/70/90 opravdu ideál, ale při < 160cm. Ale v životě jsem "kamarádil" s takovou hubenější, ale s vysportovanou vytáhlou žirafkou, se kterou jsem si rozumněli a její tělo jsem miloval a extrémně mě přitahovalo. Přitom to byl typický můj asexuální vzor. Jo, zde to byla asi na chemii. Ale i zde jsem jednou pochválit jednu vyzáblici. Prostě něčím zaujme a poté se na to tělo kouká jinak. Ale na 95% jsou prostě horňák na menší a to 40kg i s postelí prostě splnit nemůže.
Takže ženský neřešte vzory a koukejte kolem sebe a usmívejte se.
Takže ženský neřešte vzory a koukejte kolem sebe a usmívejte se.
A při svém věku už cca 20 let beru jako dvacítka čtyřicátníka.
Mě se líbí baculky s velkým zadkem břichem a prsy větší i povadle pro mě je vzrušující kdyz se vše pri souloži krásně vlní. Vubec si nepripadam jako zoufalec
Každému se může líbit něco jiného. Na druhou stranu bych nebyl naivní, spousta těch komentářů je od chlapů, kteří tohle píšou absolutně k čemukoliv, protože si zkrátka chtějí za*ukat a je jim opravdu úplně jedno s kým. Myslet si, že když někdo napíše pod fotku "nejkrásnější
", že si to opravdu myslí, je podle mě naivní. Založte si úplně prázdnej ženskej profil bez fotek a nabídky na sex vám budou chodit stejně.
Já zase nerozumím proč ty tady píšeš o něco o kritériích krásy. Jaké jsou kritéria krásy? ŽÁDNÁ NEJSOU!!!
Ženská která má povislá prsa ,jde na plastiku. Udělá se umělé kozy a myslí si že je krásná. Mě osobně se umělé kozy nelíbí.
Takže taková žena si zaplatila za to aby vypadala hůř.
Každému se líbí něco jiného a žádná kritéria krásy neexistují.
Ženská která má povislá prsa ,jde na plastiku. Udělá se umělé kozy a myslí si že je krásná. Mě osobně se umělé kozy nelíbí.
Takže taková žena si zaplatila za to aby vypadala hůř.
Každému se líbí něco jiného a žádná kritéria krásy neexistují.
Stejně jako v reálném životě, vždycky se najde někdo kdo má jiný vkus a má tendenci napadat ostatní a zvyšovat si tak svoje ego. Přijde mi zbytečné to řešit.
Když máš plný pytlík a jsi nadržený, tak pochválíš i prase s rohama.
Jedna věc je otázka vkusu, proti tomu nic, máš pravdu, že ten, kdo má menšinový vkus rozhodně nemusí být zoufalec , ale tady , na amatérech bych ty komentáře taky nebrala moc vážně.
I hroch nebo nosorožec v tangách by měl pod galeriemi komentáře typu … božské, luxusní apod...
I hroch nebo nosorožec v tangách by měl pod galeriemi komentáře typu … božské, luxusní apod...
Krásný a milý ještě nemusí znamenat sexuálně přitažlivý. Rád si půjdu s milou holkou, která má kila navíc, někam na kafe, i na výlet, a budeme se spolu výborně bavit, ale jen jako kamarád. Jsem na drobné tmavovlásky a tak mě mánesovské tvary sexuálně nepřitahují.
mě se líbí přesně ten typ, který popisujete, takže jim rozumím. naštěstí mě ještě nikdo za zoufalce neoznačil

Menšinový vkus - zoufalec?
Několikrát jsem si toho zde všimla...
Mějme jako příklad galerií ženy, která nesplňuje objektivní kriteria krásy - už dávno není mladá, má výraznější nadváhu, povislá prsa. Přesto se některým líbí, přijde jim sexy a dotyční jí napíší pochvalný komentář. Jsou ale potom někdy jinými označeni za zoufalce. Tomu nerozumím, proč?
Vždyť člověk jen těžko může ovlivnit, co ho přitahuje a vzrušuje! Nemít standartní vkus přece podle mě z nikoho zoufalce nedělá.
Jaký na to máte názor? Vnímáte snad taky negativně, když se někomu líbí odlišný typ lidí než vám?