Také to miluju. Nosím je skoro deně
Mrtvý to tu je. Ale doufám, že všichni fandové kroužků si plní života užíváte. Já určitě ano a o víkendu půjdu s kroužky znovu do sauny. Už se těším. Kdo chce může mi napsat na toylover@seznam.cz
Kdo jsi? Není tu žádný odkaz. Já jsem velký fanda cockringů a Ballstretcherů. Od gumových po nerezové. Bohužel je nosím jen tajně. Před lety, když to přítelkyně zjistila, tak mi všechny vyhodila. Musel jsem pořídit nový a teď je nosím tajně. Ale dříve jsem je nosil stále, celé dny. I v sauně i na Šeberáku a tak. Je to moje zavislost.
Kdo jsi? Není tu žádný odkaz. Já jsem velký fanda cockringů a Ballstretcherů. Od gumových po nerezové. Bohužel je nosím jen tajně. Před lety, když to přítelkyně zjistila, tak mi všechny vyhodila. Musel jsem pořídit nový a teď je nosím tajně. Ale dříve jsem je nosil stále, celé dny. I v sauně i na Šeberáku a tak. Je to moje zavislost.
Já nějak za tyhle věci nerad moc utrácím. GearEssentials Omega mne stál 1200 a proto jsem další koupil v Ali po 250-ti. Jo nejdražší byl ballstretcher za 1600. Ale je kvalitní a obě jeho poloviny na sebe sedí, takže se neskřípne kůžička, což je právě velký problém těch levnějších dělených ballstretcherů. Jinak cockringy 45 a 50 mm mívám oba najednou a to stále. V noci mne to probudí jen kvůli plnýmu močáku. Stačí pak močáku ulevit a s cockringama spát dál. Škoda že už je venku chladno. U vody bych asi teď vypadal divně. Tak je nemám komu ukázat, maximálně v sauně nebo v clubu.
Já jsem z Brna a cockring nosím hodně často. Moc mě to baví.
Rád se s cockringem i trochu předvádím.
Kdo půjde se mnou do bazénu na Lužánky v Brně s okroužkovaným pérem?
Rád se s cockringem i trochu předvádím.
Kdo půjde se mnou do bazénu na Lužánky v Brně s okroužkovaným pérem?
Mám také několik kroužků a nosím je pravidelně, i dlouhodobě...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ahoj. Vypadá dobře. Kolik te stál? Já nějak za tyhle věci nerad moc utrácím. GearEssentials Omega mne stál 1200 a proto jsem další koupil v Ali po 250-ti. Jo nejdražší byl ballstretcher za 1600. Ale je kvalitní a obě jeho poloviny na sebe sedí, takže se neskřípne kůžička, což je právě velký problém těch levnějších dělených ballstretcherů. Jinak cockringy 45 a 50 mm mívám oba najednou a to stále. V noci mne to probudí jen kvůli plnýmu močáku. Stačí pak močáku ulevit a s cockringama spát dál. Škoda že už je venku chladno. U vody bych asi teď vypadal divně. Tak je nemám komu ukázat, maximálně v sauně nebo v clubu.
Ahoj já mám ocelový,udelany na míru,je dost těžký ale sedí i když chodím naostro,zkousel jsem různé materiály,plast, dřevo atp. ale chyběla tomu ta váha.Nosim ho snad stále,doma i na spaní,kdyz mě vzbudí noční ztopoření s kruhem je to boží.Milujem se s ním žena si zvykla na mě sedět na koníčka a to si potom frndu pěkně narazí na kruh až do orgasmů,kdo nezkusil nepochopí...
Je škoda, že neexistuje nejaky web, kde by se dalo diskutovat na toto téma. Teda myslim v češtině. V angličtině nebo němčině takove stranky jsou. Ja nosim kroužky už strašně let. Začínal jsem pryžovými. Nejdříve jen jeden na kořen penisu za sourkem. Pak další na koule a pak na samotný penis. Postupem času se jejich počet zvyšoval. V jeden cas jsem jich měl až deset na korenu, dvacet na penisu a deset na koulich. Nosil jsem je i přes den, hlavně v létě když jsem mel kratasy. Do jeansu to nasoukat neslo. No a nosil jsem je i verejne na Seberaku. Možná jste mne tam viděli. Ale guma casem začala praskat. Tak jsem přešel na kovový kroužky. Teď mam pulkilovy ballstretcher a několik cockringů od průměru 45, 48 až po 50 mm. Stabilne nosim ten 50 mm. Ten nosim 24/7. Je tak velký, že nespadne, ani když jsem s nim byl v sauně. Po studene lazni po sauně byl muj penis hóóódně ochably, ale cockring nesjel. Tato velikost mi dovoluje ho nosit stále. Nedochází k žádnému zaskrceni a prutok krve je normalni. Je to tedy 100% zdraví neskodné, přesto je cockring resp. jeho hmotnost cítit a navozuje perfektní prijemny pocit. Podle situace ho pak doplňuji dalšími velikostmi. 48 mm OmegaRing se dá nosit také ještě dlouhodobe, ale v noci uz mne to probouzelo. No a 45 mm je pro kratkodobe noseni. Jako perlicka je ballstretcher, který se da též nosit 24/7. Jen je to v kalhotách hodně vidět a jeho nevyhodou je také šroubek spojujici dve pulky. Ten se musí čas od času promazat. No jsem asi jen jeden z mála, který podlehl kouzlu cockring jako formě ozdoby. Ale skutečnost je holt takova. Jednou kdysi jsem to zkusul, teď bez toho nemůžu být. Doma, v práci, v sauně, u vody prostě vzdy a všude. Jo a zapomněl jsem poznamenat, že uz od školy nenavidim a tudíž nenosím spodní prádlo. Noseni cockringů tak prádlo nebrání.
