Sex po porodu, méně chuti

Sex po porodu

Ahoj. Chci se zeptat jak se vám změnil sex po porodu. Případně zda je všechno jako dřív nebo je to teď špatné stejně jako u mě. Žena od porodu (už je to víc jak 3 roky, nebavím se o šesti nedělí) vůbec nechce sex, nemá na něj vůbec pomyšlení. Co ji dříve vzrusilo na ni teď nezabírá. Dříve byla náruživá a umělá si sex pořádně užít i několikrát denně. Do sexu se nyní nutí, ale když už na to dojde a je vzrušená, tak se nám to oběma moc líbí a užívá si to.
TPČ budu muset zavolat do Stockholmu, protože ty tve moudrosti to je fakt na Nobel Prize *244*
*3**3**3* naprosto s tebou souhlasím Hecky
nj Gezol je náš odborník,a tak ho musíme brát
bez něj by tu zas nebyla žádná sranda,uznej *124*
Nechci Tě kritizovat, na to nemám *16*, ale fakt se mýlíš.

Není pravda, že ženy by chtěly méně sexu. Ale dokáží to lépe skrývat. Čim víc se žena tváří jako puritánka a jako žena na úrovni, tim větší je pak v soukromí sexuální predátor a OBZVLÁŠŤ ty ženy po porodu (ne hned po porodu, to je jasný).
A pokud je musí někdo tlačit, přesvědčovat, nutit.. potom je asi chyba jinde. Možná únava, možná stres. Možná nedostatek chapský práce v domácnosti. Možná jsi měl pouze smůlu na ženy, nebo se k nim neumíš chovat (tím Tě neurážím).

Ženy mrdat chtěj a chtěj mrdat hodně *24* jen to všude kolem sebe nevytrubujou a nedělaj ze sebe píči typu příspěvku ve fórou, kde se řeší trojka a kdo tam píše Můžu se přidat? Můžu se přidat? Můžu se přidat? Chlapi. Ženy se tváří, že sex nechtěj, právě aby vyfiltrovaly takovýhle idioty. (bearbeitet)
ty budeš zřejmě nějak buď to z maldi traumatizovan, nebo jsi nerozdychal rozchod se svou EX, když tě načapala jak si měřiš kokutka metrem a jsi od te doby zhrzeny a pohrdaš ženskyma, haziš všechny do jednoho pytle a vubec si neuvědomuješ že problem je na tve straně.
Dle tvych moudrosti jsi egocentricky blb a vše se musi točit kolem tebe a tveho metru *389*
Manželka má za sebou dva porody, ani jeden neměl na sex žádný vliv.
já už jsem bez sexu 4 roky kámo a to jsem vyzkoušel snad vše nevim některý ženský to maj asi nějak jinak nebo nevim, hlavně po těch 4 letech mě už bolí pravačka :)