Já také rád nosím kroužky. Kovové a i malý s kuličkou. Za žaludem. Nosím je prakticky deně. Škuda že chybí web s diskuzí.
Já nosívám 40 mm což je na mě dost úzký, ale já mám rád hodně úzký cockring.
Vydržím v něm max 3 dny nonstop, pak už musí dolu.Přeci jen ty 4 cm už docela škrtí péro, hlavně když ztvrdne ;-)
Vydržím v něm max 3 dny nonstop, pak už musí dolu.Přeci jen ty 4 cm už docela škrtí péro, hlavně když ztvrdne ;-)
Mám to podobně jako Ty. Taky mám moc rád kroužky i závaží. Jen jsem zatím právě nesehnal kroužek, kterej by byl tak akorát na celodenní nošení. Závaží nějaký mám, ale do kalhot je právě moc nenacpu. Dělá mi to pak docela velkou bouli ;-) Třeba ale časem najdu nějaký adekvátní váhou a délkou, které se vejde.
Já jsem z Brna, půjdeme spolu do bazénu?
I s kroužkama?
I s kroužkama?
Ahoj. Nosim různé kroužky a ball stretcher. Od Aliexpress i od Gearessentials. Napisu ti mnohem vic, když mi das email. Nebo si klidně budeme psát tady.
Já nosím cockring denně. Je to první věc, kterou ráno oblékám a poslední kterou večer svlékám.
Občas s ním i přespím, když jsem tak ožralej, že ho nezvládnu sundat :)
Občas s ním i přespím, když jsem tak ožralej, že ho nezvládnu sundat :)
A nosím ho fakt všude, i do bazénu nebo do fitka.
Ale sprchuju se v plavkách nebo čelem ke zdi, aby kroužek nikdo neviděl ;-)
Jenom když se chystám k doktorovi, tak si ho neberu... aby nebyly zbytečná otázky.
Ale sprchuju se v plavkách nebo čelem ke zdi, aby kroužek nikdo neviděl ;-)
Jenom když se chystám k doktorovi, tak si ho neberu... aby nebyly zbytečná otázky.
jaký typ nosíš?
Obchodní název Donut cockring, vnitřní průměr 40mm.
Mám to dost natěsno, ale tak to mám nejradši. Nemám rád, když je kroužek na ochablým péru moc volnej ;-)
Mám to dost natěsno, ale tak to mám nejradši. Nemám rád, když je kroužek na ochablým péru moc volnej ;-)
Koukni na moji profilovku ;-)
Masivní težká pochromovaná ocel.
Masivní težká pochromovaná ocel.
a když nestojí, tak není problém s padáním?
Ahoj, kde se da koupit takovy pekny cockring jako mas ty na plazy. ten kovovy?
diky
diky
Nevyznám se v tom, ale není to náhodou nebezpečné? Zkoušel jsem párkrát erekční kroužek a u něj se doporučuje max 10 minut... vy se tu bavíte o dnech, tak to bude asi trošku něco jiného...
nosim ho pri sexu nekdy cely den a take ho nosim do sauny nudaplaz
Cus. Potřeboval bych poradit. Nosim kovový cockring a ball stretcher. Zítra mám jít po dlouhe době do sauny. Mám obavy, že se kov moc rozehreje a spali mi kůžičku na penisu a sourku. Řetízek mne v sauně tohle delal.Prosim te o rychlou odpověď. Sundat nebo nechat?
Já si ho taky občas nechám celý den, od rána do večera, a to jsem pak večer už pěkně nadrženej :)
Jak jste ho měl kdo na sobě nejdelší dobu, bez sundání?
Do sauny? a do který? že bych zašel s tebou ;-)
Jak jste ho měl kdo na sobě nejdelší dobu, bez sundání?
Do sauny? a do který? že bych zašel s tebou ;-)
mel jsem ho jednou tri dny ale to jsem si ho potom muasel vyhonit byl jsem mega nadrzenej jinak jsem z brna takze chodim do sauny tam
V Brně se občas objevím, jako třeba tenhle pátek :)
3 dny to je super. To už jsem taky zvládnul, celkem 77 hodin. 3 dny a 3 noci, honil jsem se pravidelně každý ráno v 5, to mně vždycky vzbudil úplně tvrdej, voteklej, zarudlej pták a musel jsem ho podojit... A honil jsem i přes den podle nálady :) Třetí ráno už to dál nešlo a musel jsem cockring sundat...ale odpoledne už jsem zase nasadil :)
Nejradši mám kovovej cockring, co vy?
3 dny to je super. To už jsem taky zvládnul, celkem 77 hodin. 3 dny a 3 noci, honil jsem se pravidelně každý ráno v 5, to mně vždycky vzbudil úplně tvrdej, voteklej, zarudlej pták a musel jsem ho podojit... A honil jsem i přes den podle nálady :) Třetí ráno už to dál nešlo a musel jsem cockring sundat...ale odpoledne už jsem zase nasadil :)
Nejradši mám kovovej cockring, co vy?
Ahoj. Byl jsi s cockringem v sauně? Nerozpali se mo a nespali kuzi?
obcas ho nosim je to super pocit

cockring
Jak dlouho, kdy, veřejně?
Co vy?